Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Фокси, благодаря, че сподели и за двете места и пожелавам да мине леко; разбира се и да си удовлетворена   bouquet

# 586
D_ana , Аленка - нали затова е форума  Hug

Алена - сигурно има тема, но не мога да я открия, а ти си супер компетентна Hug. Дай съвет за околоочен крем. Ориентирала съм се към Филорга - напоследък се будя с торбички под очите такива едни подпухнали  Confused Досега не съм ползвала околоочен крем ooooh!

# 587

Всъщност ботоксът е патент на Алерган. Гневната бръчка това й е единственото спасение. Ходила съм при много дерматолози и освен ботокс не ми се е случвало да ми предложат друго за чело, гневна бръчка. Виж за при очите е друга работа защото там имат различни други способи.
С гневната бръчка перфектно се справят филърите,моята я махнах преди 4 г с Теосиал и повече не се появи.

Simple Smile

# 588
  • Бургас
Фокси, аз бих ти препоръчала околоочен на Натура, на Биофреш. Можеш и тестер да вземеш, да пробваш. Българска козметика, но висококачествена и не е евтина. В темата на Натура някои момичета са го сравнили с този на Филорга и казаха, че е по-ефикасен.

И аз да питам - взех си Глико-то, но колко време да го ползвам? Постоянно или само зимата?
Януари планирам да си правя пилинг на Филорга при козметичката, тогава да го спирам ли?

# 589
  • София
Постоянно не знам дали е възможно, защото кожата става много суха от него, той е доста силничък. Аз също харесвам околоочния на Натаура.

# 590
  • в 1001-та нощ

Алена - сигурно има тема, но не мога да я открия, а ти си супер компетентна Hug. Дай съвет за околоочен крем. Ориентирала съм се към Филорга - напоследък се будя с торбички под очите такива едни подпухнали  Confused Досега не съм ползвала околоочен крем ooooh!

Кремчето, само заради торбичките ли го търсиш или цялостна грижа? Има ли фини линии вече?

# 591
  • София
A.L.E.N.A, благодаря за споделеното  bouquet!
Eli ivanova70, благодаря! Ще опитам.

За да не спамя темата, ще споделя какво предприех.
Определено, мисля че няма да мине само с кремчета и затова юли месец посетих доц. Балабанова. Чаках за този час от около два месеца - два пъти ми го отменяха и презаписваха. Накрая отидох и почаках добре.
Останах изключително разочарована, предвид очакванията ми - да ме консултира и обясни какво точно мога да направя за лицето си и с какви "материали". Претупа ме точно за 5 минути, предложи химичен пилинг, тъй като кожата ми била много задръстена. Обясних й, че в момента съм с алергия и, за това съм обрината, а кожата ми е изключително чувствителна. От сновене напред-назад, не съм сигурна дали ме чу. Каза ще направим ботокс в челото и ХК и прегледа приключи за по-малко от 5 минути. На въпросите ми обясни, че не би могла, тъй като закъснявала с часовете да ми изнася лекция. Отпрати ме към асистентктата й за записване на час за хим. пилинг и аз направо загубих и ума и дума, което не попречи да си платя като поп "консултацията". Много съм разочарована.
Препоръчаха ми доктор Лозанов.
Някой има ли впечатления?

# 592
  • в 1001-та нощ
Angela Go, подпухването под очите и в коремната област са също сред признаците за алергия, така, че е много възможно, като се справиш с нея да се подобри и това  Peace

Преди време,  кожата на тялото ми беше станала много чувствителна и една лекарка, която беше практикувала в Австралия ми поднесе понятието - "отслабен кожен имунитет" - кожата става много уязвима и реагира остро и на безобидни агенти.

Като първа стъпка ми предложи да пия витамини  Peace Беше есен  Blush

# 593
При торбички под очите Филорга не е добро решение Peace. Това е много богат крем, попълва фини бръчки, но при хора, склонни към отоци увеличава набъбването.

Миналата зима с месеци си влачех торбичките под очите. През цялото време ползвах Optim Eyes. Като цяло съм много доволна от крема, действаше ми чудесно. Но от торбичките нямаше спасение. Лятото неусетно минах на други кремове и положението с околоочния контур чувствително се подобри. Преди месец намерих останало количество от Optym Eyes и реших да го използвам. Точно за една седмица се сдобих с прекрасните торбички от миналата зима. Веднага спях крема и след няколко дена торбичките намаляха на половина.

# 594
  • в 1001-та нощ
На мен не ми прави торбички, дори виждам лифтинг ефект на горния клепач  Peace

# 595
  • Sofia
При торбички под очите Филорга не е добро решение Peace. Това е много богат крем, попълва фини бръчки, но при хора, склонни към отоци увеличава набъбването.

+1. Peace Ползвала съм Optim-Eyes, Sleep-Recover и Hydra-Filler за зоната около очите – и от трите очите ми са страшно подпухнали, особено сутрин. Rolling Eyes А вторият уж го водят за подобряване на отоците в околоочната зона – е, да, ама не. Thinking

# 596
Връшам се от мезотерапия Скинко с ХК и анти-ейдж компоненти.Мезото е иглено,не боля почти.За няколко часа спаднаха отоците от убожданията.Надявам се кожата ми да светне след пълния пакет от 4 процедури.Лекарят,който ми направи терапията каза,че кожата ми е добре,но за пигментните петна препоръча терапията Маями пилинг.Може да я направя по-натам,прави се целогодишно.
За линиите  на челото каза,че само ботокс може да ме спаси от онразуване на бръчки,около очите съм добре,а за назолабиалните препоръча филът,но само в горната 1/2,защото по нейно мнение,филърът около ъглите на устните се избутва от мимиката и минава зад бръчката,към бузата с времето.Ако човек пробължи да слага филър във времето,то лицето около долна част на назолабиалните загрубява от натрупаното вещество. Thinking Според нея не съм за спешно поставяне на филъри.

# 597
Някоя дама правила ли си е този Маями пилинг? Преди няколко месеца Елен Колева го рекламираше....

# 598

Кремчето, само заради торбичките ли го търсиш или цялостна грижа? Има ли фини линии вече?

Има и фини линии, но смятам с ботокса ще се коригират, надявам се  Praynig Торбичките ми се получават от известно време без да съм променила нищо в начина си на живот или режима. Малко съм позаслабнала, но не драстично - 1-2 кг. От два дни се мажа с едно кремче на Клиник All about eyes се казва, но ефект не очаквам поне не толкова скоро.

# 599
Връшам се от мезотерапия Скинко с ХК и анти-ейдж компоненти.Мезото е иглено,не боля почти.За няколко часа спаднаха отоците от убожданията.Надявам се кожата ми да светне след пълния пакет от 4 процедури.Лекарят,който ми направи терапията каза,че кожата ми е добре,но за пигментните петна препоръча терапията Маями пилинг.Може да я направя по-натам,прави се целогодишно.
За линиите  на челото каза,че само ботокс може да ме спаси от онразуване на бръчки,около очите съм добре,а за назолабиалните препоръча филът,но само в горната 1/2,защото по нейно мнение,филърът около ъглите на устните се избутва от мимиката и минава зад бръчката,към бузата с времето.Ако човек пробължи да слага филър във времето,то лицето около долна част на назолабиалните загрубява от натрупаното вещество. Thinking Според нея не съм за спешно поставяне на филъри.

Кой е лекарят, ако не е тайна?
Браво за обяснението за филъра! При мен при първото поставяне се получи точно такова избутване към бузите, което за мен си е видимо, но все светила след това ме убеждаваха, че това е невъзможно и единственото решение е нов филър. Но интуицията ме спираше , защото виждах, че нещо не е наред с филърите.
Сега съм на вълна ултралифт терапия, но още не мога да измисля дали да я правя при д-р Паскова или в Пловдив. При д-р Паскова цената е много по-ниска, но апаратът е корейски. В Пловдив работят с оригиналния американски апарат, но цената е доста солена.

Общи условия

Активация на акаунт