Съдомиялна-каква?

• 55 933
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • SF
Не се сърди, човече, и моята е Канди - 45 см. Ще помагаш. Нова ми е още. Само 1 път е ползвана. Съдовете не бяха сухи. Sad
Сега й купих гланц на Сомат, но още не съм я пускала с него, за да видя как ще бъде. Много е красива, но прави така, ще се караме с нея.
Кошниците не са ли консуматив? Не могат ли да се купуват само кошници.
Когато избирах моята в магазина, всички бяха с еднакви кошници.

# 181
Не се сърди, човече, и моята е Канди - 45 см. Ще помагаш. Нова ми е още. Само 1 път е ползвана. Съдовете не бяха сухи. Sad
Сега й купих гланц на Сомат, но още не съм я пускала с него, за да видя как ще бъде. Много е красива, но прави така, ще се караме с нея.
Кошниците не са ли консуматив? Не могат ли да се купуват само кошници.
Когато избирах моята в магазина, всички бяха с еднакви кошници.
Това е много кофти, че не суши добре. Това е тясна миялна, ако не се лъжа - нормална височина, но тесничка? Понеже и аз имам тясна и приятелка, писах по-нагоре, и двете имаме това оплакване, че не сушат. Преди съм сменила 2 с нормални габарити - т.е . големи колкото пералня и такъв проблем нямаше. бяха сухи и веднага си ги нареждах в шкафа. Сега ги чакам да се изцедят на сушилката.

# 182
Сега й купих гланц на Сомат, но още не съм я пускала с него, за да видя как ще бъд...

Гланцът е основен фактор. Няма как да са сухи без него.

Това е много кофти, че не суши добре. Това е тясна миялна, ако не се лъжа - нормална височина, но тесничка? Понеже и аз имам тясна и приятелка, писах по-нагоре, и двете имаме това оплакване, че не сушат. Преди съм сменила 2 с нормални габарити - т.е . големи колкото пералня и такъв проблем нямаше. бяха сухи и веднага си ги нареждах в шкафа. Сега ги чакам да се изцедят на сушилката.

И аз съм с тясна, но нямам проблем със сушенето. Всичко е идеално сухо и влиза веднага в шкафа. Не е от размера, други са факторите.

# 183
Точно така- гланцът е много важен при сушенето  Peace
Аз ползвам евтини- Медикс, на Кауфланд някакъв....няма значение, все си суши добре, но ако не съм видяла, че е свършил, веднага проличава  Mr. Green

# 184
И моята е 45см винаги са сухи на барут. Няма вариант от широчината да зависи изсушаването , причината е друга ... Програма, гланц , повреда ...

# 185
За жалост нямам идея какви може да са факторите... Има си гланц, пробвана е на всякакви програми, но накрая по чашите отгоре и по купичките остават локвички вода. Така че, ако имах възможност никога не бих взела тясна...но мястото вече е само за тясна и няма как.

# 186
Ако са с издълбано дъно, във всяка ще ти остава вода.
Ако е леко издълбано само, проблемът може да се реши с поставане под наклон, ако е с дълбок, няма как. Имам една купа с 1 см. ръб, вътре влизат над 200 мл вода, машина, която да го изсмуче.

# 187
И моята е от тесните, но са даже горещи. Гланцът също не е логично да е причина - аз не съм слагала гланц от доста време, а нямам оплаквания. newsm78

# 188

Естествено, че са вдлъбнати........На при вдлъбнати съдове - купички и чаши - големите машини, които съм имала, не са правили такъв проблем. Всичко бе абсолютно сухо, дори без капка. Не че е болка за умеране, но ми създава неудобства.

# 189
  • SF
Ама хич не се радвам да са ми мокри съдовете. Аз такива сушилници върху мивките не харесвам и не държа. Имам машина, за да не мия на ръка и да прибирам веднага сухите съдове. Защото обикновено докато тя мие, вече има изцапани неща, които чакат да влязат в машината за следващо пускане. Много се ядосах, като видях, че са мокри. В магазина "консултантите" не ме предупредиха. Всъщност попаднах на един младеж, на когото му беше много смешно какви въпроси задаваме и накрая нещата се объркаха и с доставката.
Питах и тук във форума, но никой не сподели за този проблем. Едва сега го разискваме, но аз вече от 2 седмици си имам машина, която не суши.
Ползвам таблетки 3 в 1 на финиш - в тях има сол, препарат и гланц. Купих гланц, за да го добавя допълнително, но оттогава не съм я пускала и не знам дали ще са по-сухи.
Предишния път, когато я ползвах, я оставих отворена, за да съхнат съдовете и машината, която беше много мокра отвътре. Но това не е опция. Не съм доволна, ако ще я караме така. Старата ми машина не правеше такива номера, а беше 18-годишна.

# 190
Каква марка е новата? Пропуснала съм май  newsm78

На моята при комбинирани таблетки неща се включваше, но аз не ползвам такива, да не би и при теб да има такова, защото тогава отделния гланц няма да свърши работа.
Да не би просто да има технически проблем, някой нагревател нещо да е дал фира  newsm78
Аз те разбирам напълно, не обичам половинчати неща, явно има проблем  Peace

# 191
  • SF
Новата е Канди. Ако нагревател е дал фира, тя си е дошла с кофти нагревател. Имам я от 2 седмици, но е мила само 2 пъти за това време. И двата пъти не суши. Трябва да я връщам ли? Още е в гаранция.

# 192
Новата е Канди. Ако нагревател е дал фира, тя си е дошла с кофти нагревател. Имам я от 2 седмици, но е мила само 2 пъти за това време. И двата пъти не суши. Трябва да я връщам ли? Още е в гаранция.

Не оставяй нещата така  Naughty
Викай сервиз, покажи им, дръж си на твоето.
Имала си друга, можеш да сравниш, не трябва да е така.

# 193
явно всичко се произвежда все по-боклучаво..аман!

# 194
  • Русе
Да не миеш на някаква програма без сушене?
Ползвала съм 7г 45 см и 3 г 60 см, винаги са ми били сухи нещата. И да, пробвай с гланца, щом не си. Аз на тблеките не вярвам, нагласено ми е и сол, и гланц, независимо с какво мия.

Общи условия

Активация на акаунт