Съдомиялна-каква?

• 55 879
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
Това го отиграхме и ние. Моделите ги нямаше в българските страници в нета, а ги имаше налични в магазина. Установихме го, когато тръгнахме да търсим разликите, след като в магазина не можаха да ни бъдат полезни с нищо  Laughing

# 46
Mdaaa в технополис служителите незнаят за кво са там ..пълна скръб.Бавни , туткави и некомпетентни .Предолагам , че и в техномаркет са същите.
Иначе персонал бол , обаче се подпират и нищоооооооо не правят.
100 човека на които им се плащат заплати без да се напънат.
А онези дето ти предлагат стоки на кредит са пък мега досадни.
Извинявам се за отклонението , но не се стърпях да си кажа.

# 47
  • София
Ние днес пообиколихме, гледахме, струвахме, на мен всичко общо-взето еднакви ми се струват. Само уиърпул не намерихме, а много ми се искаше да им видя джет системата.

Моят пък си хареса един Бош и сега бош, та бош... аз не виждам този бош на какво отгоре е по-скъп...ама...

# 48
  • София
Виждам, че има страшно много хора, доволни от Беко. Чудя се между две (сайта на Технополис не работи):
http://www.buy-bg.com/sdomiyalna-za-vgrazhdane-beko-din-6830-fx30.html
http://www.buy-bg.com/sdomiyalna-za-vgrazhdane-beko-din-5839.html
Да дам отчет. Взех си по-икономичната и по-скъпата. В Технополис този път имаше другата с 3-те перки. Е как ли не се чекнехме с "консултантката" - 3 перки не видяхме. 3-тата кошница е едно малко нещо най-отгоре за прибори за хранене, а под него място за наредени изправени чинии сякаш нямаше. Изнервих се от толкова много мислене коя е по-добра и от "компетентността" на консултантката, която стигна до заключението, че в сайта има грешка и за 3-те перки, и за 3-те кошници и си взех по-икономичната.

Друго, което ми направи впечатление при проучването на двата модела в интернет: и двата ги няма в официалния сайт на Беко за БГ. Единият се намира само в немски сайтове, другия модел излиза само в чешки сайтове.  newsm78

Може би по-добре, че няма 3 перки.
Защото, основно изискване в миялната е да не опират съдове в перката.
Това означава по-малко място за съдове, ако има повече перки.
Е, че то всичко миялни имат по 3 кошници, ако се смята и тази за приборите.

# 49
  • Варна
Ние днес пообиколихме, гледахме, струвахме, на мен всичко общо-взето еднакви ми се струват. Само уиърпул не намерихме, а много ми се искаше да им видя джет системата.

Моят пък си хареса един Бош и сега бош, та бош... аз не виждам този бош на какво отгоре е по-скъп...ама...

Какво представлява тази джет система? newsm78 Ние сме капарирали съдомиялна Whirlpool, в събота трябва да ни я докарат. Освен двете перки, има душ отгоре и едни допълнителни душове на гърба...да не би да е това?

# 50
  • София
За сега между тези, но уиърпула не сме я виждали
http://www.bosch-home.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … 8/SMS53L12EU.html

http://www.whirlpool.bg/app.php?mode=viewproduct&id=34&p=p&gr=14

За джет системата това пишат 6TH SENSE Powerclean™ използва реконструирана система от насочени джет пръскачки за премахване на най-силните замърсявания от тенджери тигани и много големи съдове като тави за печене, без нуждата от предварително измиване, накисване или търкане. Специални сензори отчитат нивото на замърсяване на съдовете в Powerclean зоната и регулират налягането в пръскачките спрямо него, за да гарантират че няма да бъде изразходвано повече от нужното количество вода.

Вероятно са точно тези пръскачки, които описваш.

# 51
Да ти кажа Бекото няма такива сложно наиемновани системи,а мръсна тенджера и тава не съм вадила. Не ползвам програмата за предварително миене  Simple Smile

# 52
  • София
ам..  няма, но мъжът ми каза, че бош повече му харесвал като изработка, нищо общо нямало....
на мен ми се видяха, общо взето еднакви...и му хареса, че на бош била с 3 см по-тясна(което само в магазина го пишеше в описанието)...

# 53
Тази полемика я минахме и ние. Накрая се установи, че предимно аз ще я ползвам, защото той на тетрис не бил добър и така .

Реденето на съдове в съдомиялна било тетрис за възрастни  Laughing

# 54
Тази трета перка- не е ли една по- малка, закачена в единия  край на долната?

На нас консултантите/ не в големите маг., в един склад/ ни казаха, че тази "екстра" да мие според замърсеността на водата може да се окаже голям проблем при "чистата'' вода, която тече от старите тръби в Бг.

# 55
  • ВАРНА
Да ти кажа Бекото няма такива сложно наиемновани системи,а мръсна тенджера и тава не съм вадила. Не ползвам програмата за предварително миене  Simple Smile
Подкрепям

# 56
  • Варна
Е, че то всичко миялни имат по 3 кошници, ако се смята и тази за приборите.
Хм, явно, защото миялната, която взех, всъщност я има и тази кошница, без да пише, че е с 3 кошници.

Тази трета перка- не е ли една по- малка, закачена в единия  край на долната?
Ами кой да ти каже. Нито в сайта на Беко са уточнени такива неща, нито официалните представители (Технополис) могат да ти обяснят.  ooooh!

Честно казано, много ми олекна вече, че избрахме. То от месеци са едни размишления, коя марка, то едно проучване падна, всеки на различно мнение, всеки е доволен от неговото си, всеки търговец различни съвети ти дава. Ще каже човек, че не знам какво избирам.  ooooh!

# 57
  • Добрич
Сравнявам двата модела Беко
този -http://www.technopolis.bg/b2c/details/680548/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIN-5833
с 8 програми, 6 температури, 12 комплекта
и този : http://www.technopolis.bg/b2c/details/680553/P11110301/Sadomiyal … e-BEKO-DSN-6534-X
с 5 програми,4 температури, 13 комплекта
Цената е една и съща. Помогнете ми в избора, коя да избера- тази с повечето комплекти или тази с повечето температури?

# 58
Броят компл. 12-13- все тая!
Брой Т- не се ползват много програми -пак 2-3.
Не бих избирала по тези критерии- гледай енергиен клас напр.

Мое мнение! Peace

# 59
  • София
аз гледах за комплектите 12-13-14 малко по-различно са им организирани кошниците. Има някои модели, на които не им се сгъват пръчките на долната кошница, което било удобно за тенджери, да не стоят на криво..(та може и това да гледаш) иначе и аз бих избрала по-икономичната от двете, ако и разхода им е еднакъв сигурно бих предпочела 13-тката.

Общи условия

Активация на акаунт