Север Юг 23

• 29 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Марги,  Grinning няма защо да ми се извиняваш.
Случват се понякога разминаванки, затова са разговорите за да се изясняват ситуациите.
Лека полека започват да излизат статии.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/174501.aspx

# 586
# 587
  • Плевен / София
Здравейте  Hug
Наде,Светле,Марги,Фенче,Инче,Айра Heart Eyes
Фенче, докъде стигна  Перла....

http://vbox7.com/play:c8487bc8
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 19:42 от gostenka68

# 588
  • Плевен / София

при нас пак заваля и за разнообразие с гръмотевици...ако нета спре да ви пожелая
Скрит текст:

# 589
gostenka68, Heart Eyes
За Перла...понеже съм на линия, а и Фенчето,  Heart Eyes  няма да възрази, днес излъчиха еп. 55 и 56-ти
Скрит текст:
Епизод 55
Бахар разбира ужасена, че брат й Берк е замесен в смъртта на Али, разследвана от Гьокхан. Мехмет и Инджи решават да имат бебе, а Инджи се записва на шофьорски курсове. Пънар подготвя своя изложба. Гюлсюн разбира, че дъщерята на Левент не я иска. Пънар предупреждава Инджи, че едно дете би провалило цялата й кариера, като и Енгин е видимо обезпокоен от този факт. Междувременно Мехмет решава на своя глава, че Инджи трябва да спре да работи, когато имат дете. Оказва се обаче, че забременяването няма да е толкова лесно. Тарък предприема мерки да отнеме попечителството на Гюлсюн върху Доуш.

Епизод 56
Близките на Гьокхан гостуват на Шадоолу, за да поискат ръката на Бахар. Гюлсюн и Левент пък решават да се оженят, макар Гюлсюн да страда заради отношението на баща си. Разкрива се още една семейна тайна - за отношението на Мехмет Фикри към майката на Бахар и Берк. Машинациите на Тарък вече започват да дават резултат... Инджи разбира за проблема със забременяването си, заради което и Мехмет дави мъката си в пиене.

Резюметата са от конкуренцията...  Wink
Източник: http://www.btv.bg/article/seriali/perla/epizodi/epizod-42-58.html

Заповядай, ако искаш и да гледаш еп. от днес! Hug
http://vbox7.com/play:2d4c7b7312 Епизод 55
http://vbox7.com/play:a2ec5bb969  Епизод 56

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 19:59 от margita9

# 590
Имате много поздрави от Петенцето Hug
тя е била на почивка и се е плацикала по басейни миналата седмица, ама каза че ще намине Grinning

# 591
  • Плевен / София
Айра, благодаря за хабера....
Марги, значи затова Фенчето ми говори за бялото поло на Мехмед....
Дъжда спря, имам интернет... newsm68 newsm44
нещо за добро настроение
Скрит текст:
Скрит текст:

# 592
Здравейте милички Hug Heart Eyes Hug
Айрич благодаря за хубавото ти пожелание,но уви не беше ок деня,даже още 2 неприятни неща се случиха,но няма да занимавам аудиторията със себе си пак
Марги благодаря и на теб,на мен пък търпението ми не е от много от силните ми черти,но ще го мислим някак
Тенкс за Петето

# 593
  • София
Милинки! 4470 4470 4470
Какво си правите? Hug Hug Hug
Само се отбивам да ви пожелая хубава вечер!
Надявам се, че с поздрава ми няма да идразня аудиторията!

Ванче Hug Hug Hug  изчетох те!
Не виждам какво те притиснява милинка? Ти прави това което искаш и го прави както трябва,и както на теб ти харесва-пък хич да не ти пука какво говорят другите.А те да говорят каквото си искат. За съжаление колегите не можем да си ги избираме,и сме принудени понякога да търпим всякъкви изцепки. Може и да те провокират да си изпуснеш нервите, и да ти направят сечено. Затова се дръж на положение.Няма да се откажеш от любимите ти занимания, само защото техните мозъци са спиртосани и не стават за нищо я!
Не обръщай вимание на тези дребни душици.Пази си работата! Hug Hug Hug

# 594
Благодаря ти Ками Heart Eyes,но точно това правят,чудят се с какво да ме провокират ,да се издразня,днес решиха ,че ще ми пускат климатика на яко минус,защото виждат че съм зиморничава.И просто си мръзна там ,нооо...какво да правя
Вече ще си нося слушалките на тела и ше си слушам музиката,която ме лекува
Ето такава
Скрит текст:

# 595
  • София
Благодаря ти Ками Heart Eyes,но точно това правят,чудят се с какво да ме провокират ,да се издразня,днес решиха ,че ще ми пускат климатика на яко минус,защото виждат че съм зиморничава.И просто си мръзна там ,нооо...какво да правя
Вече ще си нося слушалките на тела и ше си слушам музиката,която ме лекува
Ето такава
Скрит текст:

Егати прошляците! smile3555 smile3555 smile3555
Намери си някое кътче и изобщо не влизай при тях. Като те видят се дръж учтиво, все едно че нищо не е станало. Това ще ги обърка, защото те ще чакат друга ответна реакция!
Ни им давай никъкви поводи за злорадство.

# 596
Ками  Hug, защо да ни дразни поздрава ти, всичко, което е позитивно шеговито и приятелско е добре дошло
Ванче Heart Eyes, супер тъпо ако наистина са го направили нарочно това с климатика Mr. GreenАко си мълчиш нещата може да станат и по зле.Според мен трябва да проведеш с тях сериозен разговор, да им кажеш мнението си  възпитано и интелигентно и да изискаш ужавение като към колега. За мен решаването на един проблем трябва да започне с разговор. И недей да им позволяваш да ти мачкат самочувствието.

# 597
Привет и на появилите се  Hug.......Hug след мен.
Бура и Серхат продължават почивката си.

http://instagram.com/p/q_xff6skPH/?modal=true

Ванче, spoko hug като те прочетох и съм цялата у шокове. #Shocked
Как така големи хора, ще ти правят такива детски номера и то умишлено, ooooh! не ми го побира ума?! Rolling Eyes
Разбирам да не те приемат и да странят от теб, което в началото понякога се случва когато човек не попадне на добър колектив но такива евтини номера да спретваш на някогооооо, #Crazy направо онемях, и не знам какво да те посъветвам в случая. Cry
То вярно човек да търпи, да търпи но и мълчанието си има предел на търпимост.

Още една от Башак.

http://instagram.com/p/rAOwVNP_7d/?modal=true

# 598
Ками  Hug, защо да ни дразни поздрава ти, всичко, което е позитивно шеговито и приятелско е добре дошло
Ванче Heart Eyes, супер тъпо ако наистина са го направили нарочно това с климатика Mr. GreenАко си мълчиш нещата може да станат и по зле.Според мен трябва да проведеш с тях сериозен разговор, да им кажеш мнението си  възпитано и интелигентно и да изискаш ужавение като към колега. За мен решаването на един проблем трябва да започне с разговор. И недей да им позволяваш да ти мачкат самочувствието.
Айрич  Heart Eyes
Скрит текст:
много си мила,но ти не разбираш ли че с прости хора,как се разговаря,ще се скъсат да се смеят ,те и без това го правят като тръгна да се изкажа нещо.Двамата големи над 40 само ме взимат на подбив и съм била бабичка,двамата малки си позволяват да ми правят забележки,за най-елементарни неща,видиш ли толкова съм стара ,че от нищо не разбирам,а има една по възрастна и от мен,да видите какво различно отношение,не смеят да и кажат нищо,само и се мазнят,защото е от най-стария персонал,и понякога замества управител,е така.Винаги съм била ценена като кадър и работата ми също,а тук не мога да свикна с това отношение,и всичко е от злоба,от всички тях съм имала по хубави длъжности,досега....и знам ли,заради кое.Ох наиситна днес не искам да ви занимавам

# 599
Привет и на появилите се  Hug.......Hug след мен.
Бура и Серхат продължават почивката си.

http://instagram.com/p/q_xff6skPH/?modal=true

Ванче, spoko hug като те прочетох и съм цялата у шокове. #Shocked
Как така големи хора, ще ти правят такива детски номера и то умишлено, ooooh! не ми го побира ума?! Rolling Eyes
Разбирам да не те приемат и да странят от теб, което в началото понякога се случва когато човек не попадне на добър колектив но такива евтини номера да спретваш на някогооооо, #Crazy направо онемях, и не знам какво да те посъветвам в случая. Cry
То вярно човек да търпи, да търпи но и мълчанието си има предел на търпимост.
Да Наде толкова е странно та чак смешно,ами реших да не си мълча и отидох да го изключа и какво последва,отново включване и отговор,да си нося родопското одеало от вкъщи,30 г мъж ми го каза,и че съм била като малко дете,глезла

Общи условия

Активация на акаунт