Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Чета всичко, но рядко пиша и се надявам, че не сте ме забравили..  Laughing
Не се включих в тази игра и мааалко съжалявам, но пък ще се радвам с вас всички подаръци и изненади!!  Heart Eyes
Миж, чудна темичка си сътворила отново  newsm51
Вени, поздравления за успехите в класирането  newsm10
Както прочетох за срещичка из София или не съм разбрала правилно ?? Много е вероятно през август да съм известно време в София и тогава можем да заформим една раздумка, нали?

# 76
  • на североизток от Рая
Аз съм хепи, благодаря за палцестискането  Heart Eyes Hug!

Вени, пропуснах да ти кажа, че тази новина направи и мен хепи.  Party Hug

Мария Ч.Hug!

Вени, аз също се колебах при избора на книга за моето другарче. Но тук няма капризни момичета, избирай смело.  Peace

Гигова, четеш ли ни? Как сте?  Hug Heart Eyes

# 77
  • София
Е, Вени, супер!  Grinning  Радвам се за вас!!!  Hug
Къде го приеха, ако не е тайна - в 127-мо ли?

Мария, ще се радвам, ако дойдеш на срещата  Hug

# 78
  • Ямбол
Миж, ако съм в София - задължително съм с вас  Hug

# 79
  • София
Е, Вени, супер!  Grinning  Радвам се за вас!!!  Hug
Къде го приеха, ако не е тайна - в 127-мо ли?

Не, Миж, не в 127-мо, а в 7-мо СОУ, което също е страхотен вариант!

Благодаря ви момичета още веднъж   bouquet!

# 80
  • София
О, 7-мо е много по-добър вариант!  Grinning Както ти казах на 127-мо само името му е голямо напоследък Tired

# 81
  • София
Вени,честито!Казах ли ти аз,че нещата ще се наредят в правилната за детето посока.Много се радвам за вас Hug
Нелко,милата ми! Hug
Скрит текст:
Бабо,какво вариш в гърнето?Мед и масло?А,продаваш ли го?Продавам го,залагам го,на тебе го не давам!

# 82
Браво,Вени,много се радвам!  Hug

# 83
  • на последния етаж
Ехаа, какво правите с тези теми? Аз напоследък имам доста работа и дори по диагонал не мога да ви прегледам.

# 84
Днес забравих да си взема книга на работа и голяма скука пада, само пуша и кафета пия , без книга ми е ужасно , едвам минава времето  newsm45  

Вени , браво на детето , стискането на палци си е свършило работата  Wink Hug Сега си отпусни душичката  Hug

# 85
Днес забравих да си взема книга на работа и голяма скука пада, само пуша и кафета пия , без книга ми е ужасно , едвам минава времето  newsm45  
Напълно те разбирам  Cry аз веднъж бях взела една книжка на нашия язовир, прочетох я за 1 ден... обаче! Сестра ми взела друга, която чете в момента, аз как да чета от нея? Не става.. таблета ми пък батерия нямаше. Е, бях в абстиненция направо  Sick spoko отвори си читанка  Mr. Green Hug

# 86
  • София
При нас отново се излива порой ...   ooooh!
Вече не знам, направо ...  Tired

# 87
  • на североизток от Рая
 Ох, като чуя, че някъде вали... ooooh! А Гигова писала ли е във фейса, някой знае ли?

При нас е  голяма жега, аз се метнах на возилото, синът ми се реши и дойде с мен. Заведох го в зоопарка, и снимки направих. Съвсем малко животни са останали, и те едни изпостатели, жал ми стана. Затвор за животни.

Скрит текст:

Павианът определено се престара - дупи се, чопли си ноктите, гледа ги като че ли е лакиран, после пък дойде срещу нас и тропна насреща ни, сякаш вика "къш", а като се смеем, сумти, смешник голям. Накрая се качи на люлката си и ни обърна гръб.  Joy

И една красива животинка.  Heart Eyes

Лисицата първо се престори на заспала, но отвори очи накрая.  Laughing И толкова е дръглива.

Нутриите са интересни, като огромни плъхове са, потрисат ме като се приближа.

И стига толкова

Момичета от Варна, работи ли зоопаркът във вашия град? Синът ми иска да види лъв и тигър, иска ми се да го заведем.

Днес няма ли някой с подарък?  Simple Smile

# 88
  • София
А Гигова писала ли е във фейса, някой знае ли?

Мисля , че е добре  Гиговчето ...  Laughing  На сухо и хубаво място е  Mr. Green
Аз сега като първа клюкарка ... да не си помислите нещо Joy  smile3505

Хубави снимки, Нели  Hug

# 89
  • в огледалото на живота
Вени,честито на момчето  Hug
Хайде отпусни душичката и ти вече!

Нели,не знаех,че имате зоопарк в Шумен..я,какви симпатични животинки...а,сърничката... Heart Eyes

Работи във Варна зоологическата градина,последно април като бяхме за преглед на малката там,посетихме и нея след делфинариума.Голяма радост беше...всичките и харесаха,но понито и морските свинчета и станаха любимци.Жалко,че влакчето не работеше,да се повози и на него,но и на това беше доволна мъничката ми  душичка...

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 09:56 от devi4ca

Общи условия

Активация на акаунт