Съдомиялна-каква?

• 55 920
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • На брега на реката
Esmee,
Какво стана при теб след употребата на гланц - сухи ли са нещата или пак има проблем?

# 211
  • SF
Аз не я ползвам сега. След около две седмици ще мога. Пускала съм я два пъти, колкото за проба и да видя как е свързана.

# 212
  • Под Сините камъни
Я да се вмъкна и аз в темата  Grinning Искам да си купувам съдомиялна,спряла съм се на марката Gorenie.Имам пералня и хладилник от тая марка,доволна съм,но някой може ли да ми каже и нещо за съдомиялните.Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug

# 213
  • SF
Колко сантиметрова?
Питам, защото аз търсех 45 сантиметра и колебанието ми беше точно между марката, която аз купих (Канди) и Горение. Горение беше ужасно касива на външен вид. Много елегантен дизайн. Но в останалите отношения изборът ми се спря на Канди. На мен пък пералнята ми е Канди и старата съдомиялна, така че моите везни натежаха натам. Но за малко да притежавам съдомиялна Горение.

# 214
  • Под Сините камъни
Колко сантиметрова?
Питам, защото аз търсех 45 сантиметра и колебанието ми беше точно между марката, която аз купих (Канди) и Горение. Горение беше ужасно касива на външен вид. Много елегантен дизайн. Но в останалите отношения изборът ми се спря на Канди. На мен пък пералнята ми е Канди и старата съдомиялна, така че моите везни натежаха натам. Но за малко да притежавам съдомиялна Горение.
Ами още не съм решила.Всичко зависи от мястото което ще остане  Peace

# 215
  • с/у ОколоМръсТното
Новата е Канди. Ако нагревател е дал фира, тя си е дошла с кофти нагревател. Имам я от 2 седмици, но е мила само 2 пъти за това време. И двата пъти не суши. Трябва да я връщам ли? Още е в гаранция.

ами провери дали грее по време на цикъла... отвори я по средата и виж...
Нагревателят е един и същи и той или работи или не. Ако работи по време на миене, значи си е наред. И (ако има) повредата е другаде.

# 216
Какво стана с тесните миялни? Моята така или иначе прави локви, а не е развалена и си грее нагревателят и си има всякакви консумативи.

# 217
  • SF
И с гланц, съдовете не са идеално сухи. Много по-малко вода имаше, отколкото, когато беше само с таблетка 3 в 1, но не е идеално сухо. Имаше капки. Отворих я почти веднага, след като програмата свърши. Беше горещо, но не и сухо. Да не би да трябваше да изчакам да изстине???
Объркана съм от тази глупава съдомиялна.
Вашите, които не изсушават съдовете, какви марки са? И вече стана важно дали са 45 см.

# 218
Моята е 45 см и втора употреба(внос). След като звънне за край, ако отворя веднага при мен съдовете също са мокри, но вътре е страхотна топлина. Просто изчаквам поне половин час след сигнала за край и всичко е изсушено.
Esmee, ако и при теб е така, не мисля че имаш повод за притеснения. Може би просто звъни, че са измити, а сушенето е в последствие, както при мен. Не е много логично, но факт.

# 219
  • София
Не, просто за половин час си изсъхват сами, все едноса на сушилника.
То си е топлина в машината защото до сега е мила с топла вода и сушала, не защото тепърва ще суши.
(освен ако по книжка не пише нещо друго, но ме съмнява). Като работи какво чуваш последния половин час от  машината си? Защото моята суши и е пълна тишина, само последната мин преди края има някакво източване на вода.

# 220
Да, изчакай половин час след свършване на програмата, моята звуков и светлинен сигнал  Laughing, ама и не мога да ги извадя веднага де, парят доста  Wink

# 221
Не, просто за половин час си изсъхват сами, все едноса на сушилника.
То си е топлина в машината защото до сега е мила с топла вода и сушала, не защото тепърва ще суши.
(освен ако по книжка не пише нещо друго, но ме съмнява). Като работи какво чуваш последния половин час от  машината си? Защото моята суши и е пълна тишина, само последната мин преди края има някакво източване на вода.
Да точно така става, но ги изчаквам тъй като от парата ли, какво ли не са напълно сухи. За около половин час са топли-топли.

# 222
  • Варна
На моята Беко пише да се оставя вратичката открехната след миенето да излезе парата. От време на време го правя, от време на време - не. И в двата случая са изсушени еднакво добре. Но ако я отворя веднага има влага по съдовете, поне малко. Мисля, че си е напълно нормално и може би се вглъбявате много, а реално няма проблем.  Peace

Да вметна и тук - и аз имах завишени очаквания към уредите от мнениьта във форума. Нито миялната ми мие загоряло, нито индукционните ми котлони загряват вода за минута, нито ширма ми е мега безшумен.

# 223
На моята Беко пише да се оставя вратичката открехната след миенето да излезе парата. От време на време го правя, от време на време - не. И в двата случая са изсушени еднакво добре. Но ако я отворя веднага има влага по съдовете, поне малко. Мисля, че си е напълно нормално и може би се вглъбявате много, а реално няма проблем.  Peace

Да вметна и тук - и аз имах завишени очаквания към уредите от мнениьта във форума. Нито миялната ми мие загоряло, нито индукционните ми котлони загряват вода за минута, нито ширма ми е мега безшумен.
  smile3501 newsm10
Браво, много точно казано. По някой път си мисля, че коминтираме не да решим проблем, а да убием свободно време.

# 224
  • Русе
Изчаква ссе малко след сигнала,  дали на отворена врата или не,  няма значение. Все пак тази пара няма как да изчезне мигновено.

И да, миялните мият силно загорели тави, просто трябва да се използват правилните препарати. За 10г има 2-3 ненапълно измити тави и то защото са много стари и преди са търкани и надраскани. Иначе няма проблеми. Имам всякакви разновидности.

Общи условия

Активация на акаунт