Негативизъм към благотворителност, която не разбираш. Защо?

• 13 803
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Котките уличните с деца ли ги сравнявате  Shocked Имате ли деца?
Щом не ви пречат "малките косматковци" приберете си ги вкъщи.
Кой е този, дето ги сравнява?
Не, че не сме прибрали, колкото можем да спасим! Hug

# 91
  • Ямбол
Да сравниш дразненето на шума от котка с дразненето от шума от малко дете, не е като да сравниш котката с детето.
Същото правят и сравняващите и броящите даренията - да дариш за животно, не означава, че не си милостив към хората.
Не всеки го разбира това и аз ги разбирам онези, които не го разбират.

# 92
Аз срещу животните нямам нищо. Дори имам, харесвам, гледам, обичам ги. Обаче, вбесявам се от хората, които ми мятат картонени чинии със съмнително съдържание пред вратата. Мятайте си ги пред вас или поне почистете след любимците. Ей така се настройват хората против животните.

# 93
  • Варна
Аз срещу животните нямам нищо. Дори имам, харесвам, гледам, обичам ги. Обаче, вбесявам се от хората, които ми мятат картонени чинии със съмнително съдържание пред вратата. Мятайте си ги пред вас или поне почистете след любимците. Ей така се настройват хората против животните.
И въобще солени глоби за изсипващите помия на плочките пред входа!

Ми ето, аз имам любимци(3 на брой), чиито боклук няма да видите. Ваксинирани, кастрирани, чипирани. Смятам, че имам право да се изкажа по някои животински проблеми! Wink

Шумът от дете, котка на улицата  и т. н. е природна работа. Защо въобще сравнявате? А, да, умният ще разбере.

Имам един щурец в квартирата, който всяка вечер като угасим, започва да пее. Дразни ме и святкам. Угася ли, започва пак да стърже. Laughing Може би трябва да пусна тема как да го изгоня, свирецът му със свирец.

# 94
  • на брега на морето
Имам един щурец в квартирата... Угася ли, започва пак да стърже. Laughing

Скрит текст:
Протестирам, щурците не стържат.  HugПреди време си купих 4 - До, Ре, Ми и Фа, за да ги слушам.  Само До беше музикален  Grinning

# 95
  • Варна
Коте, дразни бе! Laughing Тъкмо се унеса-и...концерт. Laughing

А, сетих се, че понякога приказвам за къща в гората, щурци да ми пеят... Joy

# 96
Шегата на страна, ама в една друга тема се чудят как да разкарат прилепи, щото им летели край терасата и близо до главите.
Народът изтреще тотално!

Това като една моя позната. Отишла в малко градче, влиза в банята - паяк. Драма голяма, как ще се къпе като в банята имало паяк.

# 97
  • Ямбол
Шегата настрана, но откакто намаляха котките, гълъбите се увеличиха застрашително.
От 16 години живея в този апартамент, никога не съм имала по-осрана тераса. Толкова са нагли....

# 98
Шегата на страна, ама в една друга тема се чудят как да разкарат прилепи, щото им летели край терасата и близо до главите.
Народът изтреще тотално!

Това като една моя позната. Отишла в малко градче, влиза в банята - паяк. Драма голяма, как ще се къпе като в банята имало паяк.
Живеем сред природата, огромен двор, малка горичка, идилия. Децата са израстнали с интерес към буболечки и други твари, обръщат камъни да търсят буболечки, обаче от паяк се крещи и се изпада в паника! Не питай защо, не разбирам.   Laughing

Ние си нямаме бездомни животни. Само котките на съседите ни посещават от време на време. Веднъж и куче беше дошло и нас, изгубило се беше.

# 99
Nikol, и тя да не пропусне да се изпразни и то не по темата. Sick

Лиляна, за мненията ти в тази тема ти поднасям своите адмирации. Не мога да не призная, че останах приятно изненадана   bouquet

От никой от опозицията не прочетох смислено мнение, какво лицето Х прави в група, която не му е по сърце и какво точно удоволствие изпитва да дразни хората.

Мненията са като задниците-всички ги имаме, но не си ги показваме навсякъде  Wink

# 100
  • Варна
Аз сигурно съм най-големият кучемразец в тоя форум. Обаче. Като гледам в последно време животните са по-човеци от човеците.
#Crazy Защо мислиш така?

Стейси, това са мои лични наблюдения от случващото се около мен. Не ми се пише в подробности, но най-общо ще кажа, че хората са оскотели до няма и къде.   Sad

# 101
Тъкмо тези дни попаднах на такъв негативизъм, обаче каузата е за човек. От страна на друг човек, ръководител на фондация...Падна ми шапката, честно.

# 102
Преди време случайно попаднах на едно изречение, не знам какви са му корените и произхода, но ми хареса изключително много.
"Човек няма две сърца - едно за хората, друго за животните. Човек или има, или няма сърце!".
Мисля, че е безусловно вярно и казва достатъчно и по темата.

# 103
  • София
Абсолютно не е вярно. Нещата не са толкова елементарни.

# 104
За нещата не знам.
Но хора, които проявяват всякакъв вид жестокост към животни, аз наричам елементарни.

Общи условия

Активация на акаунт