А за най-добрите хирурзи- това е спорен въпрос. Добри лекари за секцио има и в другите болници!

Повечето впечатления, които прочетох са коренно различни от това, което беше като отношение и прочие (включително храната) по време на моето раждане. Аз раждах в началото на годината (февруари). Учудвам се, че за толкова кратко време, нещата така са се влошили.
) Аз също имах проблем с лактацията, заради тежкото раждане. Исках си АМ, защото детето беше гладно, даваха ми. Без протести.
) за епидуралната упойка. Да, аз раждах с такава. Нормално раждане с епидурална. Ами, това, което изпитах аз, и това, което са ми казвали други мами, раждали с епидурал, коренно, ама коренно се различава. Аз лично, облекчение от епидурала не усетих. Ама никакво, колкото и да ме убеждаваше доц. Димов, че трябва да има облекчение на болките. Уви, дори по-лошо бе сякаш. Идваше през 15 мин да ме проверява, и да ме убеждава, как не би трябвало да имам вече такива болки. Е да, ама не. Не знам дали проблема беше в мен, или в неправилното кол-во на препарата, но ефект не усетих. После д-ра ми обяснява, че можело и да е резистентност, но понеже било голяма рядкост, не се правели предварителни тестове с пепарата...
(Относно действието на упойката база за сравнение правя с една позната, която ражда в Пловдив с Епидурал. До момента на напъните тя кротко си седяла и ми пращаше SMS-и със: 7см разкритие, 8,9, отивам в родилна..." ) Тя се кълнеше, че от момента на поставяне на епидуралната, болките са били сведени до лек ПМС... Та, моят съвет е, по-добре си ги спестете тези 150лв за епидурална. Оцелява се и без упойка
По-късно, друга мама също раждала с епидурална в Иван Рилски ми сподели същите впечатления за действието на упойката. Явно там Епидурала им куца.
Преди точно една година направих спонтанен аборт в 6седмица и сега мн ме е страх+ хроничен цистит нз какво да кажа освен ужасна комбинация
( Не бях пила бира от 1 седмица заради настинката, сега като я опитах ми горчеше в началото
Не съм си правила тест може би защото ме е страх от предходния ми опит .....
Преди точно една година направих спонтанен аборт в 6седмица и сега мн ме е страх+ хроничен цистит нз какво да кажа освен ужасна комбинация
( Не бях пила бира от 1 седмица заради настинката, сега като я опитах ми горчеше в началото
Не съм си правила тест може би защото ме е страх от предходния ми опит .....