ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 666
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • Манчестър
Някой гледа ли мача? Юве много ме радват. Страхотно играят днес. Жалко, че няма как да наваксат толкова много голове.
А Барса? Сякаш имам дежа вю. Позорно отпадане на четвъртфинали.  Confused

Още един гол и мача почва наново...

# 151
  • sf
Много тежко го понесох това с Барса. Роних сълзи в бара пред момчетата 😂
Още не ми го побира ума. Дано Реал отпаднат днес, че малко да ми намалее мъката.

# 152
Извинявам се на феновете на Реал, но и аз искам да отпаднат, малко интрига да има в шампионата.  Whistling  

Хора 3:0  newsm18
Господ е италианец тази вечер!  Grinning

Ред. Не! Спирам да гледам!  Confused

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 23:38 от precious*

# 153
Бясна съм , бясна съм . Винаги съм била за Реал, но днес съм погнусена от тях и бях за Юве.
Как може да изгонят Буфон и да дадат дузпа за белите по толкова подъл начин . Мафия . ма-фи-я
Юве заслужаваха да продължат

# 154
  • sf
Отвратена съм. Това не е футбола, в който се влюбих. Думи нямам.

# 155
Чак не ми се коментира.  Confused
Отлична игра в защита. Страхотен Буфон! И героят на мача Манджукич, а не Роналдо.  Peace    
При всички случаи това беше възможно най-ужасният начин да отпаднат от ШЛ.   Sad

# 156
  • София
Полуфиналните двойки:
Ливърпул - Рома
Байерн М - Реал М
Simple Smile

# 157
  • sf
А за издънката на Рома с билетите за полуфунала с Ливърпул още преди жребия, какво ще кажете?

# 158
  • София
Ако е истина това ще е скандала на века. Дано се разследва, а не замете...

# 159
  • София
Според мен е допустимо да се приеме, че е техническа грешка, много им се ще на ромите да им се падне ливъпрул - едно че се явява най-поносимия за тях съперник, второто че имат стара вражда - последният път, когато рома достига до полуфинал е 1984  и отпада именно от ливърпул

# 160
Manchester City шампионииииии! 5 кръга преди края любимия ми отбор е отново шампион, когато се влюбих в Сити никога не съм вярвал, че ще доживея да видя титла, а сега са 3 и купи и.......много съм щастлив. Успех на Рома в ШЛ.

# 161
Не знаех, че Сити имат фенове Joy Сори, ама не се сдържах Blush

# 162
От малка обожавам футбола, та така и до днес. Мъжът ми също е луд на тази тема и покрай нас и малката.
Истината е, че аз съм от Бешикташ (Турски футболен отбор)
Но ако става дума за по - известните съм за Рома и Ливърпул.............
Бундеслига я следя винаги, както й Супер Лига.

# 163
Май вече е ясен финалът в ШЛ. Жалко на Байерн. Не съм им фен, но ми се искаше някакси да препънат Реал. Колко много пропуснати възможности имаха. Rolling Eyes
Чак се чудя за кого да викам тази година.  Twisted Evil

# 164
  • sf
Реал и Байерн са най-омразните ми отбори, но бях за Байерн.
И малко да се похваля- бях в Мадрид за финала на Купата на Краля, Барса-Севиля. Страхотно беше!

Общи условия

Активация на акаунт