Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Много е хубав, Мамче... bowuu
Сиси, нали затова сме тук..и да се обучаваме...ти явно не помниш..ние какви скици бяхме..с Мамчето...ехееееее...не е за разправяне.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Сега ми е смешно, как се учехме в крачка. Колко неща открихме случайно. Питах, разпитвах знаещите, обаче вместо да ми обяснят как да взема от  някъде снимка и да я сложа в темата, ме питаха коя снимка искам и я слагаха...Наскоро си бях спомнила за тези времена...Но както и да е. Докато е жив човек все се учи....

Рукие вече е избарала едно колажче от двете снимки зад кадър....Но ми се струва, че не е много ентусиазирана от новия сериал...Не прави колажи....

# 61
# 62

Еркан бей без грим....Много е по-готин  Peace

# 63

Ах тези погледи  newsm76 - казват толкова много, стига да ги прочетеш....
Не става да се "гледа" филм, вършейки още 100 неща....Както не разбирам езика им, с погледи, жестове, мимики героите ни казват какво преживяват....

# 64
# 65
# 66

Bengi Öztürk е много различна в Тиха буря и сега като Джанан в Дила ханъм - сега повече ми харесва....

# 67
# 68

Bengi Öztürk е много различна в Тиха буря и сега като Джанан в Дила ханъм - сега повече ми харесва....
Е..тя, тука е още..момиченце...сега я видяхме..жена, вече.. newsm78

# 69
# 70

Предполагам, че това е учителката на Джано..... Thinking

# 71
Убавец..ще стане и малкият..Петеккайя! Метнал се е..досещате се по хубост..на кого, видно е... Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 72
# 73
# 74

"Крилете на нощтта"

Общи условия

Активация на акаунт