ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 749
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Много трудно преживях загубата на Барса, такова нещо не очаквах.
Мисля, че Байерн ще вземат титлата, колкото и да не ми се иска.

# 451
  • London
А защо не ви се иска? Доколкото знам скоро не са били шампиони, нека се порадват и техните фенове. И аз все си чакам Юве да ме зарадва, нашата суша е прекалено дълга.... Барселона и Реал бяха доста пъти шампиони и то в последните 6-7 години. Не бъдете егоисти хихи.

# 452
  • София
За да има качествен и интригуващ финал трябва съперници да са или Байерн - ПСЖ (логичния изход) или Лион - Лайпциг

# 453
  • sf
Ами защото Байерн се бори с Реал М за най-омразния ми отбор 🤣 следва Ливърпул. 😄 Абе егоист съм. Цял живот подкрепям само Барса, за мен останалите отбори съществуват само за да има с кой да играят "моите". 🤣

# 454
Оооо и те имаха много слаби сезони, далеч са от постоянство.

Мога спокойно да твърдя, че в последните години, единствения ни наистина слаб сезон, беше под ръководството на Нико Ковач. Преди това просто винаги сме били силни и постоянни....
Като цяло Ковач развали отбора и с идването на Флик, ние отново сме силата, която бяхме!

Simple Smile Лека Вечер Simple Smile

# 455
А защо не ви се иска? Доколкото знам скоро не са били шампиони, нека се порадват и техните фенове. И аз все си чакам Юве да ме зарадва, нашата суша е прекалено дълга.... Барселона и Реал бяха доста пъти шампиони и то в последните 6-7 години. Не бъдете егоисти хихи.

Heart

# 456
  • София
При Гуардиола не ми харесвахте с тази непривична за немския директен футбол тики-така. А и в ШЛ провал след провал. Елиминацията от Атлетико М бе безумна. 2 полуфинала и 1 1/4 финал ако не се лъжа.
Пеп става ама само за първенство.

Иначе ПСЖ меко казано впечатлиха. Имат и потенциала да се надиграват и дори да излъжат Байер в един евентуален финал.

# 457
  • London
Е, Неймар ще си удари гъза в тавана, ако спечелят ШЛ. То ще е надуванеееее! Ама нещо дочувам, че може да го пропусне финала? Има ли такова нещо?

Аз нямам омразни отбори, имам по-скоро дразнещи отбори в определени сезони, но това не значи, че след 3 сезона отбора няма да ми е симпатичен покрай треньор, игра, отборност.

Хах, донсита.... това го има само при фенове на Реал и Барса, много сте ми странни.Innocent

# 458
Е, Неймар ще си удари гъза в тавана, ако спечелят ШЛ. То ще е надуванеееее! Ама нещо дочувам, че може да го пропусне финала? Има ли такова нещо?

Аз нямам омразни отбори, имам по-скоро дразнещи отбори в определени сезони, но това не значи, че след 3 сезона отбора няма да ми е симпатичен покрай треньор, игра, отборност.

Хах, донсита.... това го има само при фенове на Реал и Барса, много сте ми странни.Innocent

И аз днеска чух по новините че Наймар може да пропусне финала - трябвало да е в карантин 12 дни защото си е разменил фланелката Simple Smile

# 459
  • София
Няма как да стане това с фланелката. Безумия и жълтини.

# 460
  • София
Байерн с 11-ти финал в КЕШ/ШЛ. Изравниха Милан. Реал Мадрид е далеч напред с 16 финала.
Байерн изравниха и друг рекорд на Милан от 1992/93 г. 10 поредни победи до финала. Ние тогава загубихме с 0-1 от Марсилия след безумни пропуски на Ван Бастен и компания. Ако Байерн спечели финала ще стане първия клуб в историята на ШЛ с купата след само победи!
Байерн постави рекорд в ШЛ, като стана единствения отбор в историята стигнал финала само с победи когато има и директни елиминации (10 мача, 10 победи)
Левандовски вече е само на 2 гола от рекорда на Роналдо от 17 гола в рамките на един сезон (Лева обаче е с 2 мача по-малко).
Байерн е с 42 гола този сезон, само на 3 гола от рекорда на Барселона от 45 вкарани гола в един сезон в ШЛ. Байерн подобри втория резултат от 41 гола на Реал Мадрид.

Екамби обаче какви пропуски направи не е истина... Тия пробойни в защита обаче на финала ще се наказват от Мбапе и Неймар.
За мен финалът е 50 на 50, въпреки че Байерн е фаворит заради името и традициите. Но гледайки линиите на двата отбора, то ми се струва, че защитата на ПСЖ е по-добрата от двете. В средата на терена леко предимство за Байерн, в атака са равностойни. Изключително интересен финал. Надявам се да има драми, евентуално продължение. Не ми се иска да има хендикап, искам интрига до последно, защото и двата полуфинала ме разочароваха. Твърде ясни, твърде в една посока. За неутралните фенове не е добре. Мача ще се реши от битката за средата на терена.
Финалът си е шампионски отвсякъде. За първи път от 1998 г. насам на финал са два отбора шампиони на страните си.
Отделно който и да спечели ще направи требъл, ПСЖ даже куадрапъл.

Simple Smile

# 461
Байерн с 11-ти финал в КЕШ/ШЛ. Изравниха Милан. Реал Мадрид е далеч напред с 16 финала.
Байерн изравниха и друг рекорд на Милан от 1992/93 г. 10 поредни победи до финала. Ние тогава загубихме с 0-1 от Марсилия след безумни пропуски на Ван Бастен и компания. Ако Байерн спечели финала ще стане първия клуб в историята на ШЛ с купата след само победи!
Байерн постави рекорд в ШЛ, като стана единствения отбор в историята стигнал финала само с победи когато има и директни елиминации (10 мача, 10 победи)
Левандовски вече е само на 2 гола от рекорда на Роналдо от 17 гола в рамките на един сезон (Лева обаче е с 2 мача по-малко).
Байерн е с 42 гола този сезон, само на 3 гола от рекорда на Барселона от 45 вкарани гола в един сезон в ШЛ. Байерн подобри втория резултат от 41 гола на Реал Мадрид.

Екамби обаче какви пропуски направи не е истина... Тия пробойни в защита обаче на финала ще се наказват от Мбапе и Неймар.
За мен финалът е 50 на 50, въпреки че Байерн е фаворит заради името и традициите. Но гледайки линиите на двата отбора, то ми се струва, че защитата на ПСЖ е по-добрата от двете. В средата на терена леко предимство за Байерн, в атака са равностойни. Изключително интересен финал. Надявам се да има драми, евентуално продължение. Не ми се иска да има хендикап, искам интрига до последно, защото и двата полуфинала ме разочароваха. Твърде ясни, твърде в една посока. За неутралните фенове не е добре. Мача ще се реши от битката за средата на терена.
Финалът си е шампионски отвсякъде. За първи път от 1998 г. насам на финал са два отбора шампиони на страните си.
Отделно който и да спечели ще направи требъл, ПСЖ даже куадрапъл.

Simple Smile

И аз се надявам на интересен и вълнуващ финал! Толкова ми се искаше Лева да беше вкарал още един гол, така щеше да му е по лесно дори да мине рекорда, но уви ❤️

Колкото до финала, определено мача ще бъде труден и за двата отбора. Съгласна съм, че тяхната защита е малко по добра! Силно се надявам Боа, да е здрав и да го пуснат, защото Зюле няма много игрова практика (след тежката контузия) и вчера ми се стори леко тромав! Преди контузията беше в топ форма, но сега... Предпочитам да пуснат Боатенг, макар че понякога прави предвидими грешки.

Надявам се идвата финала да бъдат интересни ❤️

# 462
  • София
Севила са безспорните крале на Лига Европа.
6 от 6?!
Като по пътя към рекордната 6 титла победиха последователно и то в рамките на редовното време, Рома, Уулвс, Ман Юн и Интер! Simple Smile

# 463
Добър вечер!

Не мога да опиша колко съм щастлива!
Ужасно се радвам, че Байерн е победител!

Честито на всички! ❤️
Много добър и напрегнат мач, стана хубав финал!! 😍😍😍

# 464
  • София
По-големия и опитен отбор заслужено спечели. Честито на феновете на Байерн! Simple Smile
Байерн се изравнява с Пуул с 6 ШЛ и става единствения клуб спечелил трофея след само победи (11 от 11)!

През 1-то полувреме по-чистите положения бяха за ПСЖ, но след 30 минута имаше само един отбор и това бе Байерн. Неймар и Мбапе са длъжници за отбора си. Какви пропуски само на Мбапе не е истина. За мен дузпа по-скоро нямаше. Много лесно падна Кингсли.
Иначе докога пак ще попитам докога от БТВ ще канят такива като Марков дето изприказваха куп огромни глупости ама огромни. И толкова много грешна информация хвърлена ей така в ефир. Непроверени неща/факти, говори се наизуст, личи си, че изобщо не е запознат с отборите, а ако с тях не е запознат с кой е да попитам? Станков и той е гола вода както почти винаги, но се търпи.
Само на Илия Груев трябва да му се дава думата.
Ей за това диемаджиите са клади като студиа над БНТ (освен ако не поканят Нойзи) или БТВ, защото не се приказват глупости от някакви динозаври...

Слабо второ полувреме за ПСЖ. Като цяло полувремето разочарова като ниво на играта за разлика от първото.

Байерн просто ги сломиха психически и ги подчиниха.

Общи условия

Активация на акаунт