Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
На мен не ми прави торбички, дори виждам лифтинг ефект на горния клепач  Peace

Алена, твоята кожа е много специфична Peace. Имам приятелка със същата кожа и при нея Филоргата е чудодейна.

# 601
  • в 1001-та нощ
 Blush Embarassed

Отн. ултралифта - наскоро гледах предаване с Паскова - мисля точно за това - останах с впечатление, че автори са корейци  Peace Запомних, защото си помислих, колко дърпат напред. Освен, ако не е било друга процедура.

Ако не се лъжа - ефектът беше моментален. На клиентка обработиха само половината лице - за да се направи разликата. В клиниката бяха д-р Лекова, клиентката и мисля Зейнеб (на Гала), а д-р Паскова беше в студиото при Гала ....

# 602
Да, така го представиха, защото те са купили корейския апарат. Но технологията е американска и другият  апарат е в Бг от 3-4 години.
На консултацията видях снимки на пациенти и ефектът е впечатляващ.
Цената е 1900/ 2500 съответно за София и Пловдив.
За Паскова защо бяха негативни отзивите?

# 603
Шайн,лекарят е др. Слава Божинова.

# 604
  • София
Някоя дама правила ли си е този Маями пилинг?
Аз съм правила. Отразява се добре на мазна кожа. Аз почти нямам пигментни петна, та не съм експерт, но е факт, че едно-две оцветявания на шията, които очаквах да се променят не мръднаха. Основното му предимство е, че може да се прави през лятото, но така или иначе висока слънцезащита е водещият фактор според мен независимо от сезона. Не съм възхитена, тъй като не мога да си позволя по 2-3 дни в месеца да се лющя като змия, за да съм по-хубава през останалото време. Според мен може да се ползва само от жени, които не са ежедневно сред хора.

Мисля да си купя от домашните китове на Филорга и да видя как ще ми се отразят техните пилинги. По-скоро убедена съм, че ще се отразят добре, ами искам да видя дали и колко ще се лющя.

# 605
Моята кожа е мазна,с разширени пори и пигментни петна след акнеичен обрив и спорадични пъпки около цикъл или овулация.Никога преди не съм имала проблем с петна,но ето,че и това се появи.Лекарят каза,че този Маями пилинг ще се отрази добре на лицето ми и ще реши голяма част от кожните проблеми.Засега се мажа с Глико А ,ако няма ефект ще го мисля пилинга.

За слънцезащитата; как я полагате,какво ползвате?Нали тези кремове имат време за защита,как полагате нов слой ако носите грим?Някой има ли опит с био-козметика с фактор?

# 606
 Благодаря за отговора!
Пигментни петна нямам, само мазна кожа и малко разширени пори около носа. С тях се боря.
От гликото останах доволна миналата година  Peace

# 607
  • София
Може ли да ми помогнете с линк към това Глико А, което споменавате.

Аз използвам Екран-а на Кларанс за слънцезащита и в градски и в плажни условия  Simple Smile
Препоръчвам, защото кожата ми се дразни от повечето слънцезащити - обриви, сълзящи очи, пъпки тип акне, грозно, много грозно се получава при мен. Екран-а не ме дразни, нанася се лесно, кожата не лъщи и е чудесен за под ФДТ. Аз слагам под него и овлажнител, тъй като той е предимно и само слънцезащита, не е хидратиращ. Струва около 70 лева и е много икономичен.

# 608
# 609
  • в 1001-та нощ
Да, така го представиха, защото те са купили корейския апарат. Но технологията е американска и другият  апарат е в Бг от 3-4 години.
На консултацията видях снимки на пациенти и ефектът е впечатляващ.
Цената е 1900/ 2500 съответно за София и Пловдив.
За Паскова защо бяха негативни отзивите?

Wow, впечатляващи цифри  Crazy

Негативните коментари за Паскова, които съм запомнила е, че с удовлствие се занимава с разни светила, т.е. популярни персони и неглижира обикновените хора  Peace

Предполагам, че ако избереш Дерма Вита - д-р Лекова ще те работи  Peace

Аз съм имала консултация с нея - не ме претупа, не съм недоволна  Peace

...

За слънцезащитата; как я полагате,какво ползвате?Нали тези кремове имат време за защита,как полагате нов слой ако носите грим?Някой има ли опит с био-козметика с фактор?

Подновяването мисля се отнася за плаж - когато влизаш във водата и отмиваш екрана, ако не е водоустойчив  Peace

# 610
Здравейте, от Гликото кожата бели ли се? И има ли ефект върху петънцата, дали поне малко избледняват?

# 611
Здравейте, от Гликото кожата бели ли се? И има ли ефект върху петънцата, дали поне малко избледняват?
Аз го ползвам отскоро,но мисля,че моите петна от след пъпки леко изсветляха,кожата не се бели.Много момичета в темата бяха дали положителни отзиви,заради тях и аз се реших да опитам.

# 612
Сега ползвам Пигмент перфект на Филорга , може би от около 10 дни, но не виждам някаква промяна върху петънцата ми. Моите са от слънцето , имам по кафеви и по червеникави, бе общо взето неравномерен тен. Като свърша пигмента мисля да купя Гликото, а е и евтино, а ако има и ефект ще е чудно.

# 613
Моите петна ги изчисти, но бяха белези от акне от по-малко от година. Не съм се белила.
Преди 6-7г си изчистих петната от акне от пубертета с 4 процедури микродермаамбразио.

# 614
  • София
Момичета, имам едно излишно неотваряно Глико А със срок на годност до 08.2015г. ако някоя проявява интерес. Аз го ползвах като подготовка преди химически пилинг няколко години подред, но в момента лицето ми е в доста добро състояние и най-вероятно от това получавам реакция към гликото лицето ми става червено, кожата ми се опъва и имам чувството, че изгаря.

Общи условия

Активация на акаунт