Не се шашкай толкова. Няма смисъл, нищо не можеш да направиш. Аз бях подготвена още преди раждането, та сега по-леко приемам нещата. Не, че не ми е тежко. Но външни прояви това състояние няма. За това е много трудно да се установи, че има проблем с бъбреците. Това, което ме обнадеждава мен лично е, че в 80% от случаите се израства проблема до 2г възраст. Така ни успокои нефроложката, при която ходим. Каза ни, че имаме реалните шансове да израстем проблема (тъй като детето расте, расте и бъбрека) В някои случаи обаче, се налага операция, (ако разширението на легенчето е в следствие на запушване или усукване на уретера, което става причина за задръжка на урината в бъбрека.) Какъв е точно случая се установява с изследвания (Динамична сцинтиграфия и/или венозна урография) и ехограф. Силни
и не се отчайвай, не се шашкай. Нищо няма да промениш така. Трябва много позитивна мисъл и всичко ще се нареди. 
Ами, да ви кажа, тиквичката май е новия ни картоф. Повдига му се, неще да яде... ужас. Лапа лъжицата, прави физиономията, повдига му се и плюе. И после размазваме...
Ще пробвам утре пак, ако все още не му харесва, няма да давам. Ама да ви кажа, опитах я и аз тая тиквичка... ми гадно е. 

- и аз съм имала такава сутрин - събуждам се и гледам Мони до мен
/ кога съм го взела при мен на спалнята.
- Бобко е прекрасен
племенницата ми има едно приятелче момченце дето вечно се бие с момиченцата за кукли или бебешка количка. Една вечер една майка му казала "ама ти си момченце, защо им взимаш куклите и количките", а то отвърнало "ами и тате е момченце, ама бута бебето"
Те си имали 2ро бебе и таткото го бутал, та на малкия му харесало, ама как само й отвърнало
та хич да не ти пука, че иска кукла, нали и той един ден татко ще става 
- Благодаря ти
хич не ни занимаваш със себе си... то човек някога иска да си сподели 
- ами Митето голям красавец беееее, че и позьор
страхотен е 
- ама и вие имате много гоЦка коса, сладкишчо 
- милата
нямам никаква представа за изследванията, но съм сигурна, че всичко ще е наред 
Благородно, разбира се!
мързелан голям ви казвам
Намират си начин
. Много деца не лазят, а направо прохождат. Ние може да сме от тези
.

)

Аз това време го използвам да початя малко, да поровя из нета, ама в последно време започвам да си мисля, че така я пренебрегвам, ама тя така или иначе не ме регистрира много много...знам ли
- ние с Мони имаме много любими игри и занимания. 

- ще ме умориш 

Вечерта завърши с вечеря с моите мъже на мидената ферма.
Препоръчани теми