154 Американски Летни Глезотии

• 46 210
  • 537
  •   1
Отговори
# 75
Хиър, проблемът идва, когато дойдат подаръците. С номер едно по снимки забелязвам, че сме имали само една много малка кошница с играчки.
Много съм се вълнувала и с двете, когато сме слагали бебешкото легло и съм редила дрешки в повивалника Heart Eyes

# 76
  • Чикаго / София
So what  браво на твоя мъж. А ти давай, наваксвай със серилите, че ей сега ще си дойде детето ед.ю
и няма да имаш време за това.

Ники и аз правих разчистване в къщи. Всички шкафове, скринове, клозети - всичко извадих и преподредих. изхвърлихме над 6 чувала с разни боклуци, незнайно от къде събрани. 3 от чувалите бяха дрехи за донейшън. Сега ми едно такова подредено, с полупразни шкафове, много ми е добре. До след 5 дни когато се връщат децата и ще надонесат отново една камара боклуци.

Хиър твоето е хубаво и вълнуващо запълване на празното пространство, придружено с много приятни емоции. Simple Smile

# 77
so what? чак мен ме амбицира да си преподредя книгите  Mr. Green Шкафовете и книгите ги преподреждам периодично.

Хиър, бъди готова не само стая/ шкаф да завземе, но след някоя и др година завземат и цялата къща  Mr. Green

# 78
...незнайно от къде събрани.

нали   Laughing

И шкафовете в кухнята прехвърлих преди няколко месеца. Органик брашно за печива от нзсикоягодина, разсипницата аз.

# 79
so what? чак мен ме амбицира да си преподредя книгите  Mr. Green Шкафовете и книгите ги преподреждам периодично.

ооо радвам се че съм те вдъхновила, но аз съм до кривата круша и сега ще го блеймвам на вас  Mr. Green

# 80
Някой използва ли миещ И-робот? Доволни ли сте? Ако да, кой модел използвате?

# 81
Съжалявам, Титина, не ползвам подобен робот. ММ от години ме врънка да вземем такава машинка, ама аз не ща. Как иначе ще науча фръцлите да бъдат къщовници?

# 82
Аз имам чистеща и съм много доволна от нея, най важното чисти и под леглата и мебелите...а и те учи да си подреждаш нещата и да нямаш разхвърлени неща тук и там  Twisted Evil

# 83
  • Чикаго / София
Миещ нямам. Имам от другите и съм супер доволна. Миещ имат мои познати, но не са много доволни от него. Бързо му пада батерията, остая мокри петна.

# 84
Здравейте!  Simple Smile Имам  молба към Вас. Сайтът на американска фирма, която оперира в България, има нужда от малко помощ, за да поднови работата си. Нужно е раздвижване в посещаемостта, само 1-2 кликвания от  ай пи адреси в САЩ, тъй като работят за американския пазар. Не е нужна регистрация, или постоянно посещение, достатъчно е влизане като гост, за да го отчете системата. Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват.
Поздрави!
http://www.pinkinvesting.com/

# 85
Аз имам чистеща и съм много доволна от нея, най важното чисти и под леглата и мебелите...а и те учи да си подреждаш нещата и да нямаш разхвърлени неща тук и там  Twisted Evil

Титина, от кой робот си доволна? Видях, че иРобот вече имат конкуренция  - Neato - с много добри ревюта.

# 86
Имам irobot roomba 660 и съм много доволна. Вече близо 3 години я използвам, а колко се опъвах в тогава. Не я исках хич.
Не знам за новите, но преди да я купим правихме много проучвания, а и имаме приятели от близо 10 години са с иробот. Та те мн ни я препоръчаха.

# 87
Хоп и аз при вас  Hug От това лято официално сме в Сиатъл и активно се радваме на страхотното лято, че доколкото дочух след месец два се почват едни дъждове, дъждове, дъждове.... Cry

Имам въпрос към самоосигуряващите се (ако има и други такива) - доколкото разбрах, ако си Independent Contractor и имаш над определена сума доход годишно, трябва да подаваш декларация и да плащаш данъци 4 пъти в годината (не е точно на четеримесечие, тъй като месеците варират...някой път са включени 2 месеца, някой път 4). Има ли някой, който вече е минавал през такава процедура? При условие, че сме влязли в страната посредата на годината доколко е задължително да подавам сега декларация до 15 септември? Мога ли да подам само годишна декларация както си е за всички останали догодина например? Пробвах да си поговоря с IRS по този въпрос, ама 40-50 minutes waiting time и необходимостта да вляза във видео конф на работа на 25-тата минута от чакането уби ентусиазма ми  Laughing

# 88
Добре дошла, Ленчита. Принципно тези неща са различни за всеки щат, та ще трябва да провериш при вас конкретно как е. Погледни dor.wa.gov - не може да няма инфо там.  Като си направиш акаунт  там ще пише какво и кога трябва да подаваш.

# 89
Лятото мина и със скоростта с която отчитаме летните си глезотии ще стане Тенксгивинг докато приключим! Ама ха! Това отчетна ли е или какво! Дори бременната се скатава!

Да дам тон - гонихме се с децата - аз на ролери, те на скутери и така - 10+км по байк пътО. Кеф неописуем, голям смях и само едно ме глождеше под лъжичката - кога пораснаха *******, уф! Малките ми гадинки!

Общи условия

Активация на акаунт