Нашите кухни - тема 54

• 100 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А с коя програма правиш проектите?

# 286
  • при моите любими
Ето и последните 2 варианта. Мисля, че с тях се изчерпват възможностите за разпределение. Но ако на някой му хрумне нещо, ще се радвам да прочета.

1. http://cydonia.snimka.bg/other/kuhnya-proekt.830574.33792536.big  в този дух "хладилник-плот-мивка-плот-печка-плот" , ако котлоните са 2 и се сложат навътре в плота и в края на кухнята се ложи някаква преграда, не ми изглежда много опасно, но.. ще помисля.

2. http://cydonia.snimka.bg/other/kuhnya-proekt.830574.33792537.big с работен плод до хладилника  Peace

Програмата е Alno kitchen

# 287
# 288
  • Някъде на път....
.............
Обмислям плотовете да са от бял технически камък - някой има ли отзиви - попива ли оцветявания и др. , лесно ли се поддържа?

Гръбчетата може би ще са лакобел  Thinking

Напоследък все повече кухни изработваме с плот от технически камък. Белия и на мен ми е фаворит, по мое лично мнение (придобито все пак от мненията на клиентите де....  Wink)- поддържа се лесно.  Peace

# 289
  • на североизток от Рая
  newsm55

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 10:29 от neli mar4

# 290
d_koleva, Показвам ти как е изведена нашата вентилация в ниша на балкона ни. Разбира се тов е характерно за стротелството на сградите от 40-те години. Те всички имат специално планирана вентилация за сервизните помешения, ковто се еизвеждала на балконите -тип лоджия. http://prikachi.com/images.php?images/224/7525224X.png Това е нишата на моя балкон от към кухнята. Както виждаш над нея се вижда решетката на вентилационния път, където са изведени 3-те тръби от баните и кухнята. При Гадамер нямам представа как е направено.

# 291
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние направихме преустройство на апартамента и кухнята е в друго помещение, съответно наравихме отвор в стената на терасата и аспирацията е директно навън, общо взето изглежда като при mumbas . Но нямаме непосредствени съседи, отгоре също, така че не е проблем. Там, където беше кухнята има комин, обаче оттам идваше миризма отдолу от съседите. Не исках винаги като готвят, да влиза миризма в моята кухня през отвора на абсорбатора. Сега запушихме стария отвор за аспирацията, така че вече не проникват миризми.

# 292
  • Раковски
neli mar4, тези съчмени/телескопични водачи не са добър избор, като извадиш чекмеджето до последно и почват да се мандахерца в страни.

# 293
  • на североизток от Рая
neli mar4, тези съчмени/телескопични водачи не са добър избор, като извадиш чекмеджето до последно и почват да се мандахерца в страни.

За кои водачи става дума, нещо не те разбрах. Моето питане беше друго, но ...

# 294
cydonia,
твоята ставаща бивша кухня беше вдъхновение за мен, когато мислех нашата...Какво не ти допадна в червеното, та го сменяш с бяло?
Вариантите - последните - допадна ми този, в който мивката е до хладилника, а печката е до прозореца - така се върви по логиката на готвенето.От друга страна обаче, все се препоръчва мивката да е до прозореца.Така че, при условие, че все ще има препоръки в едната или другата посока, май ще е най-добре да караш по своя интуиция - на мен изключително ми допада червената ти кухня, няма как да се издъниш и с новия проект...  bouquet

# 295
  • при моите любими
vesi7 благодаря ти за хубавите думи. Омръзна ми цвета и не толкова на самата кухня, а като цяло обзавеждането. Масата ми е тъмна, дивана също, а стените светли. Сега съм на друга вълна - светли мебели и тъмни стени. Имам желание да разделя децата и това ускорява възможността ми да ремонтиран. Въпреки, че ММ не е много съгласен, защото реално кухнята е доста нова и няма много видими поражения. Но аз съм си такава, все размествам и ми се искат промени. Знам, че след 5 години пак ще ми се иска нещо ново, но едва ли ще ми се сбъдне  Laughing  То реално и този проект не знам точно кога във времето ще се осъществи, но аз искам да съм готова с всичко и след това само да стартирам и за месец да е готово.  Hug

# 296
значи аз вървя по твоя път, защото си представям кухно-трапезната част с тъмни мебели и светли стени, които в холната част ще преминат в светли мебели и светли стени... Laughing
Масата в трапезарията смятам да е венге, макар че ще се вижда само долната й част, че съм приготвила чудесна голяма покривка да си избродирам за нея...Със салфетките барабар.
А столовете сигурно и тях ще ги венгосам...Но ММ се чуди защо изобщо трябва да купуваме трапезна маса и столове, като ще имаме бар-плот...Е, ще ми уйдиса на акъла, де - няма как.  Embarassed
Нашите деца вече са големи и ще разполагат със свои стаи в къщата, така че ще трябва да направя нещо, което да ми харесва дъъъъъълги години...

# 297
  • ГОре на черешата...
Нели, според мен цвят в гамата на бежовото, нещо като мляко с какао, светло, ще стои добре. А Шадоумен има предвид механизмите за чекмеджетата, по който ще се движат при издърпване навън.

# 298
  • Раковски

За кои водачи става дума, нещо не те разбрах. Моето питане беше друго, но ...

Пиша за механизмите за чекмеджета.

# 299
  • на североизток от Рая
 Благодаря ти, Мариетка!  Hug

Шадоу, а ти какви механизми поставяш? При нас вече минало свършено, каквито-такива. А ти имаш набито ок, как само ги забеляза, то толкова чекмеджета няма на снимките.  Laughing

Ще трия вече снимките, едва ли някой, освен Мариета ще отговори.

Общи условия

Активация на акаунт