Съдомиялна-каква?

• 55 949
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз мисля, че тези, които имаме лесно ще се делят. Те реално са  мекички и се ронят части от тях чат-пат в пликчетата. Иначе има логика, екото това да е причината да не са се изплакнали напълно, после си пуснах едно предмиене за 15 мин и ги изплакна идеал.

# 91
  • Добрич
Аз нямам опит, понеже едва вчера си взех съдомиална, но момчетата в магазина казаха, че дори и за 1/2 зареждане се слага една таблетка. Освен това казаха, че ток и вода не се пестяло по този начин, единствено не се включвала едната перка/там ако има някаква икономия това е/ . Препоръчаха ми  да използвам гел, за да мога сама да си дозирам препарата при половин зареждане. Що се касае до икономия на ток ми препоръчаха да ползвам автом.програма, защото тя сама си настройвала според съдовете необходимата температура. Не знам дали е вярно. За сега вярвам на всичко, но и аз ще трябва доста да се "позабавлявам", докато сама разбера дали е така.

# 92
  • София
По пътя на логиката - 1 пръскалка . 1/2 изразходвана вода  Wink
За дължината, т.е. за тока  - една и съща е.
Иначе за ток - ако я пусна на шесто чувство си  променя времето според количеството и замърсяването, както и Т вътре, така че със сигурност и ток може да спести.

# 93
  • Добрич
за това казвам, че за сега вярвам, докато сама не изпробвам
 Angel_Dust , приключихте ли вече? Чакам в другата тема  снимки от твоята кухня.  Laughing

# 94
  • София
Аз по кухнята нищо не правя, че да пускам снимки с нея Simple Smile

# 95
  • Добрич
Така ли, извинявай. Понеже се засичахме по темите за ел.уреди и аз останах с впечатления, че сега оборудваш нова кухня....sorry

# 96
  • София
а, ти пък Simple Smile чак извинения Hug

# 97
  • Варна
По пътя на логиката - 1 пръскалка . 1/2 изразходвана вода  Wink
За дължината, т.е. за тока  - една и съща е.
Иначе за ток - ако я пусна на шесто чувство си  променя времето според количеството и замърсяването, както и Т вътре, така че със сигурност и ток може да спести.

Че е логично да е така спор няма, НО! Когато си избирахме миялната един продавач-консултант доста подробно ни обясняваше всичко и се оказва, че ако при пълно зареждане се харчат 11л вода, то при 1/2 са 8л.  PeaceЛично аз съм доста склонна да му вярвам, тъй като си личеше, че момчето наистина разбира и знае какво говори. Естествено, не е служител на Техномаркет или Технополис  Laughing

# 98
Момичета,
някакви отзиви за тази:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682525/P11100501/Sadomiyal … STON-LFK-7M124-IT
че ме устройва като брой комплекти, ниво на шум, консумация на вода, ток, и т.н.?

# 99
  • В офиса
Момичета,
някакви отзиви за тази:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682525/P11100501/Sadomiyal … STON-LFK-7M124-IT
че ме устройва като брой комплекти, ниво на шум, консумация на вода, ток, и т.н.?

Мерси, че я показа. И мен ме устройва като параметри. Честно казано сама не бих загледала ARISTON, не са ми хм... предпочитана марка за бяла техника. Но пък съдомиални със същия брой комплекти от други марки са над 1100 лв. Така че и аз чакам отзиви. HOTPOINT ARISTON къде ги произвеждат? Как са по принцип като качество, дават ли често дефекти? Сервизът им как е? И конкретно този модел, ако някой го има.

# 100
А на мен много михаресват миялните с 3 кошници, едната от които е чекмедже за прибори. Бош и Сименс имат такива и една 60 см на Баукхнет. Други не бях виждала даже се изненадах, че Беко съшо има модел с такова чекмедже за прибори.

# 101
  • Варна
Да, Беко има и ползвам само това чекмедже. В смисъл махнах кошницата за прибори, която стоеше на долното чекмедже и така ми се освободи място за още неща да трупам. Наистина е много удобно.

# 102
Мерси Лейди Ейприл. И на мен ми се струва, че с това чекмедже би било много удобно. Другото, което ми е интересно как става самопочистването на филтрите при Бош и Сименс. Някой знае ли? Или това е рекламен трик?

# 103
Момичета, нищо не разбирам от съдомиялни и имам нужда от съвети! Търся съдомиялна за вграждане ширина 40см с цвят инокс, но така като гледам най-малката е 45см. Лимита ми е до 700лв. Коя марка е по добра според Вас?

# 104
Аз също търся мнение на тази съдомиялна - на промоция в момента

Общи условия

Активация на акаунт