Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 330

Guzel hatıralar bırakmak lazım gelecek nesillere .

Прекрасные воспоминания, которые я должен оставить будущим поколениям

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 21:47 от MAMA-AN

# 331

Nurgül Yeşilçay'ın Film Setinde Ayağı Kesildi
2014-07-20 13:41:15

'Gece' isimli filmde 'Süsen' isimli bir konsomatrisi canlandıran Nurgül Yeşilçay'ın rol gereği kırdığı seramik tabak ayağını kestiği için filme bir hafta ara verildi. Ayağında ayakkabı olduğu halde Yeşilçay’ın kesilen ayağına 15 dikiş atıldı. Doktorunun ayağının üzerine basmasını yasakladığı oyuncu için ekip arkadaşları “Kesin nazar değdi” yorumunu yaptı.

YENİ SEZONDA REKOR ÜCRET İLE DİZİYE BAŞLAYACAK Yeni sezonda Erkan Petekkaya’yla rekor ücretle diziye başlayacak olan Yeşilçay, “Gece” filminin ardından üçlemenin son filmi “Apaçi”yi çekecek. Yeni projede Yeşilçay, kot taşlama işcisi bir gencin dramını beyazperdeye aktaracak. Bu meslekle uğraşan işçilerin soluduğu tozlar nedeniyle yakalandığı akciğerde oluşan silikozis hastalığıyla ilgili mücadele konusu, geçen yıllarda Meclis’e de taşınmıştı.

# 332

Здравейте... Hug
Нюргюл си е порязала крака по време на снимките на "Нощ"..откарали са я в болницата, направили са й 15..шева...била, добре...вече, но снимките спират..за седмица...заради,  инцидента..

# 333
Кралице ти се появи  Hug

Момичета гледам из фейса e започнал  сериал с участието на Serkan Çayoğlu - Бурак от Зехтина...

Сериала се казва Kiraz Mevsimi - Serkan Çayoğlu е с главна мъжка роля....В сериала играе и Месуде от Ойлето.....

за сериала и актьорите тук

# 334
Немога да разбера..добре, но загатват в хабера със злополуката и за още някакво участие на Нюргюл в едни други снимки....отново, игрален..последният от някаква трилогия"Апачи"..щяла да се снима... newsm78 newsm78 newsm78

# 335
  • Русе
Привет отново и тази вечер!  Hug

Ани  Hug и аз разбрах преди малко за този убавец -  Wink една приятелка разпитваше за него и аз я информирах, че нали ми се наби в очите преди време в Зехтина  Simple Smile

А и кой знае може да излезе нова звезда от него с тази му нова роля  Peace

# 336
Немога да разбера..добре, но загатват в хабера със злополуката и за още някакво участие на Нюргюл в едни други снимки....отново, игрален..последният от някаква трилогия"Апачи"..щяла да се снима... newsm78 newsm78 newsm78
За злопополуката видях хаберите още през седмицата, но не съм ги слагала, защото Нургюл  все още не ми е в дневния ред  Naughty  Grinning Пожелавам й бързо оздравяване и да продължи успешно със снимките на иглалния/ните филм/и....

# 337
Да Цвети във фейса Ети е пуснала снимки и понеже си харесах Буракчо в Зехтина, та затова се заинтересовах. Щяха да направят хубаво филмче с Айча , ама не стана, пък виж сега момчето е с главна роля. Пожелавам му успех  Peace Дано не спират сериала  Praynig

# 338

Soner'le yolculuk çok keyfli

# 339
  • Разград
Привет отново и тази вечер!  Hug
Ани  Hug и аз разбрах преди малко за този убавец -  Wink една приятелка разпитваше за него и аз я информирах, че нали ми се наби в очите преди време в Зехтина  Simple Smile

А и кой знае може да излезе нова звезда от него с тази му нова роля  Peace

Рускините много го харесват. В контакта е пълно с негови снимки. Сбират екип за превод на сериала,  участва още и Дагхан К. от "Мечтатели"

# 340
# 341
Привет отново и тази вечер!  Hug
Ани  Hug и аз разбрах преди малко за този убавец -  Wink една приятелка разпитваше за него и аз я информирах, че нали ми се наби в очите преди време в Зехтина  Simple Smile

А и кой знае може да излезе нова звезда от него с тази му нова роля  Peace

Рускините много го харесват. В контакта е пълно с негови снимки. Сбират екип за превод на сериала,  участва още и Дагхан К. от "Мечтатели"

Dağhan Külegeç

Той е много забавен....Не знам дали знаете, но момчето е братовчед на актрисата Sevinç Erbulak, която игра Рухсар в Сон Бахар.....

# 342
# 343
# 344

..явно е някаква..младежка, любовна и забавна комедия... newsm78

надписи:
1: Аз ...от първият ден, откакто те видях...съм влюбена в теб!
2: Вай...така ли?
3: Така е, наистина е така..
4: Моля те, приеми..любовтта ми!

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 22:18 от KraLeva66

Общи условия

Активация на акаунт