Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
"Аз бях така, само че при усмивка - хубаво се врязваха и реших проблема само с козметика.Сега състоянието на кожата ми е в пъти по-добро спрямо - преди 4 години. Дори наскоро - специално правих мимики пред огледалото - за да гледам къде е има проблеми, за които да прилагам превенция  Peace"
A.L.E.N.A, би ли споделила с каква козметика реши този проблем?
Благодаря!

# 571
  • в 1001-та нощ
Козметика, богата на хиалуронова киселина във форма, която прониква достатъчно дълбоко и се депозира  Peace  Конкретни продукти мога да ти напиша на лични, ако се интересуваш  Peace Напоследък дори ползвам един по-евтин и с не-добри  отзиви, но пък на мен ми пасва идеално и резултати има  Peace

Моите бяха много фини и повърхностни, ако са дълбоко в дермата - няма да стане  Peace

# 572
Мда, точно тези неща четох и аз за Бюти бутик и Омнилукс. Дано настъпи някакво раздвижване в салона.
Ти значи си нацелила правилния уред точно за тези процедури. Peace Винаги се радвам на нови отзиви.

# 573
  • Бургас
Може ли и на мен на лични, че и аз имам фини линии.

# 574
  • Пловдив
Аленка, по-добре напиши конкретните продукти тук, ще е полезно за много хора.

# 575
  • FRANCE
Може ли и на мен моля, благодаря  bouquet

# 576
Аленка, по-добре напиши конкретните продукти тук, ще е полезно за много хора.
Peace

# 577
Както обещах, идвам да споделя впечатления от срещата с д-р Ванеска

Прегледа мина доста прибързано  Crossing Arms обясни ми как още от вратата ми била забелязала гневната бръчка и според нея трябвало да се запълни с 0.5 мл. хиалуронова киселина Touch Up на Teosyal - 250,00 лв. Заразпитвах за останалите в областта на челото и очите - предложи ботокс. Цената е 200,00 лв на зона - чело, гневна бръчка и очи т.е. общо 600,00 лв. После се коригира и дори потвърди, че само с ботокс ще може да се коригира гневната и ако искам да направя ботокс, а после в зависимост от резултата да решим за филър. Обясни ми за ботокса, че първият път имал малка трайност - 4-8 месеца, в последствие било един вид като натрупване. Повечето и пациентки обаче ходели на 9-12 месеца. Препаратът е Alergan. Peace

Днес имам консултация и в Стива макс за същото и едва тогава ще реша какво ще предприемам. М/у другото жената беше доста отзивчива. Обадих се вчера следобяд, попитах я кога мога да мина на консултация - отговорът беше, че мога да заповядам още същият ден. Цената на консултацията - 0,00 лв. После ще дам отзиви какво е предложила тя.

# 578
  • в 1001-та нощ
Не пречи и тук да го напиша, но ме дразни после  да прочета, че съм била рекламен агент на марка продукти, клиника и т.н.   Stop Stop Stop

Най-донре ми се отразяват 2 продукта на Филорга - околоочният Optim eyes - многократно съм го ползвала и продуктът Deep Fill. Кремът е лек, има дами споделят и за алергия - непременно трябва да се тества от тестер - първо зад ухото - за алергия, после при липсва на такава 72 часа след теста и около очите - за да си прецените дали Ви допада. Сега марката пусна нов по-богат крем, който спомага и за растеа на миглите, но нямам опит с него. Предполагам, че ще ми хареса (time filler eyes).

Ползвах и един доста скъп серум на Др Бранд - обаче ми създаваше дискомфорт. Флуида за лице и кремът са разкошни, дори ги повторих, но с околоочния се въздържам  Confused

Ето  тук съм писала по-подробно  Peace

И сега ползвам един крем на M. ASAM AQUA INTENSE HYALURON EYE CREAM - бях попаднала на мнения, че люти - нищо подобно. Подцених го даже, но има поразителен ефект  Peace и бих го препоръчала - категорично  Peace

След него ще ползвам един на Герлен, надявам се да ми хареса  Peace

# 579
  • София
A.L.E.N.A, благодаря Ви!   bouquet Ако това не е всичко, моля пишете на лични.
Не мога да си представя, че някой би Ви нападнал с подобни обвинения #Cussing out
Темата е изключително полезна и образователна! Благодаря!!!
Ще опитам с тази кремчета, но тъй като кожата ми е много чувствителна ще взема тестери. Още един въпрос - от къде мога да купя, къде се предлагат?
Определено имам нужда от подмладяване на лицето - имам оттоци около очите почти всяка сутрин, от което, а и от ЕГН-то ( на 38 г.) около очите са ми се появили много неприятни и дразнещи ме линии и бръчки. Струва ми се, че кожата на лицето някак си все едно е увиснала, появяват ми се от скоро и бръчки по челото, устата ми е загубила плътността, която имах преди. Така че ще съм благодарна на всеки, който ми препоръча доктор, който би могъл да ме ориентира какво точно е добре да си направя, за да се подмладя  Simple Smile
Освен това желая да си направя корекция на бюста (страхотен комплекс ми е) - след 35 кг. нагоре и надолу. 

# 580
  • в 1001-та нощ
Angela Go, благодаря    bouquet

Филорга се продава в аптеките Ремедуим, Субра .... по моловете ... Мисля, че в Ремедиум е коментирано, че е най-изгодно. Доста момичета поръчват от френски сайтове - цените са още по-ниски  Peace

Като начало - вземи тестери - в аптеките има  Peace

Др Бранд - аз купих от Сефора, има го и в ягодката за смешни пари  ooooh!

М.Асам - провери по аптеките, моят е от размяна  Peace

Сега нали предстои Черен петък - много козметични магазини обявяват значими намаления - гледай да си тествала набелязаните продукти, за да можеш да се възползваш и от намаленията  Peace

Персонално за теб - от това, което споделяш - можеш да се поинтересуваш то козметика с лифтинг ефект - за да не висва кожата. Тъй като вече се е случило - може би ще са уместни  и процедури при дерматолог  Peace

За проблема под очите, ако не е само отпусната кожа, а има и подпухване - бих те насочила към консултация с ендокринолог първо, пък дано няма нищо и само гравитацията е виновна  Peace

От кремовете на Филорга - търси тестери на Optim eyes и Time filler Eyes за очния контур, Sleep Recover - заради подпухването , Iso Structure за образуване на колаген и лифтинг ефект  Peace

# 581
  • Plovdiv, Bulgaria

Всъщност ботоксът е патент на Алерган. Гневната бръчка това й е единственото спасение. Ходила съм при много дерматолози и освен ботокс не ми се е случвало да ми предложат друго за чело, гневна бръчка. Виж за при очите е друга работа защото там имат различни други способи.

# 582
  • Plovdiv, Bulgaria

Определено имам нужда от подмладяване на лицето - имам оттоци около очите почти всяка сутрин,

Вземи си по-висока възглавница и не пий много течности преди сън, ако от това подпухването не премине трябва да си видиш бъбреците и както ти препоръчва и A.L.E.N.A ендокринолог

# 583
Идвам да споделя и за д-р Стефка Василева...

Мястото, на което работи не ми хареса Stop Прилича на квартален фризьорски и козметичен салон с ниска хигиена. Може и да е много компетентна и можеща, но начина, по-който поднася информацията също не ми хареса. Не ми хареса тя как е направена показа ми дори хематомите по врата си от мезоконци. Обясни ми че за моя случай наистина ми трябва ботокс - 50 единици за 500,00 лв. Показа ми снимки на нейни пациенти с подобни корекции.  Не бързаше в разговора, обясни ми спокойно ,но мисля, че ще се насоча към Hill и най-вероятно в понеделник ще се обадя да си  запиша час. Peace

Мисля да сложа като за начало само ботокс. Ако продъжава много да ме дразни ще запълвам с филър по-напред във времето. Ще пробвам и някое кремче за Филорга за околоочния контур. Peace

# 584
Фокси, благодаря за споделеното, беше ми полезно!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт