Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
"Köyde her şey daha iyiydi. Hiç değilse bile çocuk istediği gibi gezip tozuyordu. Okulda da bir şey öğrendiği yok, keşke gelmeseydik..." -

Mehmet Ali / Yeni Dünya

Предполагам, че това е реплика на Мехмет Али от игралния филм....
Дават ни на седмица по лъжичка.... ooooh!

# 31
"Köyde her şey daha iyiydi. Hiç değilse bile çocuk istediği gibi gezip tozuyordu. Okulda da bir şey öğrendiği yok, keşke gelmeseydik..." -

Mehmet Ali / Yeni Dünya

Предполагам, че това е реплика на Мехмет Али от игралния филм....
Дават ни на седмица по лъжичка.... ooooh!
Да, реплики са на Мехмет Али....привет, отново! Hug
"На село ..всичко беше по-добре...ако не друго, поне детето излизаше..колкото си иска можеше, се разхождаше...И в училище, да е научил нещо...не е...дано, да не бяхме...идвали ..тук!"

# 32
# 33
Кралице  Hug благодаря за превода на репликите на Мехмет Али....

Ами да така си е...Трудно е да отидеш в големия град и то с болно дете, но предполагам, че са го направили заради него...Все пак големия град предоставя по-големи възможности за болните.
Това е във филма, но така е и в живота. Дори и малкия град, не само селото не дава възможност на болни деца да се развиват......Реалистичен е сюжета на филма и затова ми се струва, че ще има интерес.....

във фейса върви някаква "чудесна новина" за Дила ханъм...Не разбрах какво точно ще става на 18.07 - петък в 21,00 часа....Ето какво пише.....

Bu cuma günü yani 18 temmuz 2014 te dila hanım için sesimizi duyurmak için dila hanım disinin yanında olmak için tag yapacağız saat 21.00 da bu cuma günü .

ARKADASLAR " BUYUK HABER "

18 temmuz 2014 cuma günü yani bu cuma dila hanım tagı yapıcaz tt olmaya çalışacağız Taga tüm hayranlar katılmanızı rica ederiz
 Katıldınız için şimdiden teşekkürler......
 Katılacak olanlar mesaj atsın bu hesaba...

# 34
# 35
Здравейте, мили мой,......привет за тази вечер и за всяка вечер и за всеки ден......

Мамче, много ти благодаря за новичката темичка......както винаги стилна, издържана, изискана,
интелигентна,

# 36

Здравейте, мили мой,......привет за тази вечер и за всяка вечер и за всеки ден......

Мамче, много ти благодаря за новичката темичка......както винаги стилна, издържана, изискана,
интелигентна, пълна с хабери и новости.

От все сърце благодаря!!!!................

# 37
  Мамче,  Краличке, Цветенце, Мелинчето Мел, Златинчето, Джолева, Ваньо и всички останали - приятна вечер.

Удоволствие ми е да ви чета всичките.

Някое момиче питаше дали гледаме Джемиле и Капитан Али - да, аз ги гледам всяка вечер от 18 до 19 часа  по БТВ.  Тази вечер Айлин се репче на Сонер и му каза, че бебето е от Тарък и ще се жени за него.
Ама ще омекне утре вечер, когато Сонер й разкаже защо е спрял сватбата....

# 38
Момичета, ако има някоя в темата да ми помогне.  Като напиша текста и чукам "публикувай" ми излиза прозорец  с текст: "Трябва да въведете текст с 80 или по-малко знака".

Не ме пуска да публикувам. До сега никога не съм имала такъв проблем.

# 39
Сякаш тази вечер за пръв път пиша - искам да изтрия пост 35 - чукам "х" -показва се "премахни", излиза прозорчето - "изтрий това съобщение" чукам О,кей.......отгоре на таксбара ми излиза "грешка" и не ми го изтрива.....
Вече 5-6 пъти пробвах - не излиза.

Ако можете помогнете ми.....

# 40
Привет на всички...отново...
Сиси, няма никакъв проблем да изтриеш пост 35..но преди да напишеш 36-ти е трябвало да го направиш...
Всеки пост може да се изтрие..ако след него няма..друг!
Проблемът е ако някой друг пост,имаш ..чужд след твоя...
Сега за да го направиш...а, след моя ..вече няма да можеш...но като го прочетеш аз, можа да го изтрия....и тогава ти да изтриеш...всичките..до 35-ти...
Другият начин е дап го редактираш..и сложиши..друго...текст или китка..или каквото си пожелаеш...за да не четеш онова, което не си искала да сложиш..
Дано да съм била..ясна! newsm78

# 41
Кралице  Hug благодаря за превода на репликите на Мехмет Али....

Скрит текст:
Ами да така си е...Трудно е да отидеш в големия град и то с болно дете, но предполагам, че са го направили заради него...Все пак големия град предоставя по-големи възможности за болните.
Това е във филма, но така е и в живота. Дори и малкия град, не само селото не дава възможност на болни деца да се развиват......Реалистичен е сюжета на филма и затова ми се струва, че ще има интерес.....
Във фейса върви някаква "чудесна новина" за Дила ханъм...Не разбрах какво точно ще става на 18.07 - петък в 21,00 часа....Ето какво пише.....

Bu cuma günü yani 18 temmuz 2014 te dila hanım için sesimizi duyurmak için dila hanım disinin yanında olmak için tag yapacağız saat 21.00 da bu cuma günü .

ARKADASLAR " BUYUK HABER "

18 temmuz 2014 cuma günü yani bu cuma dila hanım tagı yapıcaz tt olmaya çalışacağız Taga tüm hayranlar katılmanızı rica ederiz
 Katıldınız için şimdiden teşekkürler......
 Katılacak olanlar mesaj atsın bu hesaba...

Нещо в подкрепа на филма..отнаво...може би искат да го повторят по тв-то..незнам за каква подкрепа...иде реч..
На 18 юли..в тоз таг, желаещите да ни подкрепят..да пишат...
newsm78

# 42

...гръцка преса! newsm78

# 43
Кралице мерси за разяснението  Hug
Избрали са петък - деня в който се излъчваше Дила ханъм  Peace Не знам коя телевизия би го излъчила - нали го даваха на две места. Как става в такъв случай, не знам  newsm78 Независимо от рейтинга, който не беше много зле, мисля, че сериала го бяха харесали в Турция.

Dila & Riza - Together Forever

Сиси  Hug

# 44
 Скъпа, добре че дойде.
Разбрах какво ми пишеш.
Още тогава чуках на "редактирай", после с  мишката  маркирам редовете и после чукам Delete. Според мен трябва да се изтрие.   Наистина се изтрива текста, но като чукна отдолу "запази" - пак същата работа - явява ми се бяло поле с текст: "Трябва да въведете текст с 80 или по-малко знака".
Това ми се изписва и не мога нищо да направя.
Какви са тези знаци?  Едно време, когато учехме  да пишем на  електрическа пишеща машина, трябваше да четем с  брояча на формат А-4   65 хоризонтални знака и 36 вертикални реда.
Ама там си имаше брояч и той си ги броеше тези знаци, а тук какво да броя?

Толкова ми е лесно на сл. компютър с програмата - никакви  притеснения - работя си и си пея,  вече 15 години,  ама тук  все някъде съм  оплескала работата....

Ами така ще го четете сбърканото ми писане. За в бъдеще ще внимавам много.

Общи условия

Активация на акаунт