ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 827
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Е, все пак бяха без Кейн и Сон, а и са доста изморени вече.
Кейн няма да играе и в Амстердам т.е. хубаво е да свикнат, че го няма. Последно четох, че до края на м. май няма да е готов.

Барса закономерно отива на финал при 3:0 .... засега, че има още малко време.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 23:46 от missence

# 286
Какъв мач беше вчера, само! Впечатлена съм и истински се наслаждавах на победата на Барселона!
Радвам се, че победиха. Меси беше уникален! А Дембеле и Нелсон ме разочароваха. Без никакъв късмет бяха Ливърпул вчера!
Щеген беше ЖЕЛЕЗЕН!!!!

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 12:46 от katerina emilova

# 287
Аз съм фенка на Валенсия и довечера чакам мача с Арсенал. Знам, че ще ни бъде трудно и ми е безкрайно мъчно за контузията на Черишев Sad

# 288
Аз съм фенка на Валенсия и довечера чакам мача с Арсенал. Знам, че ще ни бъде трудно и ми е безкрайно мъчно за контузията на Черишев Sad
Еее аз пък съм огромна фенка на Арсенал! 😁
ЛЮБИМИЯ ми клуб от Англия!
Ще видим довечера, мача ще бъде интересен сигурна съм. И смятам, че Валенсия са доста силен съперник, а и напоследък със загубите на Арсенал имат огромни шансове! Но аз не спирам да вярвам в отбора си и се надявам довечера да ги бием!
Обаменянг е доста добър, но напоследък все лекува малки контузии, които го изваждат от игра за няколко мача и губи "инерция". Напоследък и схемата, в която играе отбора не е правилната според мен и ни изиграва лоша шега, както в ЛЕ, така и във вътрешното първенство!

Доколкото Черишев, тази година го гледах на Световното за пръв път и доста ме впечатли, много силен удар, техника, момчето е доста добро!
Но ще видим......

Ще бъде интересно! 😁❤️ Успех! 👌🏻

# 289
  • София
Какъв мач беше вчера, само! Впечатлена съм и истински се наслаждавах на победата на Барселона!
Радвам се, че победиха. Меси беше уникален! А Дембеле и Нелсон ме разочароваха. Без никакъв късмет бяха Ливърпул вчера!
Щеген беше ЖЕЛЕЗЕН!!!!
тер Щеген просто ги спаси на 2-3 пъти, но Барса си бяха по-класният отбор. Мен ме разочарова Коутиньо за пореден път. Не може да се наложи в отбора, а каква звезда беше в Ливърпул.

# 290
  • София
Много силна Барса и гениален Меси.
Непростим пропуск на Салах на празна врата.

# 291
  • София
Много силна Барса и гениален Меси.
Непростим пропуск на Салах на празна врата.
То бива талант, то бива гениалност, ама неговото на моменти е някак свръхчовешко (за Меси говоря). Не знам Барса какво ще прави след неговото отказване. Хем голове вкарва, хем стимул им дава, изобщо е човекът-оркестър. Отделно със Суарез се разбират без думи. Класа!

Салах и той не разбра как топката НЕ можа да влезе. Много ми хареса играта на Мане, Ван Дайк и Милнър.

# 292
Щеген беше ЖЕЛЕЗЕН!!!!
тер Щеген просто ги спаси на 2-3 пъти, но Барса си бяха по-класният отбор. Мен ме разочарова Коутиньо за пореден път. Не може да се наложи в отбора, а каква звезда беше в Ливърпул.
Така е, Коутиньо не можа са разгърне потенциала си, както прави с останалите отбори в ЛаЛига..
Истината е, че Барса бяха по - класният отбор на терена. Второто полувреме почти пълна доминация на гостите, но топката просто не влезе във вратата. Щеген я беше залостил здраво!
Но Меси просто е Свърхчовек! Много силен футболист! 👌🏻❤️

# 293
  • София
Не му върви на Салах. Дано не е сериозна контузията.

# 294
  • София
Какво стана на Анфийлд????? Не мога да повярвам!!!!! Ливърпул биха без Салах и Фирмино.

# 295
Хора останах без думи!
Толкова никога не ме е било яд. Как Барселона се допусна до това, как?
Същото като с Рома. Тогава бях много раздвоена, защото обожавам идвата отбора.
Но днес...... По принцип без да обиждам никого, искам да кажа, че изобщо не харесвам Ливърпул, доста монотонен ми е.
Но днес, бях свидетел на нещо уникално.
Беше хубав мач, НО с голямо НО!
Много груб футбол от Ливърпул и на всичкото отгоре постоянно мрънкаха.
А и от 70мин като се затъркаляха по терена. То бавиш време, бавиш, ама се уля. 😂😂😂😂
Признавам си много ме е яд за този мач.
Но най се дразнех на Алба! Трябваше да го извадят още края на първото полувреме.
Тоооо нито едно негово центриране на отиде, където трябва, аа и беше виновен за 1 или 2 гола.

А този коментатор, какъв ееее, леле 😂😂😂 Личеше си за кой е 😂😂😂

# 296
  • София
Не само Алба. Това Барса ли бяха изобщо? Какъв беше този гол от корнера, който допуснаха? Как можаха да се оглеждат един друг след сигнал на съдията?

# 297
Не само Алба. Това Барса ли бяха изобщо? Какъв беше този гол от корнера, който допуснаха? Как можаха да се оглеждат един друг след сигнал на съдията?
Всички, ВСИЧКИ! Лежаха пак на Меси, ми той не може да е всичко!
Дори той днес не беше на себе си!
Мога да похваля само Щеген! ФЕНОМЕНАЛЕН! С тая защитата се справи добре!
Алба и Ракитич толкова ми се губеха, чак се дразнех! 😑😑😑😑
Но така.... Сега ще си викам за Аякс 😂❤️

# 298
  • София
Ако Аякс вземат купата, това ще е изненадата на целия сезон.

# 299
Ако Аякс вземат купата, това ще е изненадата на целия сезон.
То ако Тотнъм я вземе ще ме шокира повече 😂👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт