Съдомиялна-каква?

• 55 930
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Ами аз нямам програма без сушене. Има една, която само намокря нещата, ако са били поставени отдавна в миялната (поне така пише в книжката). Щом се прибера, ще пробвам с гланца и ще ви пиша. Не е нормално да не изсушават!

# 196
Аз от 8 години ползвам моята, и чак сега видях, че кратката програма- 30 минутна няма сушене.
Но аз никога не ползвам нея, винаги автоматичната или за тенджери

# 197
Започвай да досаждаш в магазина, ако трябва им кажи да дойдат да отвориш пред тях миялната и да видят че наистина имаш проблем. Не ги оставяй, защото така ще си останеш ти!

# 198
  • На брега на реката
Момичета,
Нека Esmee първо сложи гланц и направи настройки според твърдостта на водата в региона в който живее и тогава да вика техник ако пак има проблем. Представяте ли си как ще се чувства, ако викне техници , а причината се окаже липсата на гланц така, че не прибързвайте с крайните съвети, преди да са направени всички правилни стъпки. Личното ми мнение за таблетките много в едно не е хубаво. Според мен гланца в таблетката няма къде да се скрие  newsm43, за да бъде използван чак с последната вода, той си заминава още с водата от миенето, а след това има 2 или 3 изплаквания  Hug.

# 199
Уж се разтварят постепенно таблетките, т.е. според етапите, но от опит - най-добри резултати даже с евтини препарати постигам при:
- прах + сол + гланц
- таблетки + сол + гланц

# 200
  • София
Минавам да кажа, че таблетките на Кауфланд /с копче/ са по-добри от таблетките на Лидл /без копче/.
Сол слагах отдавна. Може би пак трябва да сложа.

# 201
А таблетките на Кауфланд без копче знаете ли как са? И аз ползвам с копчето(всичко в едно), но другите без  са 60 бр. на същата цена

# 202
А таблетките на Кауфланд без копче знаете ли как са? И аз ползвам с копчето(всичко в едно), но другите без  са 60 бр. на същата цена

Какви са тия копчета, убихте ме  newsm78

На око ли слагате сол? Аз слагам когато ми светне лампичката

# 203
  • SF
Аз си признавам, че допълнително гланц не съм слагала, защото разчитах уж на таблетката 3 в 1. Обаче винаги съм се чудела как така тази таблетка гланцира на финала.
И сол не съм слагала. Защото живея в София и водата е много мека. Но солта е толкова евтина, че нищо не ми пречи да сипя там, където трбява и сол. Цял пакет е 3 лева. Нещо такова беше.

# 204
  • София
Ами ние като взехме машината и първият месец-месец и нещо бяхме със смесени таблетки, без сол и гланц, излизаха си толкова сухи, колкото и сега с отделно  сол, таблетка, гланц.
Пластмасите и тефлон не  са перфектно сухи, ако някоя капачка се врътне при миенето се пълни с вода, другите неща са си сухи.
Даже мъжът ми веднъж я отвори 20-тина мин преди края, пак си бяха сухи.

# 205
  • SF
Каква марка е твоята?

Ядосвайте ме сега.. Аз питах, питах тук преди да я купя... Накрая се доверих на марката, за да си отива с пералнята. Уфффф....

# 206
Това май е голяма грешка, не били еднакво силни марките във всичко. Като гледам моята кухня- всичко е различно  Laughing Вярно..., само Беко нямам нищо още. Но не е късно  Peace

# 207
  • София
Аз нали аз пуснах темата, с моите колебания в крайна сметка whirlpool взехме, няколко пъти писах. Wink
Аз просто имах предвид, че не би следвало да е от гланца само п роблема, при все, че ние ползваме лидлски таблетки, не някакви супер-дупер...

# 208
Каква марка е твоята?

Ядосвайте ме сега.. Аз питах, питах тук преди да я купя... Накрая се доверих на марката, за да си отива с пералнята. Уфффф....

Еsmee , питай в някой сервиз или в магазина от който сте я купили  newsm78  Тук кой колкото може от собствен опит се опитваме да помогнем ама не сме майстори  Laughing  Иначе си мисля ,че другите марки какво пък по различно да правят... нали всички на един принцип работят  newsm78 Канди не съм имала ,но винаги съм мислила ,че си е марка .Не вярвам да е нещо  непоправимо /даже мисля,че е елементарно  / ама трябва с някой който е поправял съдомиялни да говориш  Thinking  Мисля , че проблема е решим и ще ти служи вярно дълго време  машинката . Успех  Hug

# 209
  • SF
Мерси!

Тя си е красавица. Имаше Беко на по-ниска цена. Знам, че марката е хубава. Трябва да отида в Технополис и да попитам, но не знам доколко консултантите са обучени да отговарят на въпроси.
Ние купувахме съдомиялната и едно роботче за почистване на под и в двата случая момчето и момичето четяха заедно с нас табелките, за да ни отговарят на въпросите - кое харчи повече, кое има повече програми, на коя колко е гаранцията... Накрая голям смях падна, когато трябваше да уточним транспорта.
Но ще отида и ще попитам. Първо трябва едно миене с гланц. Ще ви пиша и на вас, за да си знаете дали да купувате 45-сантиметрова Канди или да бягате при Беко.

Общи условия

Активация на акаунт