Здравей, може да разгледаш сайта на ЛЛЛ, организация за кърменето. Консултант за Ст. ЗАГОРА е Ирена Иванова 0898 440 013

За 1000 лв можеше и малко по-вкусна да е.
Но тя на фона на отношението на сестрите наистина бледнее.

Още първия ден се скарах с тези, които бяха на смяна, защото бебето не можеше да засуче и се дереше от глад и си поисках АМ, развикаха ми се,че трябвало да кърмя и мляко давали само вечер, за да спят и да не се будят бебетата, съответно да не се налага да будим и тях. След това 3 дни всички знаеха, че аз съм тази, която искала АМ. Да отбележа,че бебето ми вече е на 3 месеца и АМ е пило само първите няколко часа, докато ми донесат силиконови зърна, защото така и не засмука моите. Друго, за което се сещам е че не бяха сложили ръкавички на бебето,защото нямали в момента и цялата беше надрана. Наложи се да ме местят от една стая в друга, като трябваше да изчаквам да ми вземат чаршафите от едното легло и да ми ги сложат на другото, това няколко часа след раждането, аз си знам колко дълго ми се стори това местене. Санитарката, която ме качваше с количката от родилна зала в стаята ме блъсна няколко пъти във врати и стени, без да ми се извини или да бъде по-внимателна. Имаше и някакви други неща, ама не ги помня. Абе с всяко влизане в стаята бяха готови да ти се скарат за нещо.