На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 764
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви много, приятели! Подозирах аз, че този познат на съпруга ми си ги е наизмислил някакви, но не бях сигурна, а също си мислех, че е карал като джигит за да го спират. Ние сме си много спокойни шофьори и дори в Бг спазваме знаците. Особено аз Simple Smile. Понякога съпругът ми казва, че не може да проумее, защо всички ни изпреварват, когато кара с ограничената скорост - това поражда обичайния смях в купето на автомобила ни. Благодаря ви и за инфото, което сте се потрудили да ми дадете! Много ми е полезно! Ох, дано ми се осъществи мечтата за това посещение - още повече, че това го правя заради рождения ден на съпруга ми. Много искам там да го отпразнуваме. Нещо по-различно от друг път. Стискайте ни палци да се топнем в сините води на Егейско море!
Понеже сме членове на ЕС, зная, че може да пресичаме границата с Гърция само с ЛК? Има ли някаква промяна, напоследък, понеже ние със сина ми имаме задгранични паспорти, но на съпруга ми е просрочен. От около шест години не е излизал от страната. Задължителното носене на големия талон на колата от гръцка страна е ново изискване, та всеки път нещо ново се появява, затова ви питам.
Едно още въпросче ще си позволя: Европейската здравноосигурителна карта задължителна ли е да си я вадим?

# 481
  • Варна
Направете си здравна застраховка За пътуване с асистънс.
Ние правим в ЗАД''ВИКТОРИЯ''

# 482
Едно още въпросче ще си позволя: Европейската здравноосигурителна карта задължителна ли е да си я вадим?
Не. Лични карти за вас са достатъчни, но детето, ако е малолетно, пътува с червен паспорт (то няма лична карта тогава).

# 483
  • софия
Аз да кажа, че утре ще отида на среща. Дано да не съм на среща със себе си. Макар че аз никога не съм сама  Crazy  Sunglasses Laughing

# 484
Аз да кажа, че утре ще отида на среща. Дано да не съм на среща със себе си. Макар че аз никога не съм сама  Crazy  Sunglasses Laughing
И аз да си кажа, че утре в 11 ч. ще съм там.  Crazy А ти ако дойдеш с визията от аватара си, със сигурност ще те позная.  Laughing

# 485
Здравейте. За първи път ще ходя в Гърция със семейството си. Вижте какво харесах:
http://platamon.cronwell.com/rooms/

Кажете, имате ли впечатления от това място?
Има оферта за 838 лв. на човек за Ultra All Inclusive + 2 деца безплатно. Как в цената? Нямам време да проучвам?
Какви допълнителни парички да си нося извън UAI?

Благодаря за коментарите Ви!

# 486
  • София
И аз съм на среща  Simple Smile  Така че няма да сме много сами   Mr. Green

# 487
А ти ако дойдеш с визията от аватара си, със сигурност ще те позная.  Laughing
Това и на мен ми е любопитно и ще дойда да проверя лично  Joy 

# 488
  • софия
 Joy Joy
Много се радвам, че ще има среща

# 489
Joy Joy
Много се радвам, че ще има среща

Приятна срещика, момичета !! Ако все пак някой се почуства "не сам" в онзи смисъл, да знаете, че имате връзки на 4-ти км в мое лице  Wink

Cllaire, аз чак се развеселих от разказа на вашия познат !!
Ние си правим застраховка с асистънс за колата и здравна такава за нас !! Радвам се, че не се е налагало да ги ползваме.

От това разнасяне на големия талон мъжа ми се повреди, гледам вчера пак го беше подредил в колата за пътуване в БГ  Grinning

# 490
  • София
Приятна срещика, момичета !! Ако все пак някой се почуства "не сам" в онзи смисъл, да знаете, че имате връзки на 4-ти км в мое лице  Wink

Може да дойдеш на място да ни спретнеш по един преглед   Mr. Green

Здравейте. За първи път ще ходя в Гърция със семейството си. Вижте какво харесах:

Има оферта за 838 лв. на човек за Ultra All Inclusive + 2 деца безплатно. Как в цената? Нямам време да проучвам?
Какви допълнителни парички да си нося извън UAI?

Благодаря за коментарите Ви!

Моя приятелка беше за майските празници и бяха много доволни от всичко, като имаш предвид, че тя е от все още малкото останали любители на нашето море. Бяха изключително доволни от хотела. За допълнителните парички не мога да съм от полза.

# 491
За съжаление няма да мога да се присъединя към тази среща, но пожелавам приятна сутрин на всички участници Grinning

# 492

Здравей,

миналата година в края а септември бяхме там. Останахме много доволни, само да знаеш, че за морето ще ти трябват обувки, защото е с камъчета навсякъде. Парички не сме харчили повече, защото отидохме да почиваме и не се се разхождали, но има крепост там, която можете да посетите. Ако искаш още нещо да питаш - давай смело Simple Smile

# 493
  • София
И аз ще се радвам да се присъединя към утрешната среща. Планирам, живот и здраве, ако ни изплатят парите от КТБ през септември, да направим една ранно-октомврийска Кефалония (тъкмо ще имаме оправдание да не гласуваме  Laughing ). Та ще ми е много интересно утре  Hug

# 494
  • София
Хайде и аз да се запиша за срещата Simple Smile че малко остана Wink нямам търпение!

Общи условия

Активация на акаунт