Съдомиялна-каква?

• 55 941
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Sweety, взимай Бекото и не се колебай.
Всички уреди са ми Беко и съм безкрайно доволна(с изключение на съдомиялната, за което много съжалявам). Това с многото програми и есктри е само за пари. В крайна сметка ползвам само една програма, отложен старт не ползвам, тъй като не ми е спокойно да мие когато няма никой, а и резултата на измиване зависи най-вече от използваните препарати.
Успех!

# 136
Благодаря!

# 137
  • SF
Аз избрах и купих Candy. A+, може би на изсушаването е по-неикономична, 7 програми, еко-програма (щадяща природата, представяте ли си??!! Защо тогава правят нееко програми???), отложен старт и така нататък! Дано да е здрава и да ми мие тави и чинии дълги години.
Сега можете да ми споделите какви таблетки, соли, гланцове, от кои магазини ги купувате. Аз в момента ползвам препарат на прах (калгон), но новичката може и да е по-капризна, знам ли?

# 138
Честита нова придобивка !!!!!  Hug Дълго и безпроблемно да ти помага!!!!  Аз слагам евтина сол / от лидъл или кауфланд/ просто гледам да са по едри кристалите , гланц пак от там , а препарати за миене съм ползвала всякакви / прах,гел,таблетки/ не съм имала проблеми с никой вид. В последно време съм на таблетки ,че по лесно /няма дозиране/.Пробвай програмите и си избери някоя която ще ти е най удобна ,слагай си сол и гланц, препарат за миене и си я ползвай с кеф !!!

# 139
Никога не ползвам еко програмата  Naughty
Какво еко има в това да мие 2 пъти по- дълго време  newsm78

# 140
  • SF
Така ли е наистина? Къде да прочета коя програма колко време продължава?

Между другото, да ви кажа, че съм много ядосана на Технополис. Дават 3 часа диапазон, в който да доставят уреда до дома. 3 часа заради задръстванията в София. Окей. Но не ги спазват и тях. След като изтече третия час, се обадих и бяха шашнати. Смениха няколко пъти версиите за забавянето - погрешно сложен часови диапазон, задръстване и още някакви безумни оправдания. В общи линии, с колкото човека се чух по телефона, толкова несвързани помежду си оправдания чух.
И са нападателни. Накрая компромисът беше от моя страна. Просто си ги изчаках да ми я докарат, когато на тях им е уодбно. А беше в работен ден и продължително отсъствие от работа не е желателно. И като съм казала час, трябва да си го спазя.
Олекна ми! Laughing

# 141
  • София
екото не е много ясно какво му е екото и за мен. Т.е. най-дългата програма е това. Но е на ниска Т, ама не чак толкова , т.е. 50 градуса е моята и хаби 10 л, което наистина, като изключа 6-тото чувство е най-еко, ама толкова еко, че всекидневната ми е 11 л, пък 85-90мин, вместо 320 Simple Smile
Това и предмиенето всъщност са програмите, които не ползвам, бързата почти не - предпочитам 6-тото чувство, но пък другите три си ги редувам много.
Предмиенето сигурно е полезна за хора, които не си киснат първо съдовете, да се понамокрят преди миене, да се поразмекне мръсното.

Esmee - в книжката ти трябва да ги има описани програмите.

# 142
при мен Екото ползва 2 литра по-малко вода от стандартното и ползва по-малко киловати ток. Поне по книжка  Wink

# 143
  • На брега на реката
И при мен екото е с по-малко вода, но пък и едно изплакване по-малко. Ползвала съм я само веднъж и не съм впечатлена. Предпочитам да са ми изплакнати добре съдовете, вместо да спестя 2 л. вода.

# 144
  • София
Разликите са много малки откъм спестени вода и ток при екото... изобщо за мен не си заслужава, а мие на по-ниска Т, много повече време и да има обикновено 1 плакнене по-малко, от което спестява вода...

# 145
  • SF
Мерси на всички за пожеланията. Вече работи, но не изсушава съдовете.
В програмите си има "изсушаване". В инструкциите пише, че ако не се изсушават съдовете, значи дозаторът за плакнещ агент е празен. Из цялата книжка не намирам първо къде е този дозатор за плакнещ агент.
И какъв е този плактещ агент? И това ли се купува?
Между другото книжката е преведена и написана доста неграмотно и даже нямам доверие на превода "плакнещ агент". Какво ли са имали предвид?
Помогнете, щото сега ще суша съдовете от цялата машина навън.

# 146
  • София
Така нареченият гланц.

# 147
  • На брега на реката
Плакнещ агент е гланца, както са ти писали в  предишния пост. А дозаторното отделение за него, обикновено се намира на вратата, точно до  отделението за миещи препарати и се регулира според твърдостта на водата.

# 148
  • SF
.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 19:26 от Esmee

# 149
  • SF
И този гланц, който аз наистина не съм добавяла, защото таблетките ми са 3 в 1 - миене, сол и гланц- има отношение към сушенето???
Ами който не иска гланцирани съдове да си намира време за подсушаване с кърпа ли?
Мислех, че гланцът е екстра по желание на клиента. А машината си суши с програмка, а не с агенти.
В София водата е мека. Солта и гланцът задължителни добавки ли са?

Общи условия

Активация на акаунт