Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272

Къде го намери този колаж....знаеш ли колко го търсих....това е един от първите колажи от този тип, който направих....

Цитат
На тоя Осман знам че не е Еркан  /сега му чета името не го знаех/ но не бях го виждала отблизо. Сега какво забелязвам - и  той има белег над лявата вежда отгоре към челото. Не е точно като на Еркан белега, но си приличат много.

Кой, този дето е легнал на гроба ли  newsm78

# 273
# 274

Къде го намери този колаж....знаеш ли колко го търсих....това е един от първите колажи от този тип, който направих....

ЕЕЕЕ от архивите ми..Мамче, преглеждам си ги .... newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 275
# 276

Тук е уникален капитан Али....така съм се смяла на тази сцена...Жестовете и мимиките говорят без думи  Joy Joy Joy Joy

# 277
В сайта на media snimka, качените снимки стоят с години, а в прикачи се изтриват - дори и да я има снимката в албума, вече няма линк и автора не може да я сложи.... ooooh!

Скрит текст:
Тази вечер изобщо не ми е добре...аман вече  ooooh!

Нашия тука много неглиже....като изпаднал германец......

# 278
                             Краличке, скъпа, знаеш ли какво.  Дано всичко при мен е добро, доколкото може и ще направя   нещо.  Аз имам доста повече свободно време от теб.  Първо пътувам до работата си 15-20 минути и то винаги пеша нарочно, не че няма градски автобус, ама за какво ми е? Пък и до местоработата минавам покрай десетина  кафенета и ако някой познат или позната ме викнат да пия кафе, разбираш, че не отказвам.

Та, за какво си мисля.  Като ходя в руския бокс да   слушам  какво превеждат, като, че ли някъде  набързо преведох един разговор между  Фатма и Мелике. Точно не помня - мисля, че на двора в тяхното имение след като  Азер изнасили Фатма и я отвлече в онова село в тяхната къща на брега.
Не втория път, когато я отвлече из горите телилейски, а първия. Мелике нещо пак й се караше заради този пусти Азер, а Фатма каза нещо такова:  -Ти си нямаш представа колко хубаво люби Азер!!!....
Сега си мисля, че не може Фатма така да го каже.
                       Точно това изречение много ме заинтригува.
                       Защо Фатма го каза на майка си?

Та исках да ти кажа какво съм намислила - ще го търся този момент първо в руския бокс и  когато го открия ще го преведа точно дума по дума, защото Фатма не може да каже така на Мелике.
Защо - първо - защото Фатма не е чувствала и усещала насладата от любовта, тъй като е  била девствена  преди да я обезчести Азер и не може да направи сравнение между Азер и който и да е друг мъж?   Второ - ако наистина е така то какво излиза - излиза, че Фатма се влюбва в изнасилника си, защото много й харесва любовта му!!!  Има такива случай, когато един мъж изнасилва една жена и тя се влюбва в него - мъча се да си спомня от американските филми.

До къде ми идват моите разсъждения за Фатма.

Та....да ти кажа - когато го намеря от там ще отида в оригиналните серии и ще го намеря точно в коя  минута и секунда го е казала.  Тогава ти ще го изслушаш на турски и ще го преведеш на български.
                     Съгласна ли си?

В Дила ханъм всички   персонажи  са много важни - като че ли и те са главни герои.

Фатма и  Азер на първо място, на второ, но не по важност е Султан,  на трето място, но по важност е може би на първо от второстепенните  персонажи  слагам Мелике и  останалите.

Например да вземем пак Фатма - мисля си, че нейната психика беше увредена като на самоубиец, а не я дадоха такава.

Ако си спомням Фатма на 4 пъти искаше и посягаше да си слага край на живота: един път, когато отиде на брега на морето над пропастта  и Дила я успокои и върна към живота, един път когато след изнасилването от Азер  тя взе едно въже и отиде в конюшнята, за да се обеси - тогава почти беше се обесила, но Хайдар я хвана веднага за краката и тя не увисна на бесилото,  ни си спомням още кой път беше и един път когато отиде бременна на ж .п. релсите, за да я смачка   влака.
                      Мисля си, че това е грешка на сценария - ако в мозъка на един самоубиец влезе такъв чип на самоубийство, то спасение няма. Дали по-рано   или по-късно този чип жужи в мозъка му  като бацил  и отръвка от  самоубийството няма.  Преди да са разработили образа на Фатма да са се поровили в криминалната  статистика на  лекарите - криминолози и да са си обяснили  проблема с тези хора.

Всички образи са много важни.

За Джанан - някъде срещнах, когато тя дойде и стана прокурор в Адана - не помня от къде дойде, но каза на Дила, че се е омъжила и се е развела.  Това беше когато Джанан пристигна в Адана и съвсем случайно се срещна с Дила.

Дила, Джанан и Суат са били студенти в  един факултет,  един поток, в една група и тримата.
Докато Джанан е била влюбена в Суат, то Суат е бил влюбен в   Дила, а тя в кого е била влюбена не казаха.

Съща както и Ръза бей и  Арзу са били състуденти в един институт, в един факултет и в една група и са живеели в една квартира  на семейни начала. Тогава са били любовници и е нормално да са  направили  бебето Мелис. През нощите какво са правили - сигурно са чели  за изпити./???/.....
               Стига, че стана много дълго и дали ще ме пусне????

# 279
Сиси благодаря, че си написала писмото от Али за Джемиле....
Спомням си прекрасно този момент - не помня колко пъти съм го гледала. Спомням си и усмивката, която премина през лицето на Джемиле, преди да разбере, че това е последното от омразния й Али, който не спря да тича след нея и да й помага, но за който нямаше прошка....Както пишат рускините  "глупая гордость" - не го казвам аз......

Добро утро, мили момичета,

нощес пак спря да ме пуска.  Желая на всички приятен предпочивен ден.
Най-хубавия ден от седмицата е петък.

Мамче, скъпа, ами спомняш ли си как Али и поднесе на тепсия всичките пари на холдинг Караджъ - 2 милиона долара, които Кенан открадна.
В една огромна кожена чанта, пълна догоре и всичко е   само за Джемиле  и тя въобще не се трогна от неговата постъпка.  Никаква благодарност от нейна страна нямаше.

Това е Джемиле, а после след като разбра, че вече го няма започна да реве - глупачка.

# 280

Цитат
На тоя Осман знам че не е Еркан  /сега му чета името не го знаех/ но не бях го виждала отблизо. Сега какво забелязвам - и  той има белег над лявата вежда отгоре към челото. Не е точно като на Еркан белега, но си приличат много.

Кой, този дето е легнал на гроба ли  newsm78

Да, този, който е легнал, не знам дали е на гроба.

Добре  се вижда белега му на челото над лявата вежда.

# 281
 Отивам на работа, днес имам едно арбитражно дело   служебно. Много е важно да го спечеля.

Приятен работещ ден на работещите.

Приятен ден на почиващите.  Всичко най-добро.

# 282
  • Русе
Добро утро в петък!  Hug

Снощи пак имаше проблем с форума, та едва сега можах да вляза в темата и...

Ани  Hug сега как си? Явно притеснението около багаж и пътуване... newsm78

Сиси  Hug успех на делото!  Peace

Хубав ден ви желая  Hug, поне  Wink не се очертава да е горещ  Peace

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 283
Добро утро и от мен
днес може би не трябва да забравяме чадърите...
Лек, спорен и усмихнат ден

Сиси добро утро Нощес не те е пускал форума, защото имаше профилактика.... Naughty Причината не е само при теб.....Успех на делото днес  Peace

Цвети  Hug да нощес имаше профилактика на форума....
Ще видим днес как ще бъда  Thinking Лек ден  Hug

# 284

Мехмет Али....

Общи условия

Активация на акаунт