На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 481
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Дали можете да ме ориентирате какъв транспорт има между Паралия Корину и Паралия Катерини? Освен личен автомобил  Grinning

Както те разбирам, ти трябва транспорт между плажа Paralia Korinou и Паралия, а не между селищата.
Разстоянието е по-малко от 5 км. и най-удобния транспорт е колела под наем/за минути/.
За автобуси, ти трябва това:
http://www.astika-katerinis.gr/Portals/0/Korinos-Paralia-Olympic … 0Beach%202014.pdf
Отива и до Олимпия Акти.
Таксита:
Скрит текст:
Meter starts at   0,73 EURO
Rate per km when using tariff 1   0,32 EURO
Rate per km when using tariff 2   0,60 EURO
Waiting time per hour   7,90 EURO
Radio taxi - simple call   1,50 EURO
Radio taxi - appointment   2,50 EURO
From and to airports   3.00 EURO
From ports, railway stations and bus terminals   0,80 EURO
Night tarif No 2 - 24:00 - 05:00   0,60 EURO
Luggage - charge per item over 10 kg   0,30 EURO
Minimum Fare   2.50 EURO

Блаодаря ти много! Чудесни почивки пожелавам на всички ви!

# 16
Из аз,  Embarassedтаковата, искам да знам снимките на кои реални красоти съответстват Mr. Green
Клишето накрая е от Санторини, познахте Simple Smile
Отзад напред - бели къщи от Патмос, пристанището на Галаксиди, и вече прословутия тук плаж Симу на Елафонисос (с малко фотошопец).

Заглавката е някъде из Йонийско море, май че ръбчето суша е от Итака.

Пожелавам на всички много вълнуващи пътешествия Grinning

# 17
Параход,   bouquet благодаря за прекрасно оформената тема.

millenitta, и аз гледах офертите на Алфа Тур за чартър до Санторини, но някак си като ще се ходи до там, 3 дни ми се струват недостатъчни..

# 18
Става за 3 дни, особено ако сте горе на калдерата. Стига часовете на полетите да не са така нагласени, че тия 3 нощувки да включват общо ден и половина престой...

# 19
  • София
Параход, невероятна тема, отново!   bouquet Благодаря за труда и времето, което отделяш за всички ни!
Аз още нямам дори точни дати за път само знам, че ще е септември. Не сме решили и към коя част точно ще се отправим, затова ви следя с повишено внимание. Sunglasses

# 20
Параход   bouquet
само се включвам, очаквайки да съм основно на четене в тази тема, че в предната се преразписах  Joy
Пожелавам на всички, които тепърва ще почиват и потеглят на юг ....много слънце и вълнуващи емоции  Peace и не се скатавайте после да споделяте инфо и впечатления, ако обичате  Wink

# 21
Оф, много кофти са окастрени фериботите...

# 22
  • София
И аз при вас на топличко  Hug. Параход   bouquet
Ние вече се върнахме от юнското Керамоти, но ни предстои Тасос от 7.09.

# 23
  • София
Параход, много добре оформена тема, както винаги   bouquet

Аз имам идея, може в следващата тема да си направим игра кой пръв ще познае от къде са снимките в темата  Peace То не може всеки път на готово  Laughing

И да питам, който е пътувал със Seajet, дали да купувам от сега билетите за ферибот или има някакъв шанс да ги хванем на промоция, ако изчакаме още малко??

# 24
Наистина  Thinking къде е Таис? Всичко наред ли е? Confused Тя беше причината да летуваме на Евия тази година, с нейните невероятни разкази, та сега се трвожа  Rolling Eyes - нетипично мълчание....

# 25
Момичета, имам седмокласник и нямах време да ви чета, но моля за помощ! Сутринта  
тръгваме за Никити с още едно семейство и те дърпат да минваме през Сф. От Пловдив сме
и споруд мен през Маказа ще е по-близо. И двете сем. сме с малки деца и искаме да избегнем завои.
КАК да постъпим според вас?

# 26
Момичета, имам седмокласник и нямах време да ви чета, но моля за помощ! Сутринта  
тръгваме за Никити с още едно семейство и те дърпат да минваме през Сф. От Пловдив сме
и споруд мен през Маказа ще е по-близо. И двете сем. сме с малки деца и искаме да избегнем завои.
КАК да постъпим според вас?

И аз съм от Пловдив и винаги пътуваме през Илинден - Ексохи  Peace Разкошен, спокоен, ненатоварен път!

# 27
Понтес, ти, от Китира, няма да се разминеш с прост "запис"  Sunglasses

# 28
  • София
Параход,   bouquet

Снощи се върнахме от Сарти. Останахме много доволни. Grinning За 9 дни сменихме 4 стаи и 3 хотела Laughing- два пътьом и един основен Grinning

Вече съм в очакване на едно по-дълго уикендче през септемри. Simple Smile

# 29
Здравейте, момичета!

За първата ни почивка в Гърция запазих едно студио в Ставрос. Въпросът ми е от къде ще е най- добре да минем ( тръгваме от Пазарджик)?

Благодаря за темата. Всеки път чакам с нетърпение поредните прекрасни снимки.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт