Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от процедурите, които хората споделят, че са правили?
Какви са мненията за различни лекари и клиники?
Какви са различните марки и видове пълнители, които хората споменават във форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от процедурите, които хората споделят, че са правили?
-
Какви са мненията за различни лекари и клиники?
-
Какви са различните марки и видове пълнители, които хората споменават във форумите?
-
Какви са мненията за различните видове филър?
-
Какви са мненията за различни процедури като ботокс, мезоконци, лазерна епилация и други?
да се менкаме
И плачевното е, че все повече млади жени прибягват до филъри и ботокс, химически пилинги и т.н.Просто повечето жени са се превърнали в изкуствени кукли.Ако се започне от ранна възраст ще има ефекта на йо-йо след време.Но това си го решава всеки сам за себе си.Аз бих си направила корекция по лицето чак след 45 годишна възраст. Мислете трезво, мили млади жени!

Заради лъскавината, лицето блести, а на светлина изглежда много неравно и направо грозно. Избиват ми и малки кистозни порички - пъпчица с връхче, което само да го почешеш и пада, а пъпки нямам особено пък такива. Възможно е да е от крема, възможно е и да е от цикъл и хормони, ще използвам крема, пък да видим.
Дали кожата ми е била добре или техниката и настройките са били други
Вярвам, че ще останеш доволна
И на мен ми направи впечатление, че Бюти бутик нещо не е много актуален, страницата му не съществува. Но пък отзивът ти за Омнилукс е примамлив.