Нашите кухни - тема 54

• 98 450
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чудя се МДФ боя дали може след време да се пребоядиса?

# 376
  • София
Lady, благодаря. Мисля, че точно нея гледах в неделя в Икеа.

# 377
  • Раковски

Може, жули се старата и после новата, дори ще е по-евтино може би понеже материала вече го имаш (МДФ-а).

# 378
Значи доколкото разбирам МДФ фурнир -боя е по-скъпо като тартова цена, но по-издръжливо и подлежи на корекция с времето, за разлика от ПВЦ фолираните врати на Модекс. Да... Това ми напомня за енергоспестяващите уреди, които са по-скъпи, но се изплащат с времето на употреба.

# 379
  • София
А аз докато съм при вас да питам. Търся мивка за кухнята. Предпочитам алпака, с малко и голямо корито и без отцедник, като голямото корито да е гоооолямо, та да се събира тавата от печката Simple Smile
Моята е тази на Икеа - Бохолмен
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21952

И двете корита са големи и удобни.  Peace

И моята е тази. Супер доволна съм, защото е и достатъчно дълбока. За мен.

# 380
  • Някъде на път....

Може, жули се старата и после новата, дори ще е по-евтино може би понеже материала вече го имаш (МДФ-а).
Да, пребоядисва се.

Ние имаме пресен случай от миналата седмица.  Laughing

Клиентът си поръча цвят за вратички МДФ боя. Цветът е аналогичен на харесаните от него плочки за пода. Изпълняваме ние поръчката, всичко е спазено по изискванията на клиента по договор (цвят по RAL), но клиентът решава да купи плочки с 1 нюанс разлика в цвета.
Понеже ремонтът и изработката на кухнята текат паралелно, плочките са поставени и 2 дни след това ние отиваме да монтираме кухнята. И - изненада! Има разлика в нюанса, разбира се...  Wink
И тъй като е по-трудно (и по-скъпо) той да си смени плочките на пода - хоп, вземаме 1 плочка и по нея правим новия цвят - пребоядисваме вратичките в точния нюанс. Клиентът си ползва 10 дни кухнята без вратички, но сега цветът е 1:1.  Peace

# 381
И едно разположение на малка дневна с трапезария и вход към кухня - видях го точно като за Съпружка.... имам предвид разположението де... стила тя ще си избере Simple Smile
http://www.dibla.com/resource-service?type=3&id=164&sync … 14%2000:39:12.947

# 382
Някой може ли да ми препоръча пералня за вграждане baby_neutral

# 383
Bunnyslava, благодаря ти за идеите! Така ще разположим мебелите, стилово ще е по-различно. Simple Smile

# 384
Някой може ли да ми препоръча пералня за вграждане baby_neutral
По-добре питай в темата за перални!

# 385
  • София
преди обсъждахте едни контакти за вгаждане, за да не се виждат огомните грозни тройки контакти например...но не мога да го намеря напред в темата. Може ли някой да ми каже ключова дума, по която да ги търся отново.
Благодаря предварително

# 386
Погледни първа и втора страница

# 387
  • София
преди обсъждахте едни контакти за вгаждане, за да не се виждат огомните грозни тройки контакти например...но не мога да го намеря напред в темата. Може ли някой да ми каже ключова дума, по която да ги търся отново.
Благодаря предварително

desideskata , може би имаш предвид потапящ се контакт /разклонител за вграждане.Ето тук има такива:
http://www.rali-m.com/kontakt.pdf
http://www.rosi.bg/razklonitel-za-vgrajdane-vertikalen---tri-gnezda-3498.html
Аз съм си взела два от Рали-М, но все още ми правят кухненския плот и не сме стигнали до вграждането им.В някоя от предните теми, имаше потребителка, която показа вече монтирани такива.
Предлагат се и контакти за вграждане в дъното на горния ред шкафове, но сега не намирам линк.И в Икеа съм виждала такъв за монтаж в шкаф, дори се чудех дали да не взема за под един шкаф, още имам време да го мисля.

# 388
  • Варна
Доживях и аз да се похваля с нова кухня  Mr. Green
Скрит текст:
Предварително се извинявам за НЕдоброто качество на снимките, но са правени с телефон  Embarassed

И да се оплача на тема "Батерии". Сигурно ще видите по снимките, че присъстват 2 различни (една висока на по-старите и една ниска на последните). Е, оригинално, високата си е нашата - Тека, която протече на 2-рия ден  #Cussing out. Тук уж й сменяха някакви работи още в същия ден, когато направихме рекламацията, но като се прибрахме и я монтирахме продължи да си тече. В момента сме с ниската - пак е на Тека (нетечаща! Mr. Green), оборотна, докато вземат решение от сервиза дали нашата подлежи на ремонт или ще я сменят с нова. Предполагам, че просто сме уцелили някаква дефектна и се надявам тези дни да имаме решение на проблема.

# 389
  • Раковски
Благодаря предварително

Виж на тази страница дали става дума за същото -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791244.210;topicrefid=20.

Общи условия

Активация на акаунт