Нашите кухни - тема 54

• 98 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубави контакти за вграждане в мебел, както и за монтаж върху плот има в магазина на Legrand, има на Блум и на Хетик. Аз взех от първия магазин за монтаж на земята, а за плота съм харесала на Блум.

# 391
  • Stuck in a moment
Здравейте, можете ли да ми кажете от къде мога да поръчам метална плоскост, която да е зад котлоните? В крайна сметка решихме да сме с такава и останалата част да е термогръб.
И още нещо - зад подобна метална плоскост има ли някакви специални изисквания за лайсната?
В смисъл - трябва ли да е по-специална, за да не се повреди от газовите котлони?
Благодаря!

G- bone, много ми хареса кухнята ти, модерна, изчистена, съвременна и цветовете се напасват идеално! Тъй като и на мен фурната ми ще се падне по същия начин искам да те питам пространството в ъгъла няма как да го ползваш или....има нещо скрито за отваряне?
 Simple Smile

# 392
  • Варна
............
G- bone, много ми хареса кухнята ти, модерна, изчистена, съвременна и цветовете се напасват идеално! Тъй като и на мен фурната ми ще се падне по същия начин искам да те питам пространството в ъгъла няма как да го ползваш или....има нещо скрито за отваряне?
 Simple Smile

Благодаря!
Ъгълът ми е достъпен през шкафа под мивката и в него съм натикала неща, които не ползвам често. За момента нямам оплаквания откъм неудобство. Малкото шкафче в ляво от фурната е с изтеглящ механизъм на 2 нива, 25см и събира страшно много багаж  Mr. Green

# 393
  • Раковски
Здравейте, можете ли да ми кажете от къде мога да поръчам метална плоскост, която да е зад котлоните? В крайна сметка решихме да сме с такава и останалата част да е термогръб.
И още нещо - зад подобна метална плоскост има ли някакви специални изисквания за лайсната?
В смисъл - трябва ли да е по-специална, за да не се повреди от газовите котлони?
Благодаря!

Има в лексгруп, инак ако знаете къде се обработват неръждавейка могат да ви ги направят, но трябва да знаете какво трябва да стане. Разликата между готовото и поръчката е в цената, като готовото може да е на двойна цена. В лекс груп струва 132 лв за 60 см.

# 394
  • София
преди обсъждахте едни контакти за вгаждане, за да не се виждат огомните грозни тройки контакти например...но не мога да го намеря напред в темата. Може ли някой да ми каже ключова дума, по която да ги търся отново.
Благодаря предварително

Виж на тази страница дали става дума за същото -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791244.210;topicrefid=20.

Точно за тези питах Simple Smile Имат ли специално наименование?

# 395
  • Раковски
Това са конзоли за гипсокартон, има двойки, тройки, четворки и петици май...

# 396
  • София
Това са конзоли за гипсокартон, има двойки, тройки, четворки и петици май...

Благодаря за светкавичния отговор!

# 397
  • София
Здравейте, правя нова кухня и съм се спряла на варианта, за гръб на кухнята да сложа принтстъкло. Има ли някой от вас да е избрал такъв вариант?

# 398
  • Някъде на път....
Здравейте, правя нова кухня и съм се спряла на варианта, за гръб на кухнята да сложа принтстъкло. Има ли някой от вас да е избрал такъв вариант?

Здравей!
Аз лично нямам, но ето два варианта с принт стъкло, изработени за наши клиенти :

# 399
След месеци избиране, разбиване, мазане и какво ли още не най-после от седмица сме новодомци и си се радваме на всичко в новия ни дом. Сега му е времето и да покажа какво сътворихме в нашата кухня.
  http://prikachi.com/images.php?images/556/7548556I.jpg
  http://prikachi.com/images.php?images/553/7548553W.jpg
  http://prikachi.com/images.php?images/556/7548556I.jpg
  http://prikachi.com/images.php?images/550/7548550c.jpg
Плотът е от масив оксен, останаха ни панели от дюшемето и ни го изработиха от тях. Сложила съм си от големите дъски за рязане от Икеа и вадя и работя с всичко мръсно и мокро върху него. Надявам се, че няма да имам проблеми, но красотата е невероятна на естественото дърво. Лампите са моя приумица, изработиха ми ги в един от магазините за осветителни тела тук.
Фурната е на Електролукс с пиролиза, вградена на нивото на тялото ми, условие, на което държах много, че ми беше омръзнало да се дупя и клякам, за да си видя и обслужа яденето. Има и водачи, за да не ти се изсипва соса в скута   Laughing. От вчера си имаме и маса и столове. На прозореца няма да слагаме нищо, тъй като гледката към дърветата много ни харесва, освен това нямаме пряка видимост към други блокове и никой не ни вижда.
Под мивката ще монтираме мелачка, но все още не сме, съответно чакаме и със закупуването и поставянето на кош за отпадъци.
Кухнята я изработи най-обикновен майстор, препоръчан от познати, а не някоя голяма фирма. Ако си спомняте, разликата в ценовото изражение на отделните оферти, беше меко казано огромна. Изключително съм доволна от работата му и съответно го натоварихме и с други проекти от жилището ни.
Ние й се радваме много, дълго чакана, така че още по-сладка  Laughing

# 400
  • София
Честита кухня!
Това, което виждам е готино, но не виждам плота и долните шкафове. Би ли ги показала и тях?
Харесват ми плочките на стената.

# 401
Алмара не мога да отворя снимките. Били ги подала като линк?

# 402
  • на североизток от Рая
Алмара не мога да отворя снимките. Били ги подала като линк?

И аз не мога да ги отворя. А ми се иска да ги видя.  Simple Smile

# 403
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето снимките на Алмара (Ma4o)

Аз не виждам почти нищо от плота, долни шкафове, лампи. Трудно е да се добие представа за цялостния вид на кухнята, трябва да има поне една снимка в по-общ план.Има ли осветление вътре в горните шкафове?

Честита кухня от мен, да я ползваш със здраве  Peace

# 404
  • Stuck in a moment
Алмара, честита кухня, много е красива - каква марка са ти плочките на гърба, от къде ги купихте?

Имам отново въпрос към Шадоуман, Т-Илиева и всеки, който може да даде съвет - какви са хубавите марки плотове за кухня, аз знам само Егер и Кроношпан, онзи ден четох постинги с други марки , но ги загубих.
Благодаря!
Редактирам се - видях и следните марки  - Геталит и Дуропал, нещо можете ли да кажете за тях?

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 22:21 от l'etrangere

Общи условия

Активация на акаунт