Съдомиялна-каква?

• 55 938
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Принципно помага за сушенето гланца, но все пак чак мокри не знам трябва ли да ти излизат, при мен и със смесените таблетки си излизаха сухи (освен пластасите и тефлона). Сол докато ползвах комб. таблетки не слагах.

# 151
Здравейте!
И аз се включвам с молба за мнение за BEKO 5831- http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831
Вчера я видях в Технополис на 619лв с подарък - кухн. робот, пак на Беко. Очертава се това да е марката на всичко вкъщи - имаме сушилня, а сега харесахме и хладилник пак такъв.
Чудя се - дали са реални данните им за ел. консумация и конс. на вода - твърде хубаво звучат, за да са истина  newsm78
И друг въпрос имам, май по-скоро в термата за кухните трябва да го задам, но все пак и тук да попитам   - мислите ли, че е възможно да се измисли някаква врътка с вратичката за миялната така, че да е от по-широките - искам всички вртаички да са с 60см. ширина, а тази миялна м-на е 45см  newsm78

# 152
  • с/у ОколоМръсТното
мислите ли, че е възможно да се измисли някаква врътка с вратичката за миялната така, че да е от по-широките - искам всички вртаички да са с 60см. ширина, а тази миялна м-на е 45см  newsm78

не виждам причина да не може.
Просто хората, които изработват кухнята трябва да направят "челото" на миялната да е 60см.
Тази плоскост е отделна от уреда и може да е всякаква по размер (според мен).

# 153
  • Варна
Чудя се защо след като има място за голяма миялна, ще купуваш 45 см. В повечето случаи по-малките миялни се купуват заради липса на място, а ти си го имаш. Аз като ремонтирах кухнята оставих място 60 см, но сложих старата миялна 45 см, защото нямах пари да я сменя в момента на монтажа. Става ,не да не става, но като отвориш машината отстрани има място, вратата идва тежка. На мен лично не ми харесва. След 8 месеца я смених. Характеристиките са достоверни да, а големите миялни имат по-малък разход съотнесено към количеството измити съдове.

# 154
Благодаря, момичета   bouquet
Беладона, основателен ти е въпроса всъщност  Thinking Харесах конкретно тази съдомиялна, още повече, че в момента върви с подарък кухн. робот (от който по принцип нямам крещяща нужда, но да кажем, че си е интересна придобивка). Сондирах мнения от познати с домакинство колкото моето (3-ма човека засега  Laughing) и споделиха, че този размер машинка им е напълно достатъчна на потреблението съдове. Така, че реших, че и за нас ще е достатъчен капацитетът, ест. винаги е предимство уредът да побира повече, но в случая може би е излишно, не знам, така разсъждавам...

# 155
  • Варна
И ние сме 3 човека, делничните дни я пускам през ден, а почивните дни всеки ден. Нищо не мия на ръка. То зависи кой какво мие вътре. С 45 см миялна няма как да напъхаш всичко и се налага някоя тава и тенджера да се мият на ръка. Прецени си нуждите, но аз мисля че има ли място по добре голяма. Ако за първи път ще купуваш е възможно да ти се струва достатъчна, но започнеш ли да я ползваш ще видиш, че за чинии и чаши става, но по голямата посуда не всичко се събира.

# 156
Да питам и тук- вчера открих едни гребенчета, от миялната са, сигурна съм, ама къде се слагат  newsm78
Електролукс, 60 см е моята

# 157
  • Ловеч
Здравейте!
И аз се включвам с молба за мнение за BEKO 5831- http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831
Вчера я видях в Технополис на 619лв с подарък - кухн. робот, пак на Беко. Очертава се това да е марката на всичко вкъщи - имаме сушилня, а сега харесахме и хладилник пак такъв.
Чудя се - дали са реални данните им за ел. консумация и конс. на вода - твърде хубаво звучат, за да са истина  newsm78
И друг въпрос имам, май по-скоро в термата за кухните трябва да го задам, но все пак и тук да попитам   - мислите ли, че е възможно да се измисли някаква врътка с вратичката за миялната така, че да е от по-широките - искам всички вртаички да са с 60см. ширина, а тази миялна м-на е 45см  newsm78
Имам точно този модел - събира ми всичко включително и големите тави от фурната! За консумациите не знам, не съм правила съпоставка.

# 158
  • Русе
Аз 6-7 г бях с по-стария модел на Беко 5830. Разкошна е, но пак си помисли за голяма, вече го има същия модел 60 см, малко по-скъпа. Аз на времето не купих голяма Беко, защото още го нямаше този модел с отложен старт. Още ме е яд 3 г по-късно. Simple Smile
Като бяхме 2 ч пусках миялната от 7 дни в седмицата 4 пъти поне, като станахме 4-ма взе да не ни стига много. Сега с голямата изключително рядко пускам полупразна миялна.

# 159
Благодаря отново, момичета, ще го мисля още, имам още малко време    bouquet

# 160
  • Варна
Здравейте!
Имам точно този модел - събира ми всичко включително и големите тави от фурната! За консумациите не знам, не съм правила
съпоставка.
Интересно ми е как събираш тавата от фурната, като повечето фурни са на 60 см.

# 161
Аз не мия там тавата на фурната, но те са 60 см габаритно, така както и миялните.
Фурната има стена, изолация....вземи измери светлия отвор и ще видиш, че не е 60 см  Peace
И в моята се събират, под наклон

# 162
Аз съм с ТЕКА с екранче и какви ли не екстри. Купена е от магазин с преоценени стоки с 24 м гаранция. Предишната ми беше БОШ много стара. И в двете съм мила тенджери, тави и всичко. Не зависи от съдомиялната толкова, ако е висок клас са висок клас. Зависи от таблетката и колко те е мързяло да почистиш съдовете преди това  Mr. Green Не, да ги миеш, щото няма смисъл.. само да няма загоряло и 2 шепи ориз по тавите. Вземи тази с робота подарък, ако има гаранция на първата седмица ще стане ясно дали може да мие всичко  Peace

# 163
  • Варна
Аз не мия там тавата на фурната, но те са 60 см габаритно, така както и миялните.
Фурната има стена, изолация....вземи измери светлия отвор и ще видиш, че не е 60 см  Peace
Говорим за 45 см миялна как се събират, за 60 см е ясно.

# 164
Говорим за 45 см миялна как се събират, за 60 см е ясно.

Наклонена  не става ли  newsm78 Извинявай, не съм прочела, че е 45 см  Peace
Уж едни 15 см е разликата, а на мен ми изглеждат много по- малки. Не бих си купила 45 см, освен ако нямам никакво място

Общи условия

Активация на акаунт