Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 22:53 от KraLeva66

# 706
Да, Сиси..привет...всичките 19 епизода съм ги гледала..преди доста време и то..4-5 години...вече не помня..кога беше..преди "Бели макове"..дори... newsm78
Те и по едно и също време..са снимани..един след друг... двата филма! bowuu bowuu bowuu

# 707
                    Знам, че всички обичаме ЯВОРОВ, защото сме замесени от неговото тесто.

Яворов и неговата безсмъртна любов - Мина.

Две хубави очи.  Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те....
Душата ми се моли.....
дете,
душата ми се моли!!!......

Страсти и неволи
ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях....
Булото на срам и грях -
не ще го хвърлят върху тях
страсти и неволи....

Душата ми се моли,....
дете.....
душата ми се моли...
Не искат и не обещават те!!!  -....
Две хубави очи......Музика, лъчи
в две хубави очи....
 Душата на дете!!!....

# 708
Доколкото на мен ми е известно...нещо с бюджета на филма, чела съм нещо се е случило...продуцентите са прецакали..нещата..и затова, набърза и само 19 епизода са направили и го финализирали... newsm78
Филма, въпреки всичко е различен...отново, интересна е историята...представена, по различен начин...Еркан и Азру..прекрасно играят....въпреки, всичко..друго в сценария и около....познанството и приятелството на двамата.... bowuu

# 709
Да, Сиси..привет...всичките 19 епизода съм ги гледала..преди доста време и то..4-5 години...вече не помня..кога беше..преди "Бели макове"..дори... newsm78
Те и по едно и също време..са снимани..един след друг... двата филма! bowuu bowuu bowuu

Благодаря ти. Започнах да си мисля дали пак заради рейтинга са го спрели филма и се ги убил за 2-3 минути и да свърши сериала.  Нали така правят.

Така спряха Четирите сезона на Айча. Толкова я харесвах в него.  Беше ме яз до пръскане. Ама...нищо.

После пак защо спряха и Зехтините, маслините, сапуните???  Нали пак заради  рейтинга....

Сега си мисля, че под покровителството  и финансирането   от Ендемол  Турция новият филм на  Еркан и Ясемин няма да го спират...  Така си мисля.

# 710
# 711
# 712
        Колко е красив там Еркан - млад, левент, красавец, любимец, мечта на всяка жена.

Тя за това Дидем се пати в чудо и започна да ходи по  масажисти, хирурзи, лепосукции, разни там СПА центрове, разни коректори на  лицето и не знам още какво, че да хваща   окото на  пресата и журналистите.  Ама те й го казват направо в очите, че се е много разхубавила, ама тя не чатка за какво иде реч.

Много усилия полага жената, за да си  запази брака, иначе...ще отиде на кино.....

# 713

Не знам защо тази червена спортна кола бижу е само в началото на филма - 1 минута и вече я няма.   Сигурно   е много скъп
наема й и за това продуцента се е отказал да я ползва повече.

Всичките им коли са  изключително скъпи, направо мутренски.  Ами нали това са оръжейните босове в Турция.

И ми направи впечатление - всеки си има по десетина  пистолета най-различни и след като убият някого хвърлят пистолета в Босфора. Тези пистолети нито някъде са регистрирани, нито ги има  закупени от магазините.  Как ще ги хване полицията - няма как. Професионални убийци.

Обучени са само да убиват хора.

# 714
    А, и друго какво ми направи впечатление - след като направиха сюнет на   Мурат /Мути/ -  детенцето на сестрата на Иит, понеже е станал вече "мъж" дядо му му подари истински пистолет, но от   чисто  злато.

Представете си какво богатство, какво охолство. Тези мутри не си знаят  парите.  За тях един милион лири са  "джобни"  пари.

# 715
   Сладури, лека нощ. Всичко хубаво. Приятни сънища.

# 716
# 717
  • Разград
Момичета днес имаме рожденничка, а така и никой не се сети да я поздрави.

# 718
# 719
Момичета днес имаме рожденничка, а така и никой не се сети да я поздрави.

Ваньо, не се сещам.  Коя е рожденничката?  Хатиджето ли ?

Общи условия

Активация на акаунт