Отговори
# 615
Била - в нея ще проверя . Благодаря .
 Но какаото Джордани си е чудесно.
За какао Моцарт  чакам да каже някой има ли го още на нашият пазар.

# 616
Да попитам картите от Пени или Била примерно важат ли за чужбина ? Извинявам се ако въпросът е дебатиран вече ,но нямам никакво време да чета от начало.

# 617
преди време някой беше питал за календарите на Билла.аз днес се сдобих с такъв  с покупка над 20лв.а за картите на Билла и на Пени незнам дали важът за чужбина.може би ще пише в тяхните официални страници в нета  newsm78

# 618
  • Русе
yulmana, Моцарт преди имаше в МЕТРО, но вече не знам дали го има. Откакто не живеем в Русе, в Метро ходя все с деца и мъж, а тогава ми е невъзможно да обикалям и да разглеждам. Преди ходех служебно да пазарувам и имах време да оглеждам. Стоеше не при сладкарските подправки, а при кафетата и напитките.

# 619
Аз съм го купувала /но много отдавна / от магазин да насипни  и пакетирани  кафе и чай  / . По -хубаво какао не съм срещала ,в един био магазин мелят директно какаови зърна ,но не съм  купувала. Какао "Моцарт" ухаеше прекрасно.

# 620
  • 1st floor
В т маркет пловдив на бул.Шести Септември обявените на промоция пържоли на цена 5.79за кг,се продават на щанда за 6.69 за кг.
И в нашия (Люлин 2) е същата работа. Но пък бяха останали две единствени парчета (в четири след обяд).

# 621
Има ли някъде Маскарпоне на промоция?

# 622
  • Sofia
преди време някой беше питал за календарите на Билла.аз днес се сдобих с такъв  с покупка над 20лв.

На мен не ми дадоха, а днес пазарувах за доста повече пари. Crossing Arms Даже питах за календари, но казаха, че още не са получили. Какъв е календарът тази година?

# 623
  • софия
Вчера на жена преди мен и дадоха календар, пазарува за 100 лева.

# 624
преди време някой беше питал за календарите на Билла.аз днес се сдобих с такъв  с покупка над 20лв.

На мен не ми дадоха, а днес пазарувах за доста повече пари. Crossing Arms Даже питах за календари, но казаха, че още не са получили. Какъв е календарът тази година?
жълт календар с разни картинки от горната страна от долната страна има рецепта за месеца с разбира се реклами +самият календар с празниците.на мен ми харесва и мие симпатичен.незнам дали са нямали,ама и впредвид че по някои път персонала си прибира някои друг календар  Wink

# 625
Има ли някъде Маскарпоне на промоция?
В Пени - 250гр за 2.29лв, от 22 до 28.12.
Лично на мен обаче от всичките маскарпонета, това най не ми харесва, усещам вкус на брашно. Иначе цената е много добра.

# 626
  • под тепетата
На мен днес ми подариха - сметката ми беше за 20 и 3-4 лв. Хубав е.

# 627
Да попитам картите от Пени или Била примерно важат ли за чужбина ? Извинявам се ако въпросът е дебатиран вече ,но нямам никакво време да чета от начало.
Една жена попита на касата важи ли австрийска карта за Била,отговориха:Не.Направиха и на момента тукашна.Предполагам,че и чужбина на важат нашенските.

# 628
Ами то там и стоките са с друг стандарт / поне по мои наблюдения - купувала съм най -евтини кренвирши в Била в Прага / за приятелка бяха и не вярвах да са хубави /  - та бяха на светлинни години по качество и вкус от нашите и то сравнявам с най -скъпи те такива .
 Боя за коса на Лореал -няма нищо общо със същата марка произведена за България /и Румъния май Grinning /
 Ние сме явно третият свят в Европа .......

# 629
  • Mediterraneo
Аз си поръчвам шампоани и тампони от Испания да ми носят  Laughing Понеже съм убедена в по- доброто качество на стоките там от тези на същите марки тук.

Общи условия

Активация на акаунт