На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 683
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Калимера  Sunglasses

Моля за малко ориентация, ако сте почивали около Александруполис. Търся хубаво хотелче, квартира, бунгало или апартамент, но да е близо до морето. Изходна точка ще ни е Златоград,  гледах Фанари и там много ми хареса. Искаме да е по-ветровито и открито  bowuu

# 76
  • Пловдив
Здравейте,
имаме идея през август да ходим до Вурвуру, като ни препоръчаха хотел Вергос. За него обаче няма места.
Трябва ни хотел за 5-6 нощувки в средата на август, за 2-ма възрастни и 2 деца (под 7 год). Желателно е да има закуска, а може и вечеря и да е близо до плажа:)
 Някой може ли да ми препоръча нещо подходящо  bouquet

# 77
Калимера  Sunglasses

Моля за малко ориентация, ако сте почивали около Александруполис. Търся хубаво хотелче, квартира, бунгало или апартамент, но да е близо до морето. Изходна точка ще ни е Златоград,  гледах Фанари и там много ми хареса. Искаме да е по-ветровито и открито  bowuu

Пробвай Макри хотел Клио. Плажът е добър и е на 50м. Има 2 таверни наблизо. Хотелът е единствен на 1 км плаж

# 78
Здравейте, имам едно питане, дано се включи някой. Има ли проблем да пътуваме само с копие на големия талон на колата, която е служебна? Благодаря  bouquet

# 79
  • София
Здравейте,
имаме идея през август да ходим до Вурвуру, като ни препоръчаха хотел Вергос. За него обаче няма места.
Трябва ни хотел за 5-6 нощувки в средата на август, за 2-ма възрастни и 2 деца (под 7 год). Желателно е да има закуска, а може и вечеря и да е близо до плажа:)

Мои приятели бяха тук и са доволни http://www.booking.com/hotel/gr/rema.bg.html?aid=318615;label=Ne … c5d4d15d6bc416aX1

# 80
Включвам се от Ситония. Днес времето е доста гадно цял ден тук и не става за плаж. Разходихме се до Касандра. По едно време валеше толкова силно, че не виждахме на пет метра пред нас.
За утре го дават добре, но ще видим.

Планираме разходка с корабче до Атон. Но се чудим от къде да си вземем корабчето. От Ормос Панагиас струва 30 евро на човек. Малко множко ми се струва. От Уранополи колко излиза билета на човек? Намерих сайт, в който пише, че е 20 евро на човек. То по-добре да си вземем Меня Мария от Ормос  Mr. Green

От рибното пазарче на Ормос си взехме прясна ципурка. Метнахме я на скара с въглища. Голяма вкусотия  Heart Eyes За утре планираме октопод пак от рибното пазарче.

Имам въпрос относно цената на нощувките. Докато ровех из нета за разни места из Ситония, попадах на мнения за нощувка на четиричленно семейство за 40 евро със закуска. Ние вече за трети път плащаме по 40-45 евро на нощувка с студио.  Rolling Eyes И се зачудих, ние ли плащаме повечко, или просто хората си уцелват някакви добри оферти. Може и да са с много ранни ревервации. Ние и трите години на място си избираме къде да отседнем.

# 81
  • софия
.

Планираме разходка с корабче до Атон. Но се чудим от къде да си вземем корабчето. От Ормос Панагиас струва 30 евро на човек. Малко множко ми се струва. От Уранополи колко излиза билета на човек? Намерих сайт, в който пише, че е 20 евро на човек.
Толкова е. Деца до 7 г. е безплатно.Ако решите да е от Уранополи вземете Фотис. Peace

# 82
  • Пловдив
Здравейте,

Мои приятели бяха тук и са доволни http://www.booking.com/hotel/gr/rema.bg.html?aid=318615;label=Ne … c5d4d15d6bc416aX1

Благодаря ти много! Резервирахме точно този хотел   bouquet

# 83
  • София (Възраждане)
Ако решите да е от Уранополи вземете Фотис. Peace

В трипадваъзъра някой си се жалва, че Фотис не плавал близо до брега и нищо не се виждало от манастирите. Така ли е?

# 84
  • софия

В трипадваъзъра някой си се жалва, че Фотис не плавал близо до брега и нищо не се виждало от манастирите. Така ли е?
Той като се жалва дали се замисля, че има някакви правила? Всички плават на установено разстояние от брега. Виждат си се манастирите.  Поне миналата година се виждаха. 2 пъти сме били в разлика от по  2 години и двата пъти си плаваше на едно и също разстояние от брега.

# 85
Май месец бяхме в хотел Долфин бийч в Посиди през фирма - закуска и вечеря. Храната беше много добра и разнообразна. Плажът беше през улицата, чадърите и шезлонгите бяха към хотела (безплатни). Плажът е тесничък пред хотела и леко каменист, но е дълъг. Селото е много мъничко и спокойно(е, през май месец), има минимаркет, 2-3 магазинчета и 3 таверни.

# 86
  • София

Пробвай Макри хотел Клио. Плажът е добър и е на 50м. Има 2 таверни наблизо. Хотелът е единствен на 1 км плаж
Мерси  Hug Ще го погледна.

# 87
Здравейте, имам едно питане, дано се включи някой. Има ли проблем да пътуваме само с копие на големия талон на колата, която е служебна? Благодаря  bouquet

Да има проблем! Защо - отговор на 1- ва страница и на всяка 5  - та страница от последните 3 теми.

# 88
  • София

Той като се жалва дали се замисля, че има някакви правила? Всички плават на установено разстояние от брега. Виждат си се манастирите.  Поне миналата година се виждаха. 2 пъти сме били в разлика от по  2 години и двата пъти си плаваше на едно и също разстояние от брега.
Края на май ползвахме Фотис от Уранополи.ИМа си правила за отстоянието  от брега.Вижда се всичко чудесно.И другите корабчета, с които се разминавахме ( включително  въпросният Мария, който впечатлява всички) , плуваха на  същата дистанция от брега.Едно уточнение за цените- за дете над 7 г цената на билета е 10 Е Peace

# 89
Май месец бяхме в хотел Долфин бийч в Посиди през фирма - закуска и вечеря. Храната беше много добра и разнообразна. Плажът беше през улицата, чадърите и шезлонгите бяха към
хотела (безплатни). Плажът е тесничък пред хотела и леко каменист, но е дълъг. Селото е много мъничко и спокойно(е, през май месец), има минимаркет, 2-3 магазинчета и 3 таверни.

Моля те, да ми изпратиш, може и на лични, с коя агенция сте ходили.

Общи условия

Активация на акаунт