Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
                 Сладури,

Скрит текст:
утре трябваше по епикризата на мъжа ми да е  контролния преглед в Токуда, но се обадиха за петък сутринта в 10 часа. Така че, утре вечер ще пътуваме за София и не знам него кога ще го пуснат. Ако го оставят за събота, значи и аз ще бъда в София, ако не - ще се върнем но не знам кога. Когато си дойда ще се обадя. Всичко хубаво.

# 631
Злати  Hug Цвети  Hug Ваня  Hug Сиси  Hug благодаря за пожеланията и че споделяте с мен радостта ми....Толкова съм шашната, че не знам още как да ви благодаря.... Hug Hug Hug Hug Hug
Спомняте си, преди време бях написала, че не обичам срядата, защото в този ден станах много нещастна...но живота е като колело и ето днес в сряда съм много щастлива, че станах баба....Бяхте прави  Peace Благодаря ви, че сме заедно и споделяме скърби и радости.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
# 633

Доколко разбрах хабера, който днес сложих за Хатидже Шендил ще участва в нов сериал, който от септември ще бъде излъчен по Стар тв. Ще потърся подробности ....

# 634
  • Разград
Аз загледах сериалчето "Вишнев сезон". Много приятно, весело и разтоварващо сериалче. Ако искате нещо с което да си оправите настроението препоръчвам Ви го.

# 635
Момичета, вече разчепках въпроса за новото участие на Хатидже Шендил....
Голям майтап....Хатиджето ще участва в Kaderimin Yazıldığı Gün "Деня на моята съдба" с Йозджан Дениз Спомняте си за този проект Йозджан Дениз ще получава 96 х. турски лири на епизод....И Нашата ханъм ще му партнира  Peace Като знам колко негативи се изписаха за Хатиджето, че чак и из целия форум се разнасяше колко не струва сериала Дила ханъм, че актрисата която партнира на Еркан не става...че чак и Еркан не харесаха в ролята на Ръза бей....Е кво стана сега....Хатиджето ще играе с най-скъпо платения актьор за сезона....
Така е....лисицата казала, че гроздето е кисело, защото не можела да го стигне.... hahaha hahaha hahaha
Много се радвам за Хатиджето.....защото с това участие ще натрие носа на големите "спецове" в Бг Мама.....

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 23:15 от MAMA-AN

# 636
Аз загледах сериалчето "Вишнев сезон". Много приятно, весело и разтоварващо сериалче. Ако искате нещо с което да си оправите настроението препоръчвам Ви го.

Ваня, аз изгледах първи епизод с руския превод, но нямам време сега да продължа - отлага се моето завръщане в Русе, ще бъда още известно време баба софиянка и след 2 седмичен престой отново...

# 637
  • Разград
Момичета, вече разчепках въпроса за новото участие на Хатидже Шендил....
Голям майтап....Хатиджето ще участва в Kaderimin Yazıldığı Gün "Деня на моята съдба" с Йозджан Дениз Спомняте си за този проект Йозджан Дениз ще получава 96 х. турски лири на епизод....И Нашата ханъм ще му партнира  Peace Като знам колко негативи се изписаха за Хатиджето, че чак и из целия форум се разнасяше колко не струва сериала Дила ханъм, че актрисата която партнира на Еркан не става...че чак и Еркан не харесаха в ролята на Ръза бей....Е кво стана сега....Хатиджето ще играе с най-скъпо платения актьор за сезона....
Така е....лисицата казала, че гроздето е кисело, защото не можела да го стигне.... hahaha hahaha hahaha
Много се радвам за Хатиджето.....защото с това участие ще натрие носа на големите "спецове" в Бг Мама.....

Мамче не се сърди, но според мен този сериал няма да го бъде, дори не знам и съдържанието какво ще е.

# 638
Hatice Şendil ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ Dizisinde !

Star’ın yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Bildiğiniz gibi Ekim gibi başlayacağı belirtilen ve yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yönetmen koltuğunda daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşlerin olacak. Dizinin erkek başrolü bildiğiniz üzere Özcan Deniz idi. Bugün dizinin […]

тук

# 639
Ваня защо да се сърдя скъпа...Аз не съм фенка на Özcan Deniz....Много сериали с много известни актьори знаем, че се излъчват по десетина епизода и се спират. Не знам само рейтинга ли е причината, защото сериали със също нисък рейтинг вървят и се излъчват заплануваните епизоди.
Но много помия се изля за Хатидже Шендил, за участието й с Еркан в Дила ханъм. Според мен незаслужено беше очерняна. Който е гледал сериала знае, че Хатиджето беше чудесна Дила ханъм. Това, че сменяха сценаристите и съсипаха първоначалния замисъл на сериала е съвсем друг въпрос. Но за това не можем да виним нито Еркан, нито Хатидже. Те играха това, което сценаристите и режисьора искаха от тях....

# 640
# 641
# 642
  • Разград

# 643
  • Разград
Знам е не съм много по темата, но тъй като го споменахме преди време, а ми се видя и интересно интервюто, защото казва малко по-вече за себе си което не ни извество реших да го пусна и в тази тема, а сериалето му си има тема тук в бг мама.

'Ayaz gibi çapkın bir adam değilim'

Скрит текст:
Kiraz Mevsimi dizisindeki Ayaz olarak ekranlarımıza konuk olan Serkan Çayoğlu, “Ortak yanlarımız var ama ben onun gibi çapkın değilim” diyor. Çayoğlu’nun ailesi ise Almanya’da. Ancak o, oyunculuk uğruna Türkiye’ye geri dönmüş. Mesleğinde iyi bir yere gelmek istiyor.[/b][/color]

Sanırım Almanya doğumlusunuz. Aileniz orda mı hala? Siz Türkiye’ye temelli mi geldiniz; neden?
Evet, Almanya doğumluyum ve ailem hala orada yaşıyor. Türkiye’ye tatil dönemlerinde çok sık geliyordum. Daha sonra oyunculuk adına eğitim almaya karar verdim ve temelli yerleştim.

Neden gitmişler oraya? Ne iş yapıyorlar?
Zamanında büyükbabam işleri dolayısıyla yerleşmiş Almanya’ya. 30 yılı aşkın süredir Almanya’da yaşıyorlar. Anne ve babam ise özel şirket çalışanı.

Kaç kardeşsiniz; hepsi sizin gibi yakışıklı veya güzel mi?
Benim bir de ikiz kardeşim var. Ancak çift yumurta ikizi olduğumuz için benzemiyoruz. Kendisi oldukça sempatik ve sevecen bir insandır (Gülüyor)...

Bildiğim kadarıyla üniversitede ekonomi okudunuz. Peki oyunculuk hikayeniz nedir; nasıl başladınız oyunculuğa? Çocukluk hayali mi yoksa bir keşfedilme öyküsü mü?
Aslında çocukluğumda ekran önünde olmak gibi bir düşüncem yoktu. Önce mankenlikle kamera önüne geçtim ve sonrasında oyunculuk yapmak istediğime karar verip bu yönde kendimi geliştirmeye başladım.

Aklımda yokken oyunculuğa karar verdim diyorsunuz. Ne oldu peki; bir sabah uyanıp karar mı verdiniz?

Hobi olarak yapiyordum ve bundan zevk aliyordum. Sonrasında profesyonel eğitim almaya karar verdim. Kamera önünde kendimi iyi hissettim ve bu işe yoğunlaşmaya karar verdim.

Çevremde pozitif enerjimden dolayı sevilen bir insanım

Kiraz Mevsimi dizisine nasıl dahil oldunuz? Neydi Ayaz karakterinde sizi çeken?
Senaryoyu ilk okuduğumda karakteri çok beğenmiştim zaten ama bunun dışında hikaye, oyuncu kadrosu ve yapım şirketi kabul etmemde tabii ki büyük etkenlerden. Çok güzel bir ekiple keyifle çalışıyorum.

Yolda yürürken tanınıyor musunuz artık?
Dışarıdayken güzel tepkiler alıyorum, bu da hoşuma gidiyor.

Mankenlik ve oyunculuk hep beraber mi yürüyecek? Yoksa oyunculukta kendinizi kanıtlayınca mankenliği bırakacak mısınız?
Şu an sadece oyunculuk üzerine yoğunlaştım ve o yönde eğitimler alıyorum. Tabii ki teklif gelirse değerlendiririm ancak şu an için önceliğim oyunculuk.

En beğendiğiniz oyuncular kim? Kiminle kamera karşısına geçmek isterdiniz?
Hem Türkiye’de hem yurtdışında beğenerek takip ettiğim bir çok oyuncu bulunuyor, tabii ki kendileriyle çalışmak isterim.

Hep yakışıklı, dikkat çeken biri miydiniz?
Dikkat çekmek demektense genel olarak çevremde enerjimden dolayı sevilen bir insan olmuşumdur.

Hemcinslerinizin kıskanç bakışlarıyla ya da sözleriyle karşılaşmıyor musunuz?
Hayır şimdiye kadar öyle bir şeyle karşılaşmadım (Gülüyor)

Kiraz Mevsimi’nde çapkın bekar Ayaz’sınız. Serkan olarak da size “çapkın” diyebilir miyiz acaba?
Ayaz karakteriyle ortak yanlarımız tabii ki var ancak Ayaz gibi çapkın olduğum söylenemez.

Hep kamera önünde mi olacaksınız; kamera arkasında da çalışmayı düşünüyor musunuz? Senarist veya yönetmen olarak...
Şimdilik oyunculuk anlamında başarılı olmak istiyorum, tecrübe edinip iyi yerlere gelirsem hayatımda yeni hedeflerde oluşacaktır.

Hayaliniz nedir?
Oyunculuk alanında iyi yerlere gelmek gibi bir hayalim ve hedefim var. Bunun için de çok çalışıyorum. Özel hayatımda ise huzurla sevdiklerim ve ailemle yaşamak isterim.

“Köpeklerimle deniz kıyısında uzun yürüyüşler yaparım”

Bir kadında aradığınız özellikler neler?
Özellikleri şu veya bu olmalı diye tanımlayabileceğim bir kadın yok. Ancak zeki ve kendine güveniyor olmasını isterim karşımdaki insanın.

Sizi biraz daha tanısak; nasıl bir karakteriniz var; sinirli, hep pozitif, inatçı vs.?

Hayata hep pozitif bakmaya çalışırım.Kolay kolay sinirlenmeyen, sakin bir yapıya sahibimdir. Ayrıca disipline çok önem veririm.

Bir gününüz nasıl geçiyor? Neler yaparsınız?
Genelde sette oluyorum (Gülüyor)... Ancak boş vakitlerimde arkadaşlarımla zaman geçirip çoğunlukla spora vakit ayırıyorum. Sahilde köpeklerimle uzun yürüyüşler yapmaktan keyif alıyorum. Beni sakinleştirip, huzur veriyor.

http://bizimkahve.gazetevatan.com/haberdetay.asp?hkat=1&hid=23257

# 644
Добър вечер..
Какъв хубав повод...и да се появим! Stop
Мамче..най-после си...БаБа  Mr. Green...я, сега да те видим... hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт