На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Понтес,
божееее каква снимка... прекрасна.

Танитка,
след 9 септември никъде няма да има навалица.
Плажовете с най-сериозно тюркоазена вода на Ситония са Ковиу, Лагониси и Портокали. За всички има на първа страница снимки, описания и разположение.

# 661

Около 100 евро ± 10. За дните от понеделник до четвъртък е с 20-30 евро по-малко.

Благодаря  Hug

# 662
верано, мерси за отговорите  Peace
 ако има време ще проучим и плажовете преди Алатиес  Peace

позициониране в Превеза и от там накъдето душа ни сака(сиреч лефкада и кефалония  Wink и най-много до Итака, ако вземем някой круиз от Нидри  newsm78)

# 663
Мече,
щом ще е Превеза, за всеки случай си отбележи и разгледай ето това.

# 664
Параход, мерси   bouquet
нещо такова търсих, писах си с някакви си туристически фирми, после реших, че на място ще видя  Peace

# 665
  • София
Изчезна ми поста, странно.

Пак ще попитам: ако може някой ходил през август на Корфу да даде малко инфо относно тълпите и летящите насекоми. Последните дни четох за рояци комари и оси през август/септември и хич не се зарадвах.

# 666
Таис,
вероятно както и на другите места са на сезони/райони...  няма еднозначен отговор. Последния септември бяхме за ден в град Керкира и не видяхме нито едното, но може би около плажове и водни басейни е по-голям рискът.
Всъщност на тогавашната почивка на отсрещния бряг - района на Парга, имаше наплив на оси на едно-единствено място - Лихнос бийч, по време на обедите в иначе прекрасната кръчма Simple Smile и никъде другаде. Комарите - по-скоро споко, седели сме навън без репеленти и без проблеми, което рядко се случва в Гърция.
И добре завърнала се, де  Wink

П.П. Между другото тази година е яко влажно и в Гърция, а пък още не съм чула в темата някой да се оплаква от оси, както други лета...

# 667
  • София
Само една? А аз си цъках и гледах наред..другите не са ли твои  newsm78
Абе, мои са, но са стари, от Карпатос Simple Smile

# 668
  • София
Параход, благодаря   bouquet
Аз най-вече за осите се притесних, че нали съм алергична. Нося инжекции всеки път в Гърция, но някак не ми се иска да опирам до тях.

Много ли е туристически островът..останах с такова впечатление покрай постове на момичета тук назад из темите, плюс други форуми  Rolling Eyes

pontes, ясно, важното е, че съм гледала все твои снимки - фантастични са всичките!

# 669
Туцка е професорът по Корфу Grinning, дано се включи.

По снимките на Понтес и Phile точим лиги всички Stuck Out Tongue

# 670
  • София
Туцка я питах на лични, но аз исках да събера повечко мнения  Wink

# 671

Дано се включи и със съвети за настаняване.

# 672
  • софия
Петър, помня, че подобаващо обърнахте внимание на минералните извори в Лутра Едипсос. Аз съм с прясно зарастнал крак, а половинът го наболява гърба и по заповед на детето утре трябва да ходим на минерален извор Crazy Освен в края, на жълтите камъни, има ли и другаде? Сутрин към 9 има ли много хора?

# 673
  • София

Дано се включи и със съвети за настаняване.

В коя част на Корфу си се насочила, кога пътувате?

Дали има друг в темата, който вече стяга багажа, без да знае накъде точно ще поеме, се чудя.
С дете при това  Joy

# 674
Параход, много благодаря за информацията за тюркоазената вода  Hug И на другите, които писахте, също  Hug Май в Никити ще се ходи, натам вървят нещата. После ще пиша отзиви от една дебютантка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт