ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 652
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
  • Манчестър
Да се похваля имам билети за Crystal Palace 30.09   Mr. Green  Party

Пфф кръвно вдигнах с тез билети, ама целта нали оправдавала средствата  Crazy

Трябват две членства за два билети, ама може да се оперира с един акаунт и да се синхронизират нещата.  Peace

Чудесно...откъде ги взе?

# 121
  • Beyond the stars
Да се похваля имам билети за Crystal Palace 30.09   Mr. Green  Party

Пфф кръвно вдигнах с тез билети, ама целта нали оправдавала средствата  Crazy

Трябват две членства за два билети, ама може да се оперира с един акаунт и да се синхронизират нещата.  Peace

Чудесно...откъде ги взе?

От официалния сайт, по 45 паунда West Stand  Peace Общо взето всичко беше на limited availbility за мача като влязох, само в средата най-отгоре имаше повече места.
Да се надяваме, че всичко ще е ок и няма да има промени.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 14:46 от Вълшебство

# 122
да казвам ли "казах ли ви" или няма нужда!

# 123
  • Beyond the stars
да казвам ли "казах ли ви" или няма нужда!

В смисъл, че нямаше нужда от членство или че ако вляза след 2 дни няма да има билети ?  Laughing

Да, знам, че ми казахте  bouquet

Благодаря на всички за подкрепата:)

# 124
че факта че само 1 мач изглеждаше available не значи че вечно ще е така Wink

# 125
Ех, какъв обрат на мача и какво нелепо отпадане на Лудогорец от надпреварата за Шампионска лига.  Sad Така ме е яд!  Twisted Evil Дано да имат повече късмет в плейофите за Лига Европа.  Flowers Four Leaf Clover
Късмет и на Ботев Пд утре.  fingerscrossed

# 126
Такъв борбен Лудогорец отдавна не бяхме виждали! Атмосферата на стадиона беше невероятна, но само тя не стигна за съжаление!
Дано имат късмет  в плейофите за Лига Европа и успех на Ботев Пловдив!

# 127
  • София
Такъв борбен Лудогорец отдавна не бяхме виждали! Атмосферата на стадиона беше невероятна, но само тя не стигна за съжаление!
Дано имат късмет  в плейофите за Лига Европа и успех на Ботев Пловдив!
Хубав мач, жалко че лудите не продължиха към ШЛ.

Един въпрос - новата трибуна стои Призразчно Празна, като помня стадиона на Апоел Беер Шева - комфортен красавец, за чий им беше на Лудогорец да играят в Разград пред една огромна празна трибуна и - вероятно - не повече от 5 хиляди по останалите трибуни? Какъв беше проблема, че новата трибуна нямаше зрители (така беше и срещу Жалгарис) - от УЕФА ли не са разрешили?

Изобщо, бъдещите проблеми пред Домусчиев са изключителни ниския интерес и слабата посещаемост на мачовете, дори и при все, че лудите играят супер. Но село Разград (без да се засяга никой, моля) си е с население не повече от 30 хиляди, включая баби, дядовци и деца, та на мач очевидно - дори и в най-големите дербита - няма как повече от 7-8 хиляди да идат; и то - я идат, я не, те телевизиите предават всичко. Та, мисълта ми е, че Домусчиев накрая ще завие я към Левски, я към някой друг отбор (Ботев, нещо във Варна), който, ако играе мачове на подобно ниво в ШЛ или ЛЕ, на стадиона му ще идват поне едни 30 хиляди, което говори и за много добра финансова възвращаемост....

# 128
То отдавна им се иска на много хора Домусчиев да завие нанякъде, ама пусто...той продължава да прави стадиони в това село.
Трибуната е празна, защото все още не е открита, не защото нямаше интерес. Вчера билети нямаше.
А защо да играе Лудогорец в Бургас или София? Да не би там да бяха пълни стадионите? Другите градове толкова мразят отбора, че дори националната съвест не е в състояние да ги прати по стадионите. 100 пъти по- добре е да си играят на техния си стадион.

Да, страхотен беше мача снощи, толкова навити бяха, когато решат могат, това беше техния стил, жалко за грешката, нямаше да ме е яд ако наистина Апоел са по- добри, но както видяхме снощи не са.
Жалко и успех от тук нататък!

# 129
  • София
То отдавна им се иска на много хора Домусчиев да завие нанякъде, ама пусто...той продължава да прави стадиони в това село.

Ами няма лошо, нека прави стадиони, но уви - и Ловеч (беше), а и Разград е град с малко население, Бг се обезлюди. Аз съм от София, от Левски, но с радост ходех на всеки мача на Лудогорец на националния, който определено събираше повече от 5 хиляди души; и винаги подкрепям Лудогорец по пътя им в Европа!

# 130
Поздравявам ви за това, аз също подкрепям всеки български отбор, когато играе с чужд, но уви, много сме малко. Като чета коментарите след срещите, повечето хора се кефят на загубите и омаложават победите, когато не става въпрос за техния любим клуб.
За Ловеч- предполагам, че никак не се понрави на техните фенове, това което се случи с отбора им.
А снощи имаше ужасно много коли от Шумен, Варна, Русе, за тези мачове интерес винаги има.

За новата трибуна, писаха онзи ден, че комисията на УЕФА ще се произнесе след срещата с Апоел, т.е. тези дни се очаква. Ще бъде открита официално на мач от нашето първенство.

Аха, ето подкрепа на думите ми:
http://7dnisofia.bg/archives/16702

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 10:52 от raja_nikol

# 131
Поздравявам ви за това, аз също подкрепям всеки български отбор, когато играе с чужд, но уви, много сме малко. Като чета коментарите след срещите, повечето хора се кефят на загубите и омаложават победите, когато не става въпрос за техния любим клуб.
За Ловеч- предполагам, че никак не се понрави на техните фенове, това което се случи с отбора им.
А снощи имаше ужасно много коли от Шумен, Варна, Русе, за тези мачове интерес винаги има.

За новата трибуна, писаха онзи ден, че комисията на УЕФА ще се произнесе след срещата с Апоел, т.е. тези дни се очаква. Ще бъде открита официално на мач от нашето първенство.

Аха, ето подкрепа на думите ми:
http://7dnisofia.bg/archives/16702
Този сайт бил на Гриша Ганчев, току що ме "светнаха" и че даже не си заслужава да се отваря! Само змии и гущери може да излязат от там или просто завист и злоба!

# 132
  • София
Загубите на Амфeтaминец няма как да не радват!  Laughing

само ЦСКА!  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 00:17 от Diavolo

# 133
Загубите на Амфитеминец няма как да не радват!  Laughing

само ЦСКА!  Twisted Evil
Колко зряло!  ooooh!  Tired
Радвате се, ама не ви идва на ума, че ако Лудогорец отпадне от Евротурнирите съвсем няма кой да го стигне в нашето първенство.  Whistling  Mr. Green
Рая, Вася, градски завиждам ви, че сте били на стадиона снощи!  Hug
За трибуната Рая е обяснила защо беше празна. Надявам се УЕФА да я одобрят, защото "домакинските" мачове в София не са домакински мачове за Лудогорец. Нито терена е техен, нито публиката.

Жалко, и Ботев отпаднаха.  Confused

# 134
  • sf
Нещо за трансфера на Неймар в ПСЖ? Още не мога да повярвам Sad

Общи условия

Активация на акаунт