Против акне/пъпки по лицето 3

• 122 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • тук и там
На мен ми изписаха Диферин 0,1процент(адапален),но го няма в БГ,и ми го донесоха от Турция.Аз нямам тежка форма на акне ,а комедони-ако това има значение-но имам белези от акне,останали от пубертета още.Проблемът е ,че докторът ме предупреди че може кожата да стане доста суха и да започне да се лющи от Диферина и ми каза сутрин да мажа със силно хидратиращ крем,но не каза какъв.Молбата ми е да ми препоръчате хидратиращ крем,но да не омазнява много кожата и да лъсвам след два часа,нито да е силно матиращ(не съм във млада възраст и не ми се отразяват добре младежките серии които са предназначени за акне), и да е добра основа за грим.Ако някой се сеща за кремче което да отговаря на условията ,ще съм благодарна ако сподели.

# 616
На мен ми изписаха Диферин 0,1процент(адапален),но го няма в БГ,и ми го донесоха от Турция.Аз нямам тежка форма на акне ,а комедони-ако това има значение-но имам белези от акне,останали от пубертета още.Проблемът е ,че докторът ме предупреди че може кожата да стане доста суха и да започне да се лющи от Диферина и ми каза сутрин да мажа със силно хидратиращ крем,но не каза какъв.Молбата ми е да ми препоръчате хидратиращ крем,но да не омазнява много кожата и да лъсвам след два часа,нито да е силно матиращ(не съм във млада възраст и не ми се отразяват добре младежките серии които са предназначени за акне), и да е добра основа за грим.Ако някой се сеща за кремче което да отговаря на условията ,ще съм благодарна ако сподели.
серума Биодерма хидрабио Peace

# 617
  • тук и там
Благодаря,ще го пробвам.  bouquet

# 618
Пак звънях на Сефора, за да си поръчам кремчето, което Holly Pink препоръча и този път ми казаха, че отдавна не са го зареждали и, че не се знае дали въобще ще го заредят вече. Някакви идеи от къде другаде мога да го поръчам?

# 619
Пак звънях на Сефора, за да си поръчам кремчето, което Holly Pink препоръча и този път ми казаха, че отдавна не са го зареждали и, че не се знае дали въобще ще го заредят вече. Някакви идеи от къде другаде мога да го поръчам?
В ebay дали няма да го има  Mr. Green виж ако искаш....за друг не се сещам....

# 620
Има го в Америка, но не знам защо не го зареждат тук. Там е част от постоянния асортимент, но името му е по-различно - http://www.sephora.com/acne-fighting-mattifying-moisturizer-P380989

Между другото още една препоръка от мен - тоникът с чаено дърво на Лъш / 100 мл. - около 12 лв. ; 250 мл. - около 20 лв. / Много ми допадна и действа страхотно

# 621
Няма го в ebay (първо там проверих Grinning) А ей сега погледнах, че сайта на сефора няма доставка до Бг...странна работа

# 622
Е, това е Американският, нормално. Сега гледам, че го няма и във Френския, и в Гръцкия - може са спрели да го внасят, идея нямам.

# 623
Прекрасно...тъкмо да се навия да пробвам нещо и те като нищо да са спрели да го внасят...какъв късмет само Grinning

# 624
Няма го в ebay (първо там проверих Grinning) А ей сега погледнах, че сайта на сефора няма доставка до Бг...странна работа
Може да го поръчаш до английски адрес / около 14 лири излиза/ и после с превозвач до БГ / около 2 лв. кг/

# 625
Искам да се запиша при вас.Предстои ми сватба догодина,но не само това е причината да започна да действам.След раждането,лицето ми стана още по-ужасна.Големият проблем при мен е ,че мноооого се чопля!Съответно имам много белези-кафяви,като пигментни петна.Нямам акне,а отделни пъпки,веднъж гнойни,веднъж подути....откривам си и по ръцете,които също чопля-съответно имам петна.Кожата ми е с разширени пори,както и черни точки.Купувам скъпа козметика ,но нищо.Започнах с шипката и чаено дърво и май е по-зле.Преди време бях чела за един бг крем -витасин,който много помагал.Сега пак започвам и него.Имам и юсерин,този срещу пигментацията-но и той май нищо.Поръчах си пеноксил,който казват ,че е магически.Ще дам отзиви.Кажете стъпка по стъпка как да действам с петната.Препоръчайте продукти.

# 626
Мога да ти препоръчам концентрирания пилинг на SVR. Те са два, за белези е ето този

Ползва се през вечер, а ако има излагане на слънце - задължилтено защита. Иначе уж не прави кожата фоточувствителна, но пише да се ползва такава, а и не е толкова агресивен като другите. Нанася се самостоятелно - нищо под и над него, само той.

# 627
Аз ходих на гениколог.Ще правя хормони др месец-репродуктивните,пък да видим.Ако и с тях в наред всичко вече не знам на какво ще се дължи.
Ще отида и на дерматолог.

# 628
Забелязах,че крема с бензил-пероксид премахва и петна,но изсушава кожата,но като няколко дни се маже мястото с крем се оправя....мажа се с най-обикновен крем не нещо специално- здраве бебе.

# 629
И аз си взех крема на Сефора преди около два месеца от the Mall. Току що ми свърши и съжалявам да прочета, че го няма вече. Останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт