СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията-тема 53

• 52 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Хахах, явно всички младежи са така. като го питам моя "какво смята да прави през ваканцията", отговора е "да спя"! Хем ме дразни, хем го разбирам...

# 31
 Благодаря Саш! Успех на децата на трето класиране! И аз се чудех, но девойката каза - твърдо не.

# 32
  • София
Kopche, пак успя да ме разсмееш с това служебно разпределяне  Hug
Успех на младежа  Flowers Four Leaf Clover

Саш, чудесна нова тема   bouquet

За спането - моите са при баба си. Онзи ден питам девойката помага ли на баба си в градината -
и отговорът - баба й ходела там "нечовешки" рано  Rolling Eyes (9-10 ч),
докато девойката се надигне към 13:00 ч., цялата работа била свършена  ooooh!

# 33
  • София
Дами, оставете ги тези деца, бре:) Нека се наспят, наиграят, намързелуват. Лятната ваканция минава толкова бързо, че докато мигнат и ей го 15. 09 дошъл. Има време и за учене и за други неща. Нека заредят акумулаторите:)

# 34
Надявам се да сте на линия след 5 год. Пак да се готвим заедно за следващия етап!
Благодаря и успех!

Аз със сигурност ще съм тук с номер 2  Simple Smile

# 35
  • София
Има доста освободени места в София, особено за момчета! Успех на всички, които решат да се пробват! Стискам палци!

# 36
  • в тристайна гарсониера :)
И аз да се запиша в новата тема. Успех на всички, които ще участват на трето класиране! Моят младеж също активно почива, по цял ден е на вън. Мисля да не го закачам за сега Simple Smile

# 37
  • Пловдив
Привет на всички  bouquet
Минавам само набързо да пожелая успех на тези, които ще пробват трето класиране и спокойствие на всички. Наслаждавайте се на лятото Simple Smile
Детето тъкмо се върна вчера от летен морски лагер и утре целокупно семейно отпрашваме за 1 седмица към Прага. Дано ни споходи добро време - без твърде много пек или пък твърде много вода(от небето).

Обещавам да пия една чешка  beer за ваше здраве!  Hug

# 38
Момичета, кога излизат свободните места след трето класиране и качват ли ги на сайта на РИО- София? Знае ли някой нещо повече по този въпрос? Има ли някой, минал по този път или да е наясно?

# 39
  • I want it all and I want it now.
  bouquet Благодаря за темата.

На самите сайтове на училищата се обявяват свободните места за 4 класиране.

# 40
  • София
И аз подадох документи със сина ми.
Бяхме го записали там, където беше приет на второ класиране и трябваше да изтегля документите му. Хич не й стана приятно на директорката, много конфузна ситуация се получи, въпреки че се извиних около пет пъти и през цялото време спазвах добрия тон..., за разлика от нея Confused ooooh!.
Тя ме застреля с информацията, че имало 400 неприети деца с бал над 30,00  Shocked.

# 41
  • София - Рим и обратно
Тя пък откъде я има тази информация?!

# 42
  • София
Не знам, не ми каза, но ми се струва, че се поизхвърли, стремейки се да ме убеди колко грешно постъпвам.

# 43
  • София
Тя ме застреля с информацията, че имало 400 неприети деца с бал над 30,00  Shocked.

Не ми се вярва това. Звучи ми повече изсмукано от пръстите с цел да разкандардиса и да не се налага да отписва вече записаното дете.

# 44
  • София - Рим и обратно
Естествено.
Вени успех  bouquet
Ако решиш, после сподели от кое училище, накъде сте отишли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт