Отговори
# 585
  • Русе
И само да вметна, ама най- близко МЕТРО до Шумен не е това в Русе! Варна е поне с 20 км по- близо.
Говорихме за най-близък магазин МЕТРО до Разград, а не до Шумен. Peace

# 586
да похваля Била-та взехме Панеттон в червен кутия много е вкусен,също и шоколадовият Дядо Коледа от 1 и нещо  Peace

Не бях чувала това название, цъкнах в нета и се сетих, че съм виждала тези високи кексове из магазините по празниците - как са на вкус?  newsm78

# 587
да похваля Била-та взехме Панеттон в червен кутия много е вкусен,също и шоколадовият Дядо Коледа от 1 и нещо  Peace

Не бях чувала това название, цъкнах в нета и се сетих, че съм виждала тези високи кексове из магазините по празниците - как са на вкус?  newsm78
козунак с портокалови парченца и стафиди в формата на голям мъфин.малко по-сладък е от нашите козунаци по-магазините,но и стафидите и портокаловите парченца са по-големи и правят вкуса му още по-сладък.според мен качеството му е по-добро самият Панетон седи на конци и е добре изпечен отвътре и най-важното според мен че е  пресен.явно е скоро донесен.ако си падаш по-сладки работи ще ти хареса най-вероятно   Wink

# 588
Panettone е италиански козунак нещо средно между козунак и кекс с плодове.
 Каква цена има точно !?

# 589
  • Варна
Съжалявам, че поста ми е станал повод за спор.
Днес отидох до Метро и без проблем върнах играчката. Служителката ми обясни, че спокойно мога да върна стока при тях в срок от 7 дни с касовата бележка, а за хора от друго населено място правят компромис за срока. Не връщат пари, но издават документ за същата сума, който е валиден 1 година.
И да, няма законов срок, в който може да се върне стока, всичко е политика и добра воля на магазина.

# 590
Ами като цяло аз това написах и в самото начало - да отидеш и да пробваш.

# 591
 Каква цена има точно !?

5 lv.e v Billa (izvinqvam se  za latinicata)

# 592
 Каква цена има точно !?

5 lv.e v Billa (izvinqvam se  za latinicata)
Ние вчера бяхме в Кауфланд,там този козунак беше на промоция 3,99лв.Имаше два вида:стафиди и портокалови корички,др. ставида и шоколад,мисля,че беше!

# 593
И в Лидл мисля, че го има, но не обърнах внимание на цената  Rolling Eyes

Благодаря за инфото, относно какво представлява като вкус.

# 594
  • София
в някоя била /София Младост/ да сте засичали от шоколадите линд, който са на промо сега? 2 броя за 3.99 тъй като в няколко други магазина няма и няма.

# 595
  • София
в някоя била /София Младост/ да сте засичали от шоколадите линд, който са на промо сега? 2 броя за 3.99 тъй като в няколко други магазина няма и няма.

В неделя имаше в изобилие в магазина на Хан Кубрат и Ломско, но Надежда ти е малко далечко  Thinking

# 596
И аз съм връщала стока в Метро, няма проблем. Върнаха ни парите на каса, тъй като не искахме да пазаруваме друго, а сумата не беше малка - към 300 лева.

# 597
  • Варна
Благодаря на  Moringa,че сподели за кашкавала в Мy market-точно по мой вкус е,взех за проба и си го изядох.А е към 8,50лв/кг-пак ще взема.

# 598
Да знаете колко струват белените орехи в който и да е магазин?

# 599
  • Бургас
Над 20 лв.Това е за Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт