Отговори
# 105
няма жал няма съвест...настъпателно дръзко сексуално ....абе твоя стил с две думи,това искам от теб...и каквото си избереш от колекцията твое е  hahaha hahaha

аа понеделник дойде ли при вас hahaha hahaha но тази песничка не е ли за вторник,утре пич hahaha hahaha

# 106
добре защо защо..постянно...само с това я заливат.... #2gunfire какво лошо им е направила персонално какво...как може такава злоба да изсипваш се чудя Thinking
наистина полудявам като ги видя smile3516 пак ще си заспя ядосан Mr. Green

# 107
@ElyEsTodaMiVida @Elygutierrez19 Asi és mi querida amiga Teresita!!! Elyzabeth merece el título de Imperatriz por ser la mejor!!! La quiero

ели да знаете вече е императрицата  hahaha hahaha

# 108
Лека  вечер Wink
 Mr. Green Наздраве Mr. Green ето че вече си имаме тематичен алкохол hahaha

# 109
 Wink  Лека нощ:

# 110
NEW PHOTO: @WillyLevy29 A glommy day turned right up when surrounded with great talent and good people http://instagram.com/p/qsFKgBHUWU/  by mkup_astrid

# 111
Привет!
Химе рекламира Addicted hahaha hahaha
 Ximena Navarrete @ximenaNR  ·  8h

Muchos besos grandotes !😇❤️💋💃

william levy @willylevy29  ·  8h

No quiero enterarme q están por ahí portandose mal Wink no me gusta compartir lo q es mío 😜
и уилям ,рядко си прави самостоятелни селфита и с текст че не споделя това което е негово  Joy Joy много го работи реността hahaha явно
брат имам чувството,че си му влязал под кожата,предпоследния ти туит е много съмнителен Thinking понеже hahaha сега колажи трябва като си му обещал hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 11:04 от tonivas82

# 112
# 113
селфи куин hahaha hahaha

K @kariimyy  ·  8h

Vi "LUNA DE MIEL EN FAMILIA" recomendadisima... Me reí HORAS... Y llore un poco... Jaaaa AMEEEE 💗💗💗💗💗
карими обаче ги оправя  hahaha hahaha

видях"меден месец по семейно" по предписание...смях се много.. плаках малко...обичайте се бе hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 13:29 от tonivas82

# 114
Привет левирети!

Дано Девата на морето им помогне да се изяснят и да  вземат правилните за живота си решения!!!  Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето покаже на Уилям,че трябва да поеме отговорност и да защити   жената,която  компрометира!!! Praynig Praynig Praynig

love001 

william levy @willylevy29  ·  12h
No quiero enterarme q están por ahí portandose mal Wink no me gusta compartir lo q es mío 😜

Боже...,Наваретко...това е Отговор.... !!!! newsm10 smile3503 smile3501

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 14:41 от iss0o

# 115
 Praynig Може ли точен превод на последните два туита!

# 116
 Wink

KOKO-effeminate @omar_manmaite  ·  3h
@willylevy29 3 Messages  Trust me I received Full reality  ✌️ ✌️ ahahah Congratulation to victory

@willylevy29  Relax   ✌️ ✌️ ok Toast victory

@willylevy29 True the rumors about Xim. Threaten your  karmey Hints on Video sexy In Oklahoma؟؟

# 117
Привет! Mr. Green

оох пак си получил отговор ли hahaha hahaha междудругото цивилизованите фенки на уилям сигурно те мразят...но ако знаят колко трябва да са ти благодарни,истина не е hahaha hahaha

омар да не са го отблокирали,няма го отбелязания туи за бана Thinking ,уилям как така да се е смисил той обиждаше ели на коза и какво ли не още hahaha hahaha 

# 118
не искам да разбирам,че някой се държи лошо Wink не ми харесва да деля моето Mr. Green

- QUE QUIERO? - QUE PASEN LOS DÍAS, LOS MESES, LOS AÑOS Y Q USTEDES SIGAN A MI LADO ... LOVE U ALL!!
какво искам ли?
искам дните,месеците,годините да минават,а  всички вие да продължавате до мен...обичам ви всички!!

# 119
омар да не са го отблокирали,няма го отбелязания туит за бана Thinking ,уилям как така да се е смилил той обиждаше ели на коза и какво ли не още hahaha hahaha 

ами за да празнува тостове  Thinking сигурно го е отблокирал...като каза и аз сега видях че го няма туита за бана Thinking странно,аз не мислех,че уилям ще се занимава  Mr. Green да не би омар да му е обещал че няма да ругае повече  hahaha hahaha изпуснал съм нишката може би  Thinking но нека..той е голям приятел Mr. Green Wink

Общи условия

Активация на акаунт