На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 696
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 780
  • Резерват "Северозапад"
За Добринище планирам дълъг уикенд към средата на лятото Heart Eyes...миналата година отскочихме дотам за минералният плаж и много ми хареса Laughing. Та да попитам за качествено място за отсядане - в случая не държа на басейн...та препоръчайте нещо подходящо.

# 781
Била съм в Орбел и спа, Тонината къща и Валентино 1 , навсякъде ми хареса. Каквото те интересува питай, сега планирам на 20 ти -  Русковец , дано ни хареса, по-скъпичко е , ама басейните са си там,не са градски  и Орбел има басейн  де и хубаво спа Peace.

# 782
  • Резерват "Северозапад"
По скоро клоня към къща за гости, досега не съм ходила на такава, само на хотели с басейни и СПА...та малко промяна ми се иска Wink. Може и да не ни хареса, щерката е свикнала на по-луксозно, но аз искам нещо различно...е, по-качествено е за предпочитане, ако има такива къщи в Добринище Heart Eyes.

# 783
Валентино 1 и Тонината къща са такива къщи. Домашна храна , евтино, във Валентино съм яла най-добрата домашна закуска. Обикновени стаи, подредени, чисто, хората любезни. Във Валентино има и механа, хубаво беше. Нощувка 40 лв  Peace за двама

# 784
Бихте ли ми казали, в Добринище къде може да се отиде на басейн по това време на годината? Има ли обществен закрит или пък някой към хотел, достъпен за външни посетители?

# 785
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря bouquet, ще ги погледна.

# 786
Бихте ли ми казали, в Добринище къде може да се отиде на басейн по това време на годината? Има ли обществен закрит или пък някой към хотел, достъпен за външни посетители?

В Русковец СПА-то може да се ползва от външни посетители срещу заплащане. Мисля, че беше 15 лв. в делничен ден и 20 в почивни. На центъра има и общински възстановителен център с басейни с минерална вода, но не знам какви са условията там. Докато се разхождахме в пака, който е около възстановителния център, ми направи впечатление, че доста хора го посещават.

# 787
Чула съм за това, градска баня го водят. Не съм ходила, а за Русковец ще пиша на 24, отиваме за 3 нощувки, дано ни хареса. Имаме нужда от почивка Party. Аз по принцип обичам Римска баня в село Баня,но те с тези ремонти все единият басейн не работи и също много вдигнаха цените.

# 788
ЗА Гергьовден бяхме е Русковец. Явно вече му се носи славата, защото беше пълно.
Отидохме с още 3 семейства и на тях много им хареса. Лично аз предпочитам да ходя там не в пикови дати по почивни дни, защото СПА-то започва да прилича на градски басейн - шумно и препълнено. Това е единтвеният недостък, който намирам на комплекса, но за това хората от комплекса не са виновни, разбира се. Иначе в ресторанта с местата не е имало проблем. Храна на блок масите също се зарежда непрекъснато. 
Едно от семейството беше настанено в къщичките - много уютни и добре направени. Иделани са за почивка на семейства с големи деца, на които са им нужни 2 спални.

# 789

Едно от семейството беше настанено в къщичките - много уютни и добре направени. Иделани са за почивка на семейства с големи деца, на които са им нужни 2 спални.

Много полезна инфо, благодаря Едора bouquet

# 790
това имах и аз предвид затова предложих Чифлик /от опит/ и Шипково за който знам че има мин вода.. без да съм отсядала /само минавала /, въпреки че съм била и на басейн с подгряване в района
За Чифлик за кой хотел имате впечатления?

# 791
  • Варна
Имам впечатление за Чифлика Палас и то само негативни. Не се лъжете да ходите там под всякаква критика е всичко, а цените са надути и без никакво покритие.

# 792
то целият Чифлик е с надути цени . Аз в Чифлика палас съм ходила когато беше още Веника палас - и пак си бе доста зле като обслужване ...Явно смяната на името изобщо не  му е повлияла добре . Преди време бях нацелила Дива, но нямаше места /имало ваучери/ и ...отидохме във Вълевите къщи. Там има едно басейнче "локвичка" - толкова е малко и джакузи . Къщите са разделени на студия и са с два входа на два етажа - големи са чисто е - има и отделна сграда за приготвяне на храна, както и маси. Последния ден рано сутринта влязохме в джакузито което току що бе напълнено - никога не съм влизала в по гореща вода - уникално е ..

# 793
Като сме стигнали до този регион, да ви споделя за провалената ни почивка в Спа хотел Шипково. За студио, което се състои от две стачки по 15 квадрата ни поискаха 130 лв. за двама възрастни и дете на две години. Трябва да спомена, че банята е оборудвана с мини сауна, може би затова са решили, че трябва да струва толкова, но счупения душ не си го бяха оправили. За допълнително настаняване на още един възрастен (на разтегателния диван в хола) -още 50 лв.Базата е ужасно вехта, вътрешният им басейн си е просто джакузи със студена вода. Външният не го ползвахме, защото времето беше лошо, а водата му няма и 30 градуса, така че не става. Спато е най-обикновена сауна и парна баня, друго няма. А пък халатите, които ни дадоха, са били бели на цвят мноого отдавна. Закуската не само че не беше на блок маса, а на въпроса ни какво предлагат, отговорът беше "днес имаме баница". Донесоха ни три порции, явно детето не закусва според тях. По искахме си още една порция, не са ни карали да я плащаме. Е, след първата нощувка (при резервирани три) си стегнахме багажа и им съобщихме, че напускаме. При което ни поискаха да платим магнитната карта за вратата, която те ни дадоха спукана още при настаняването и заради която същата вечер не можахме да си влезем в стаята. Мъжът ми се обяснява на рецепцията, в крайна сметка платихме някаква символична компенсация за ранното си напускане, без картата. Пиша всичко това не защото съм някаква претенция, дето не може да й се угоди, а за да спестя на някой разочарованието на мен и моето семейство. За такива цени ще намерите в пъти по-добри условия. И пиша всичко това чак сега, защото освен всичко останало и интернетът беше кръгла нула дори в ресторанта, където им беше рутерът.

# 794
Колкото за Добринище, ние сме ходили във Валентино 2 през зимата на 2013г. и помня че беше доста евтино сравнително. Стаите бяха големи и хубави, храната вкусна. Има само сауна и парна баня, обаче, и не е много близо до басейните с мин. вода, примерно на 15 мин. пеша (ама не с деца). Иначе е на доста спокойно място.

Общи условия

Активация на акаунт