ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 595
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
А да знаете и сайт за взимане на билети за Италия за мачове в Милано ???

Благодаря предварително!

# 76
  • София
Този е един от най-добрите и популярни сайтове за онлайн продажба на билети
http://www.footballticketnet.com/

Иначе за най-сигурно просто отиди на официалните сайтове на Ман Ю, Милан и Интер Simple Smile

# 77
Здравейте, може ли да ми кажете сайт от който мога да купя билети за европейски мачове (пример:Манчестър Юнайтед).

Благодаря ви!

Билети за мачовете на Юнайтед трудно можеш да намериш на свободна продажба. За да си купиш билет, трябва да имаше One United Membership. Simple Smile

# 78
  • Манчестър
Здравейте, може ли да ми кажете сайт от който мога да купя билети за европейски мачове (пример:Манчестър Юнайтед).

Благодаря ви!

Билети за мачовете на Юнайтед трудно можеш да намериш на свободна продажба. За да си купиш билет, трябва да имаше One United Membership. Simple Smile

също от www.viagogo.co.uk но трябва да имаш мембършип или някой със сезонен билет.

# 79
Мерси много за информацията.

# 80
Какво става с Барса? Някаква опасна игра ли играят или просто са в криза?  Thinking

# 81
Въобще дори не трябваше да са тук на този етап. Да видим сега съдиите и УЕФА какво ще измислят, може пък да дисквалифицират Юве.

# 82
  • sf
Какво става с Барса? Някаква опасна игра ли играят или просто са в криза?  Thinking

Ох, болната ми тема. В криза са според мен. Сърцето ми обаче се надява, че ще прескочат Юве. Искам да бият Байерн на финала  hahaha

# 83
  • София
Барса са Ок, не може всяка година титла. Лео Меси остава. Догодина - нова атака към върховете! И на Европа, и на Испания.
За тази -остава да стискаме палци Реал да не стане първият отбор, дублирал ШЛ! Затова - FORZA Юве!

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 21:23 от Ronald

# 84
  • sf
Абсолютно! Юве най-много заслужават титлата. Стискам им палци!

# 85
И аз ще стискам палци за Юве!  Praynig Миналата година така ми се искаше Атлетико да обърнат Реал на финала ...

# 86
Ще гледате ли финала?
Не съм фен на Ювентус, но тази вечер ще викам за тях. Дано да разбият балерините.  Twisted Evil

# 87
  • Манчестър
Ще гледате ли финала?
Не съм фен на Ювентус, но тази вечер ще викам за тях. Дано да разбият балерините.  Twisted Evil

Аз пък съм фен на Ювентус , а и не обичам балерините😀

# 88
  • София
И аз не съм фен на Юве, но им стискам МНОГО ПАЛЦИ!  Mr. Green

# 89
  • София
12!!!!!!! Heart Eyes
Друго няма смисъл да се казва. Резултатът сам говори.  Sunglasses
 Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт