Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Честито внуче, бабче!   bouquet ylinfant Misc Baby Bottle 1stroller

Да е здpав и да има много късмет малкият човек, голямата pадост и гоpдост на мама, татко, баба и леля! newsm51

# 646
Кралице  благодаря за поздравленията  Hug да ти се връща скъпа  Praynig

Рали благодаря ти мила  Hug Приятно ме изненадваш с посещението в темата, но никога не пропускаш да ме поздравиш по приятен повод  Hug

Момичета живи и здрави бъдете и все така съпричастни с виртуалните дружки. Пожелавам на всички, които искат да имат внучета, децата им да ги дарят с такава радост  Peace Няма по-хубаво от млада и хубава баба  Grinning...Е аз съм вече само "и", но не се оплаквам..... Joy Joy

# 647

Добро утро, мили момичета, тази сутрин кафенцето е от мен! Приятен ден.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Във в-к "Телеграф" пише, че тази вечер епизода "Времето лети" ще се излъчва по БТВ не от 18 часа, а от 17 и 30 минути - или ще бъде един час и половина. Ще свърши в 19 часа.

Съобщавам ви, за да не закъснеете.

Наистина финала на втори епизод е разтърсващ, драматично-трагичен....
             Спомнете си - нито един филм нито от турските, нито от американските няма такъв финал.
             Завършват все със сватби, или убити, или заклани, или умират или нещо друго се случва.

Не случайно рускините пишат, че "Титаник", който има 14 награди "Оскар" няма такъв край, какъвто е във "Времето лети".

Да му се насладим довечера и утре вечер.....  Приятно гледане.......

# 648
  • Русе
Добро утро!  Hug

Кафе си имаме вече - Сиси  Hug

Да добавя малко летни цветове за още по-добро настроение  Simple Smile

Виждам снощи са наминали Кралицата  Hug и една наша съгражданка Рали  Hug с поздрави  Simple Smile

Ани  Hug честно, аз бях забравила за срядата, ама... ето как животът сам ти показа, че няма само ''черно'' и само ''бяло''  Simple Smile, това което аз винаги се опитвам да правя - не трябва да влиза в определени очертания  Peace Животът е пъстър!  Simple Smile

Хубав пъстър ден, с много усмивки и прекрасно настроение!  Hug

# 649
Добро утро и от мен
Да си пожелаем хубав слънчев летен ден и да не забравяме да се усмихваме  Peace

Сиси благодаря за инфото относно излъчването на Времето лети, но сигурно няма да мога да гледам епизода днес.... Чудесно кафе си ни направила  Hug

Цвети чудесно слънчогледи  Hug Ти си забравила за срядата, но аз не съм - дори това беше първото, за което се сетих....Снощи бях приятно изненадана от посещението на Рали  Hug

Сега първата новинка от туитъра на Еркан, която е публикувал преди 5 часа....

Снимките на "Нов свят" са приключили. Както беше написала преди време Дидем Петеккайа, може би сега по празниците ще почиват и след това ще започне подготовката по сериала. Надявам се тогава да имаме повече инфо и снимки......

# 650
ÖZCAN DENİZ İLE HATİCE ŞENDİL YENİ DİZİDE BAŞROLDE

31 Temmuz 2014 Perşembe 07:43:00

тук

# 651
# 652
Добро утро! Hug

Кралице Hug wavey

Рали Hug, привет и в тази тема!  wavey Grinning

Сиси Hug и аз купувам в-к ''ТВ Сага'' и видях,че от днес ''Времето лети'' е от 17,30ч.!И др.седмица ще е така!Явно предаването Лице в лице излиза август месец в почивка!  Peace

Цвети, Hug винаги намираш красиви цветя за настроение! Laughing

Ани, Hug сега се радвайте на бебчо! Grinning Какво име избраха родителите? И на син ,или дъщеря е детенцето?(понеже вие отдавна си се знаете в темата,а аз съм отскоро,та да знам Joy)

След филма Еркан няма ли да почива?  Laughing Веднага ли започва подготовката за сериала? newsm78

Приятен и щастлив ден!  Hug Heart Eyes Hug

Докато напиша поста ще стане ...Добър ден! Laughing Laughing Laughing

# 653
Пока все поклонники ждут подробностей нового сезона Карадай, отменяются про анонсированные изменения... Предполагалось, что в нескольких сериях сыграет Бурак Озчивит, но теперь с ним готовится новый проект АйЯпым. Также говорилось об участии Хатидже Шиндил, но сегодня появилось сообщение, что актриса будет играть с Озджаном Денизом в новом сериале. Ранее Стар ТВ среди лиц телеканала не показал Бельчим Бильгин, которая была утверждена в сериал с Озджаном. Как оказалось, не просто так...

Злати

Скрит текст:
Сина ми ме направи баба. Дъщеря ми още се мота...Името са си го били избрали, но не го казаха до вчера. Бебчо се казва Богдан - не е кръстен на никого. Не съм разпитвала защо са си избрали това име, но за мен няма значение. Майката и бащата са тези, които трябва да си изберат името на детето си. Когато съм кръщавала сина ми, не съм го питала какво име да му сложа  hahaha.....То аз бях измислила друго име, но мъжа ми кръсти и двете деца....

# 654
Hatice Şendil ve Özcan Deniz Aynı Dizide

Star’ın yeni dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün” ile ilgili yeni bilgiler geliyor.

тук

# 655
Ани, Hug и аз бях чела в др.тема за Хатидже,че ще се снима в Хулиганът,тъй като го следя сериала!А разбрах и че са близки с Бергюзар К.! Peace Но ето,че влиза в ново дизи!Дано е успешно! Peace

Скрит текст:
Благодаря за отговора!Преди време беше писала за дъщеря си и затова сега се зачудих като съобщи новината!А името са го свързали с Бог,предполагам! Peace На моите деца имената аз си ги записах както искам! Grinning Е, взех първата буква,но са изменени!  Peace

# 656
                      Здравейте мили момичета, ето....пак се оляха БТВ-то. Как не ги е срам - всяка вечер правят по един гаф.
                       След като навсякъде изтръбиха, че ще започват от 17ч. и 30 мин., а не от 18 до 19ч. защо не си спазват  часовете - майната им!  Ами вместо 17 и 30, започнаха пак в 18.
                       За утре вечер пак са го обявили от 17 и 30 до 19 ч.
                        Нищо чудно да претупат финала и да пропуснат вечерята на Али със семейството му.

Все си мисля, няма ли кой да им издърпа ушите на тия???  Ами - няма.

Руснаците си правят каквото си искат, нашите и те....а бе, какво да правим?? - Нищо.

# 657
           За тези момичета, които искат да го изгледат сериала - моята цифрова телевизия има канали, които, предават след часовете в ефира.
           При мен е така - БТВ - 1, час на канал 148, БТВ - 2 часа на канал  147, БТВ - 6 часа на канал 146,  БТВ - 24 часа на канал 141.

И при вас сигурно е така - така, че която иска да  я изгледа тази серия моля вижте си телевизорите и си я пуснете, за да я изгледате.

# 658
 Да  си ги кръщават както си искат - Богдан означава "Дар от Бога"
Ами моите - Давид - мил, възлюбен, любим.  внучката ми - Паолина -гордост, ум, красота, пари, любов.

Няма значение името - важно е да е здраво и не само то, ами и родителите му и бабите и дядовците и  каките и батковците - всички да са здрави. Това е то - здравето, останалото е суетня и главоболие.

Сладури, още малко и ще ви оставям. Приятна вечер и всичко най-хубаво. До нови срещи.

# 659

Сладури, тези бели орхидеи са от хола на Еркан. Обади ми се по телефона и поръча да ви поздравя всичките  и да ви пожелая приятна вечер от негово име в чест на приключването на  филма.
Изпраща ви и целувки и много обич. Бъдете весели и честити.

Общи условия

Активация на акаунт