СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията-тема 53

• 52 403
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Яд ме е, че датата съвпада с РД-то на малката и трябва да пращам друг.
Нашата РС, обявена за 11.09., пък съвпада с 15 годишнината ни от сватбата, която традиционно празнуваме в тесен семеен кръг. Но...каквото, такова. Ще празнуваме по-късно. Wink

# 691
Вчера беше нашата РС на 4-те езикова във Варна. Така де, нищо кой знае какво сюрпризиращо, казаха, че много щели да учат, да се стягат  Crazy
По 23 деца са в клас, това ми харесва, по-малко, повече персонално внимание, надявам се.
Държат на униформите, от което не съм много хепи, ноооо... ще видим как е в действителност.

# 692
Яд ме е, че датата съвпада с РД-то на малката и трябва да пращам друг.
Нашата РС, обявена за 11.09., пък съвпада с 15 годишнината ни от сватбата, която традиционно празнуваме в тесен семеен кръг. Но...каквото, такова. Ще празнуваме по-късно. Wink

А нашата годишнина - 12,09, година преди вас. Сега ще направим 16 години. На 15 годишнината се подарява стъкло. Наричат я стъклена сватба.   Тази година обаче няма да съм тук за годишнината ни, за жалост.

# 693
 ето един линк към материали по английски
http://vk.com/wall-51506472?q=Upstream%20Express

което ме подсеща да питам каква поща за споделяне на материали ще ползваме в 8 клас

# 694
  • Stara Zagora
Благодаря,vesito70!Нашата РС е на 09.09 и очаквам май това да е по английски.

# 695
  • София
Здравейте, вашите деца преговарят ли нещо по БЕЛ и Математика? Според мен е време нещо да поотвори,че на  входните нива да не се изложи. Обеща де, пък да видим Simple Smile

# 696
  • Варна
Нищо не е преговарял моят, като гледам няма и намерение, а не е като да няма нужда. Нищо и не е чел, виси си по цял ден на компа или  се шляе с приятели. Подозирам, че приземяването след входните нива ще бъде болезнено Mr. Green.

# 697
  • sofia
Ей, цяло лято почти не съм следила темата, сега се връщах да наваксвам..
И моята девойка нищо учебно не е пипнала цяла ваканция, прочете едно стихотворение на Д. Дебелянов и това беше. Входните й нива не искам да ги мисля каква прелест ще са.. Нашата род. среща е на 16/09, до тогава мисля да не купувам нищо. Като я записвахме /в испанската е/ от у-щното настоятелство ни предупредиха, че се събират и купуват общо учебниците в началото на всяка година, като така ползваме някаква отстъпка.. Вижда ми се удачен вариант
   Вие ще ходите ли с децата на 15 септември? Щерката последните 2 год. само дето ограничителна заповед не ми издаваше, но сега помоли да я закарам и да постоя с нея първите 10-20 мин.. Явно й е притеснено, нищо, че половината вече се познават от ФБ групата  Simple Smile
 Другата чуденка е дали да носи цветя..

# 698
  • някъде ... тук ...
Освен да прочете повечето произведения, Радо друго не е правил, не е и преговарял. Занимаваме се с подготовката на живота в общежитие. Видях стаята, още празна, че са в ремонт, но бива - нова дограма, легла и матраци. Банята и тоалетната ще се преживеят.
Учебниците ги осигурих - част от позната, част от борсата за учебници. Тетрадки и останалите материали - също.
Вчера ходихме за маратонки и анцуг за спорт. 47ми номер маратонки купих  ooooh!

# 699
х - част от позната, част от борсата за учебници. Тетрадки и останалите материали - също.
Вчера ходихме за маратонки и анцуг за спорт. 47ми номер маратонки купих  ooooh!
От къде пазарихте маратони и анцуг ?

Какви предмети ще учат в 8 клас/ в езиковите/, ще имат ли рисуване, трудово Wink ?

Аз ще отида с него до училище на 15 септември, защото той не знае как да стигне до там, е, сигурно ще се справи, но ще му направя едно показно с автобуса.

# 700
  • някъде ... тук ...
Тъй като търсих по-евтини - маратонките са от едно магазинче до Техническия университет, а анцуга - от пазара на Младост 1. Иначе онзи ден с баща му ходиха до Росиньол - имало долнища на анцузи по 18 лв, ама Радо не ги харесал. Прибраха се с обувки на Регата за зимата - били намалени, стара колекция.

# 701
  • Варна
И аз ще ходя да го изпратя на 15-ти. За моя изненада чак се зарадва, като му казах, че смятам да отида с него. За първа година с брат си няма да са заедно в едно училище на 15-ти и на мен ми е едно такова...., ще видим как ще го съчетая, все още не им знам смените.

# 702
  • Варна
И аз ще ходя да го изпратя на 15-ти. За моя изненада чак се зарадва, като му казах, че смятам да отида с него. За първа година с брат си няма да са заедно в едно училище на 15-ти и на мен ми е едно такова...., ще видим как ще го съчетая, все още не им знам смените.

И моите бяха така миналата година,за 1ви път разделени..  Hug Отидох с баткото обаче , малкия го оставих сам ...под опеката на други родителки де. Не съжалявам грам ,че така направих!  Wink
Тази година вече ще е по-интересна!  Mr. Green

# 703
  • София
И аз ще ходя с осмокласничката.Чудя се само какви цветя да взема-но има време да реша.

# 704
  • София
Е, какво има да му се чудиш - цветя.
Много ви завиждам на тези, които знаете толкова неща за класа и училището на своето дете. Ние май не случихме на училищен сайт - никаква информация там - нито за родителски срещи, нито нищо. Явно сайтът не е обновяван още от кандидатската кампания.
Та се чудя дали да не се обадя по телефона, не ми се разкарва чак до училището предварително, далече ми е. Пък и не съм сигурна дали някой нещо ще ме упъти, да не излезе напразно разходката.
Дали пък да не скочим в дълбокото с вързани очи и да не отидем на 15-ти направо там, пък на място да търсим кой ще е класен, каква смяна ще е, какви предмети ще учи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт