ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 615
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Когато рикошетите (и театрални падания) говорят и боговете мълчат!

# 91
  • sf
Когато рикошетите (и театрални падания) говорят и боговете мълчат!

Да не говорим за съдийството  Whistling

# 92
Laughing в пряка връзка с театралните изпълнения Laughing

# 93
  • София
8 изгубен ефрофинал за Юве, изравниха Бенфика.
7 загуби в КЕШ/ШЛ, пети пореден загубен финал в лигата?!
Ами лузърска работа.

А Реал, Роналдо и Зидан счупиха един куп рекорди тази вечер.  ooooh!

# 94
  • Beyond the stars
Хич не знам дали съм на правилното място, ама да си питам  Mr. Green

Планирам да купя билети за домакински мач на Ман Юнайтед  Blush Та ако някой е посещавал такова събитие, ще помоля за мнение какъв е шанса с членство да взема билети за Premier League.
Не за дербита, нямаме претенции срещу кого ще играят. Чудя се дали има смисъл от членство изобщо - в смисъл до колко има реален шанс за билети след всички продадени като сезонни, за фен клубовете, вип и т.н.
И изобщо всякакви съвети по темата - как да купим билети ще са ми от полза  bouquet
Човек какво ли не прави за любимия   Laughing

# 95
  • Манчестър
Хич не знам дали съм на правилното място, ама да си питам  Mr. Green

Планирам да купя билети за домакински мач на Ман Юнайтед  Blush Та ако някой е посещавал такова събитие, ще помоля за мнение какъв е шанса с членство да взема билети за Premier League.
Не за дербита, нямаме претенции срещу кого ще играят. Чудя се дали има смисъл от членство изобщо - в смисъл до колко има реален шанс за билети след всички продадени като сезонни, за фен клубовете, вип и т.н.
И изобщо всякакви съвети по темата - как да купим билети ще са ми от полза  bouquet
Човек какво ли не прави за любимия   Laughing

Ами шанса не е малък, но няма 100% гаранция,че ще успееш. Но щом не е за някое дерби може и да успееш.

Нямам идея за билети закупени направо от ЮТД. Има един уеб сайт www.viagogo.co.uk

На него пускат билети за продажба на стандартната им си цена и ако успееш да закупиш самия билет ти се изпраща от клуба.

За да можеш да се регистрираш да закупиш от сайта трябва да имаш или сезонен билет или мембършип карта.

Питай ако имаш други въпроси.

# 96
Тия билети из UK не се ли продават и за "простолюдието"?

# 97
  • Манчестър
Тия билети из UK не се ли продават и за "простолюдието"?

Може и да се продават, но аз да не знам.

Един колега се опитваше да купи за мач на Ливърпул със Съндърланд. 4 човека се бяхме включили за да успеем да вземем 4 билета. Но също беше с мембършип.

# 98
  • Beyond the stars
Благодаря  bouquet
За мембършипа е ясно, аз живеех с прекрасната илюзия, че може с един мембършип да се купят два билета ама тц  Mr. Green Сайта,който предлагаш, го мернах из чужбинските форуми, ама то реално си е същото като от официалния сайт на Man United нали- в смисъл ако там няма билети и на viagogo надали ще има.
Ще ми се някакси да не купя два мембършипа и накрая да си остана без билети  Mr. Green Ама все си мисля, че за мачовете с разни по-неизвестни няма да има наплив толкоз  Blush

# 99
За по-непретенциозни съперници не би трябвало да имаш проблеми.
Другия вариант, който обаче е свързан с повечко пари, е да купиш и членство към българския фен клуб. Тоест, да купиш и мембършип към клуба, и към фен клуба.  На тях им отпускат определена бройка за всеки мач. Така може да се уредиш с билети и за дербита

# 100
  • Beyond the stars
Оптимистично ми стана вече  Grinning
С фен клуба сложно ми звучеше - разни заявления за билети до УС, освен членството и в клуба и в българския официален фенклуб  Tired

# 101
wtf. т'ва звучи като билет за Марс. идва мач - пускат се билети из разни магазинчета - купуваш.

# 102
  • Beyond the stars
wtf. т'ва звучи като билет за Марс. идва мач - пускат се билети из разни магазинчета - купуваш.
Абе и на мен тъй ми звучи ама   Mr. Green
Въпросът е, че покрай мача има билети,хотели и т.н и не ме кефи да чакам да "дойде" някой мач  Peace
Пък Висшата лига ще ги пускат сега  Wink
А ако можеш да кажеш магазинчетата - най-добре  Blush

# 103
  • Манчестър
Благодаря  bouquet
За мембършипа е ясно, аз живеех с прекрасната илюзия, че може с един мембършип да се купят два билета ама тц  Mr. Green Сайта,който предлагаш, го мернах из чужбинските форуми, ама то реално си е същото като от официалния сайт на Man United нали- в смисъл ако там няма билети и на viagogo надали ще има.
Ще ми се някакси да не купя два мембършипа и накрая да си остана без билети  Mr. Green Ама все си мисля, че за мачовете с разни по-неизвестни няма да има наплив толкоз  Blush

Доколкото знам в viagogo се предлагат билети от хора със сезонни билети, но не могат да отидат на мача.

А в сайта на ЮТД се предлагат билети за general sale само ако има останали.

# 104
  • Beyond the stars
Доколкото знам в viagogo се предлагат билети от хора със сезонни билети, но не могат да отидат на мача.

А в сайта на ЮТД се предлагат билети за general sale само ако има останали.
Ясно  Blush Тоест по в последния момент изкачат там?

Общи условия

Активация на акаунт