Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
снимки от игралния филм....

# 46
Зад кадър са..като ги гледам, според мен... newsm78
Благодарим, Маман! Hug

# 47
Сиси, да не ти е изтекла сесията докато още пишеш.. newsm78 newsm78
Онова квадратче..отмяташ ли го като се логваш..демек, влизаш в профил  newsm78..историята, изчистваш ли я..триеш ли си я, въобще newsm78....пълната си кутия със собщения...тях, трила ли си ги скоро  newsm78..Вкичко това е проблем...трябва да го правиш..периодично! bowuu bowuu bowuu

# 48
Докато публикувам снимките, изчезна интересна публикация на Hasina Petekkya - нещо написано на арабски и колаж с един урод, който държи снимката на Дидем с въже....демек обесена...Използвали са тази снимка....

Не очаквах, че ще изтрият колажа - щях да го запаметя... Naughty

Намерих го...

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 22:44 от MAMA-AN

# 49
О, аз съм срещала из фейса много такива смешки и карикатури...на  Дидемката..
Еми..не го приветствам..това! ooooh! ooooh! ooooh!

# 50
 Как може да се подиграват с хората? Какво му прави жената на тоя!!!

Ама има хора за всичко.....Не понасям такива индивиди.

# 51
Сиси, да не ти е изтекла сесията докато още пишеш.. newsm78 newsm78
Онова квадратче..отмяташ ли го като се логваш..демек, влизаш в профил  newsm78..историята, изчистваш ли я..триеш ли си я, въобще newsm78....пълната си кутия със собщения...тях, трила ли си ги скоро  newsm78..Вкичко това е проблем...трябва да го правиш..периодично! bowuu bowuu bowuu

Сега - има нещо ново при мен. Когато започвам да пиша в "бърз отговор" редовете ми се  подчертават сами с тънка черна линия, сякаш се задраскват.... Това по-рано го нямаше. Аз за да ги махна тези черни линии излизам с мишката съвсем отвън в някой ъгъл и кликвам с левия бутон на мишката. Тогава в полето за писане се изтриват тези линии.
Моля те, кое квадратче да отмятам? За пълната кутия със съобщения, ако  ме питаш  за пощенската ми кутия чистя я редовно. Сега имам 20 % заетост.
Много ме е срам, ама това newsm 78 не го знам.

# 52
   Не мога да пиша и на "скрит текст". Пак ми излиза бяло поле със същия текст.
  Съжалявам, но  понеже  сте тук да напиша само 2 изречения.
  В четвъртък сутринта в 6 часа отиваме пак в София - Токуда. Съпругът ми остава там, а аз ще си дойда вечерта ако всичко е нормално с  документи и  приемане. Ще му правят пак изследвания и назначения.
Ще проверяват как му се съсирва кръвта.

# 53
Успех и късмет, Сиси...в София!  Hug Hug Hug
Сега, понеже имаш проблем...някакъв...просто си ползвай и публикувай не от "бърз отговор"..ами като нас от...само "отговор"!
От "бърз отговор" трябва да си наясно с някои неща...а, ти понеже не си...просто си ползвай другата форма за отговор...има си го наедро написано..в края и началото на страницата..в дясно! newsm78
Квадратчето е под...като си въведеш ника и паролата..отдолу има..."сесията...е еди колко си минути"..и едно квадратче..кликваш на него...отметка се получава..
Тази отметка, трябва да я правиш винаги, когато влизаш..оттам в профил...иначе след 30 мин те изхвърлят от него..и после пак трябва да влизаш..отново и отново...навярно и това ти се е случвало..често.... newsm78

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 23:32 от KraLeva66

# 54
           Написах хубав пост за  филма Дила ханъм, но ми го изтри.

Според мен тепърва ще се оценява стойността на филма. Много е труден за психологически анализ и  философски разсъждения.
             Драматизма на героите е труден за разбиране. Например Азер е отрицателен образ, но защо???
Султан е отрицателен образ, но защо???  Мелике е отрицателен образ, но защо????
             Много трагедии и драми се преплитат на фона на една  съвсем невъзможна любов, която въпреки цялата трагедия, въпреки цялата драма  оцеля....
            Всичко е много трудно за разбиране и като философия и като трагедия на чувствата....

Само това да си представим -    мъж застрелва приятеля си по случайност и веднага след драмата се влюбва във вдовицата му.......в действителност как може да се случи???   Само да си представим какво става в душата на  този приятел - убиец - честен човек и за калпак  се влюби   в съпругата му. Всеки би казал, че такава любов не може да съществува и въпреки всичко тя оцеля  и се овенча  с брак.

Филма е изключителен.

# 55
# 56
  Много ти благодаря.  Ще го изуча.  Утре вечер ще съм кукуряк.

Ах, колко ми е хубаво с вас, ама ме е срам, че не знам.

Ама няма да се откажа, защото ако не съм тук с вас може да откача.

Всичко хубаво.  Лека нощ. Простете ми.

# 57
Сиси
Скрит текст:
желая ви успех и късмета да бъде с вас  Praynig Предполагам, че няма да му правят операция, само изследвания. Дано всичко в изследванията да е наред  Praynig Поздрави от нас и да не се притеснява. 60%  от лечението зависи от неговата спокойствие и вярата, че се прави каквото трябва....Пиши, когато се върнеш....

Един от първите ми колажи за Дила ханъм....

# 58
Много е хубав, Мамче... bowuu
Сиси, нали затова сме тук..и да се обучаваме...ти явно не помниш..ние какви скици бяхме..с Мамчето...ехееееее...не е за разправяне.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 59
Сиси, Ръза се влюби в Дила от пръв поглед - не знаеше, че е вдовицата на Ихсан....Но след като разбра, любовта го вече беше пленила и не се отказа....Как лъжеше само - не е истина. Но с лъжите си спечели време в което и Дила се влюби в него...Предполагам, когато го излъчват по ДФ какви нападки ще четем против Ръза бей за тази му лъжа...Но аз го оправдавам, защото той не уби умишлено Ихсан. Виновен беше Азер.....А пък нали казват, че в любовта е като на война - всичко е разрешено.....

Общи условия

Активация на акаунт