Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от процедурите, които хората споделят, че са правили?
Какви са мненията за различни лекари и клиники?
Какви са различните марки и видове пълнители, които хората споменават във форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от процедурите, които хората споделят, че са правили?
-
Какви са мненията за различни лекари и клиники?
-
Какви са различните марки и видове пълнители, които хората споменават във форумите?
-
Какви са мненията за различните видове филър?
-
Какви са мненията за различни процедури като ботокс, мезоконци, лазерна епилация и други?
. До момента не съм успявала да събера нужната сума за операцията и само това ме спира. Чувам за много познати, познати на познати и т.н, които са дърпали потребителски кредит за да покрият разликите. Замислям се за нещо такова. Съветвали са ме да отида при д-р Н.Георгиев- бил много добър и държал на естетиката(както и аз). Някой има ли наблюдения върху работата му? Надявам се да не звучи нахално, но моля споделете с мен и някакви цени, за мен това е от голямо значение!

Рискове има винаги, за това е най-добре човек да се консултира с въпросния лекар, ако трябва с повече от един и да прецени за сбе си. Относно ултразвуковата липосукция - моят лекар я отричаше по онова време като по-трудна за прогнозиране за краен ефект, доколкото си спомням, споменаваше и за неравности и дефекти при този метод