Съдомиялна-каква?

• 55 946
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Да, Беко има и ползвам само това чекмедже. В смисъл махнах кошницата за прибори, която стоеше на долното чекмедже и така ми се освободи място за още неща да трупам. Наистина е много удобно.
Moxe li snimka ?

# 106
# 107
  • SF
Понеже и аз си търся съдомиална - 45 сантиметра, събирам отзиви коя от марките е най-препоръчвана. Питам за тези, които мога да намеря из нашата търговска мрежа - Техномаркет, Технополис  и други, за да им ползвам и доставката.
Има много сходни машини на еднакви цени и не мога да се ориентирам. Някой доволен ползвател да препоръча?

# 108
  • На брега на реката
Аз имам тази http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831 и съм доволна, но е за вграждане.

# 109
  • SF
Всички са много доволни от ВЕКО. Но не знам защо. Не споделят плюсовете й.
Бих се радвала, ако някой каже защо ВЕКО, а не друга от същия ценови клас.

# 110
  • На брега на реката
Не мога да направя сравнение, защото не съм имала друга съдомиялна. Когато избирах моята, донякъде се доверих на мненията от форума, но си направих сравнение между цените на моделите и функциите на машините от този ценови клас и се спрях на Беко, защото имаше най-много "екстри"  при цена, дори по-ниска от на останалите машинки. За сега не виждам минуси /дано така си остане/, а я ползвам от година и половина. Със сигурност има доволни и недоволни от всички марки, просто въпрос на късмет.
Успех в избора.

# 111
  • София
Всички са много доволни от ВЕКО. Но не знам защо. Не споделят плюсовете й.
Бих се радвала, ако някой каже защо ВЕКО, а не друга от същия ценови клас.

Само предполагам - измиват им добре и не висят по сервизи... какво повече да иска човек от една миялна, за да каже, че е доволен Simple Smile

# 112
  • SF
Добре.
А конкретно мнение  (препоръки, идеи, предупреждения) от форума за Candy, Indesit или Gorenje?

# 113
А на мен много михаресват миялните с 3 кошници, едната от които е чекмедже за прибори. Бош и Сименс имат такива и една 60 см на Баукхнет. Други не бях виждала даже се изненадах, че Беко съшо има модел с такова чекмедже за прибори.

Може ли линк за тези модели, за пръв път чувам  Embarassed
Моята е стара, но си работи супер, просто да съм в час, ако реши да ме изостави  Peace

# 114
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760249.msg27785375#msg27785375 в този пост има бекото с допълнителни снимки с третата кошница.
И горение имат такава за вграждане.
Например http://shalamandovi.com/product/610/sadomialna-mashina-za-vgrazh … v63214-60-sm.html
Мисля и други марки имат, не само сименс и бош.
тази също до колкото виждам има http://www.technopolis.bg/b2c/details/688715/P11100501/Sadomiyal … a-CANDY-CDF8-853X

Като тръгнеш да я сменяш, най-добре да си разгледаш в магазин какво имат и нямат.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 09:43 от Angel_Dust

# 115
Хитро, харесаха ми  Peace
Много мои познати имат Беко и са си доволни.

Angel_Dust, при нас има само един не особено зареден Технополис. Ако разчитам на това, което видя там....ще се върна години назад сигурно Mr. Green

Предпочитам да знам какво търся  Peace

# 116
  • София
Ясно. Значи може би, ако няма да взимаш нещо изпробвано вече от някой и конкретно препоръчано, ще трябва малко повече ровене по  страниците на марките, защото по тези сайтове на магазините, нито снимки много качват, нито пълно описание и реално половината функции и  екстри си остават неизказани Simple Smile

# 117
  • SF
Щом Технополис не е с най-актуалните модели и връща години назад, от кой магазин да закупя или поне да отида да разгледам?
Наистина не мога да избера нито модел съдомиална, нито магазин, на чиито асортимент да се доверя.
Всички ми изглеждат едни и същи, когато ги отворя. А иначе се чудя дали да има дисплей или да бъде механична.

# 118
Щом Технополис не е с най-актуалните модели и връща години назад, от кой магазин да закупя или поне да отида да разгледам?
Наистина не мога да избера нито модел съдомиална, нито магазин, на чиито асортимент да се доверя.
Всички ми изглеждат едни и същи, когато ги отворя. А иначе се чудя дали да има дисплей или да бъде механична.

В малките градове е така, в големите има съвсем различна стока  Peace
Аз винаги държа на дисплей, всичките ми уреди имат, не е вярно това, че електрониката била по- капризна.
Съжалявам, че когато си купувах не видях за полувграждане, бих избрала такава сега  Peace

# 119
  • София
На мен ми харесва да ми показва колко време остава, от там-нататък дисплей не ми трябва.

Иначе ако имаш време и настроение и си в софия - техномаркет, техномикс, зора и технополис обикаляш, понеже имат малки разлики да кажем в предлаганите фирми и модели.
Обаче първо може би си решаваш какво искаш - размер, цена, функции... харесваш си в нета няколко модела, пускаш търсене за мнения точно за тях например и  за които има така по-приятни отзиви -  си ги гледаш на живо и ако щеш вече само по красота си избираш един.

Общи условия

Активация на акаунт