Отговори
# 660
и с годеника се е заиграла hahaha hahaha

обаче и тя започна благодарностите към публиката...това обикновено уилям го прави...който пък сега се изживява като Кръстникът hahaha

Ximena Navarrete @ximenaNR  ·  4h

Gracias por todas sus muestras de cariño. Ustedes son muy importantes para mi. Gracias por tomar el tiempo de escribirme 💓

# 661
   william levy ‏@willylevy29  8h
Aqui les comparto una foto next to The Real Godfathers 😉👍 http://instagram.com/p/q2uM0MlZtU/

Eduardo Verastegui ‏@EVerastegui  16h
Fuerza hispana, @WillyLevy29 y emilioestefanjr, #LosAngeles http://instagram.com/p/q12bRFGi4j/

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 12:33 от iss0o

# 662
# 663
Забележете на снимките,...пръстенът е на дясната ръка.....дори и на снимка с Хосе/когато са се обърнали/, Thinking Thinking Thinking....но точно на хубавата снимка ,със знака на победата...пръстена е на лявата ръка....Погледнете и вие!.... Thinking Wink

# 664
Забележете на снимките,...пръстенът е на дясната ръка.....дори и на снимка с Хосе/когато са се обърнали/, Thinking Thinking Thinking....но точно на хубавата снимка ,със знака на победата...пръстена е на лявата ръка....Погледнете и вие!.... Thinking Wink
и каква е разликата Mr. Green Mr. Green

# 665
Привет Wink

Химе много си е общувала с феновете...отговаряла им е на много  Wink

но и с актьорчето се закача...кое е това мече..то да не стане наистина притеснително  Mr. Green Mr. Green

добре...какви са тези излагации...това медии ли са  Thinking как новини от преди месец по телевизията ще ги излъчваш,хайде в списание по може да публикуваш ретро... Shocked още повече пък казват,че ели била с уилям за бижутата...разбира се аз нещо не я видях Thinking с лупа ли да я търся hahaha hahaha
ама НОВИНА да има...то това е важното...

# 666
“@JoseRon3:Enorme placer estar y compartir con mi hermosa paisana #ElOso @ximenanr http://Instagram.com/p/q19kHPDYYG/ ”//Ya tienes un oso que contar LOL
вече имаш мече което да ти говори

Това си е заигравка,....но с КОГО....????  Thinking Thinking Thinking

# 667
“@JoseRon3:Enorme placer estar y compartir con mi hermosa paisana #ElOso @ximenanr http://Instagram.com/p/q19kHPDYYG/ ”//Ya tienes un oso que contar LOL
вече имаш мече което да ти говори

Това си е заигравка,....но с КОГО....????  Thinking Thinking Thinking
e то е очевидно Mr. Green аз поначало си казвам на жена не се вярва Mr. Green Mr. Green ...на жените това им харесва Naughty Naughty

# 668

e то е очевидно Mr. Green аз поначало си казвам на жена не се вярва Mr. Green Mr. Green ...на жените това им харесва Naughty Naughty

На мен не ми е очевидно.... newsm78 Thinking След края на първото изречение,Хосе е сложил мече....после маймунка,която си е закрила очите.....
Това,може да е към него....,но и към Уилям....Химена нали е прочела Наваретко...с неговите предупреждения  към Шефа  за ...опастност.. Thinking Wink
А защо Не и да е своеобразен отговор ,който визира Наваретко....той постоянно забелязва и съветва,...но винаги с малко повече симпатия към Химена... Thinking

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 14:15 от iss0o

# 669
Химена ако мен слушаше...отдавна щеше да си е намерила любовник Mr. Green Wink

# 670
  Joy Joy Joy
EG = Chucky @YourHouse1111  ·  2h

La de tu avatar eres tú ? Ahora entiendo todo. Pobre! Sad(( @ElyEsTodaMiVida

# 671
 hahaha hahaha
 EG = Chucky @YourHouse1111  ·  15h

😂

# 672
 Thinking

@slaila29 @bulgarianpowers @estrellas_hoy es verdad que están juntos,mi cuñado vive muy cerca de su departamento en LA y los ve a diario

@bulgarianpowers @estrellas_hoy @slaila29 con los niños y la hermana de ella

Дамата с бялото...е една от сестрите на Ели

# 673
Химена ако мен слушаше...отдавна щеше да си е намерила любовник Mr. Green Wink

Че Уилям...като какъв е???  Wink hahaha
То хубаво да намери,но с тези гардове...които сигурно и шпионират.....как да стане???... newsm78Ако беше със старите...ехе... Wink

# 674
Thinking

@slaila29 @bulgarianpowers @estrellas_hoy es verdad que están juntos,mi cuñado vive muy cerca de su departamento en LA y los ve a diario

@bulgarianpowers @estrellas_hoy @slaila29 con los niños y la hermana de ella

Дамата с бялото...е една от сестрите на Ели

то и аз ги виждам ежедневно на сън hahaha но нали  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт