Отговори
# 75

добре де сега може да съм се подвел Mr. Green но на следващия туиткам сле 7-8 месеца съм просто убеден,че уилям ще присъства  hahaha

Тони,...пак си оптимист....при тази пасивност сега..,когато е влюбен.....7-8 месеца  кой ще може да понесе толкова злоба и негативизъм САМ...!!!???
Аз съм за ...гол в последните минути на 2рото продължение....отколкото дузпи....и късмет...
Химе да действа като Германия! Peace

# 76
Това май наистина е така...и покрай тези награди.... Thinking
и явно вчера в туиткам....

Скрит текст:
Omar Hugo Chávez @OMAR_ITALIAmait  ·  9h
@ximenaNR Of presumed not to mention Mai   You know why Ximena This  Subject  sensitive Now Plus doubt among fans

@ximenaNR Now the convergence between fans  LR y LZ  Therefore, it is mis talk about Mai Increased doubt over

@ximenaNR acausa de tu cercania de may levyrroni y levyerrez ahora son amigos

# 77
какъв му е проблема на тоя форум...не си ли направиха новата версия вече  Mr. Green какво още  Mr. Green ...

напротив никакви подигравки,то и аз се разочаровах,но пък и сами сме си виновни  Thinking никой не е казал..уилям ще е на туиткама...а и доколкото подразбах повечете хора са се радвали и са чакали разкрасителния отряд.....което ме подсеща...от както стана засечката от маями...никъде не виждаме нейната фризьорка...сега винаги ходи при някакъв мъж...отново гей разбира се  Mr. Green ...никъде не се вижда онова симпатично момиче  Thinking

# 78
Това май наистина е така...и покрай тези награди.... Thinking
и явно вчера в туиткам....

Скрит текст:
Omar Hugo Chávez @OMAR_ITALIAmait  ·  9h
@ximenaNR Of presumed not to mention Mai   You know why Ximena This  Subject  sensitive Now Plus doubt among fans

@ximenaNR Now the convergence between fans  LR y LZ  Therefore, it is mis talk about Mai Increased doubt over

@ximenaNR acausa de tu cercania de may levyrroni y levyerrez ahora son amigos

Химе вчера говори за майте перони..че и е голяма фенка като актриса ..но не е гледала проекта Котката,който снима сега  hahaha значи представете си какво е гледала  hahaha

това поиздразни омар лееко  Mr. Green а някакви фенки на маите се включиха и те към левиерез и започнаха да я обиждат...аз тогава вече зарязах чата и туиткама едновременно ...

# 79
аа тя и за маите,ли се е отпуснала куражлийка hahaha тя да не е била пияна случайно  Thinking

# 80
 hahaha hahaha
всъщност и тримата се бяха нагласили с едно плато плодово и чашки с червено вино..на туиткама уви почти празни  hahaha знаеш ли на колко са били преди това  hahaha е вероятно не много все пак и майка и беше на около...но бяха почерпени...от време на време неадекватно се хилеше...след това доста сериозна стоеше...малко странно  Thinking Mr. Green но ако е това...хубавото е че поне няма да го помни тоя туиткам като се събуди  hahaha hahaha

# 81

добре де сега може да съм се подвел Mr. Green но на следващия туиткам сле 7-8 месеца съм просто убеден,че уилям ще присъства  hahaha

Тони,...пак си оптимист....при тази пасивност сега..,когато е влюбен.....7-8 месеца  кой ще може да понесе толкова злоба и негативизъм САМ...!!!???
именно,ирония беше  hahaha hahaha пък знае ли я човек  Thinking всъщност Mr. Green

# 82
hahaha hahaha
всъщност и тримата се бяха нагласили с едно плато плодово и чашки с червено вино..на туиткама уви почти празни  hahaha знаеш ли на колко са били преди това  hahaha е вероятно не много все пак и майка и беше на около...но бяха почерпени...от време на време неадекватно се хилеше...след това доста сериозна стоеше...малко странно  Thinking Mr. Green но ако е това...хубавото е че поне няма да го помни тоя туиткам като се събуди  hahaha hahaha
как на туиткама с чашки за вино  Shocked Mr. Green това новост  hahaha тя с феновете майтап ли си е правила  hahaha брей добре сме  Mr. Green  Thinking

# 83
да бе пич hahaha едно плато с грозде и какво още беше непомня и с виното...е по време на уиткама не са пили...но си дадоха гласност  Thinking така поне разбрах..че да се чуди човек...то като цяло нямаше много смешни неща или поне на това което се хилеше  Thinking
но виж когато я попитаха не се ли срамува какво показва,извън страната като жената мексиканка...тя каза че не...защото винаги прави всичко без маски,без задни мисли откровено и нещо такова....но на другите не е отговаряла Thinking то и на какво да отговори....въпроси като колко ти плаща на вечер уилям леви ли...??..

# 84
и такива ли въпроси hahaha ами и аз да съм и на по твърдо от ервено вино ще съм  hahaha hahaha

# 85
Привет  Mr. Green

има ли лудииииии hahaha hahaha не виждам ръцете ви  Joy

абе стига с това червено вино...това е само за настроение....иначе тези идиоти как да ги изтърпи  hahaha

# 86
ето и третата поп-фолк дива  Mr. Green hahaha но вие вече имам чувството че ме иронизирате

аа какво против червеното вино...нищиичко...аз да бях далеч по-добре щях да се подредя...и феновете повече щяха да се забавляват...и онези другите щяха да се пукат от яд..но разбира се аз съм мъж hahaha hahaha

# 87
аа каква ирония никаква ирония...виж какъв хубав поздрав hahaha

точно така тя пак малко се е почерпила...съвсем леко щом аз го улових hahaha а има за какво да се пие...алкохола не води до проблеми....проблемите водят до алкохол hahaha hahaha

# 88
Кате,това е официално интервю на Хайме..... и е много достойно.....защо да не може да се ретуитне,...след като впечатлява... Thinking Thinking Thinking???А дали Уилям ще го прочете или Химе...си е тяхна работа....
Хайме дава интервю,което впечатлява ...и се ретуитва... нали това е смисъла в Туитър....Защо НЕ?

ами първо това беше изключително ненужно интервю...

и второ профила на Наваретко го имат и сулейка и хайме...и приятелката на хайме...и знаят,че имам общо с този профил...който си е дяволски...наистина ако Калоян го направи може да ми донесе мъъънички неприятности  Mr. Green ...разбира се аз реално на никой нищо не мога да забраня...ако желаеш Наваретов... Mr. Green давай Mr. Green

# 89
Кате,това е официално интервю на Хайме..... и е много достойно.....защо да не може да се ретуитне,...след като впечатлява... Thinking Thinking Thinking???А дали Уилям ще го прочете или Химе...си е тяхна работа....
Хайме дава интервю,което впечатлява ...и се ретуитва... нали това е смисъла в Туитър....Защо НЕ?

ами първо това беше изключително ненужно интервю...

и второ профила на Наваретко го имат и сулейка и хайме...и приятелката на хайме...и знаят,че имам общо с този профил...който си е дяволски...наистина ако Калоян го направи може да ми донесе мъъънички неприятности  Mr. Green ...разбира се аз реално на никой нищо не мога да забраня...ако желаеш Наваретов... Mr. Green давай Mr. Green
а да бе така както го описваш  Thinking после знам ли как ще ти се приска да ми го изкараш  hahaha не се наемам аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт